Pa pravi kapitalci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ništa nisam slagao, niti preuveličavao, samo sam napisao kako jeste. Uostalom, imaš internet pa proguglaj.Mi nažalost samo sebe zavaravamo da smo najjači, a ustvari imamo samo 13-14 igraca koji mogu konkurisati za prvih 11, te par igrača poput Ristića i Mehmedovica, koji nisu ni za klupe i koji u Gošku ne bi pravili razliku.
Jos malo i Zizovic za Zekica Klopp 
-
- Kontakt:
5 sezona u Mariboru, 22 gola = kapitalac
Veliko pojacanje, zabijao velikanima u ligi prvaka.
Zekić je Ferguson za Žižovića, to nije upitno, samo što su Žižoviću na vrijeme doveli, sve što je poželio. Izgleda da je jeb.eni Oliver Jandrić lično Beppe Marotta za tog famoznog Belgijanca i naš sportski sektor.
@ajdohordas 22 gola u 87 utakmica za krilnog igraca, nije loša statistika + napakovao je bruku golova, u špicu tada nedodirljivom Markosu Tavarešu.Mi recimo, klasično lijevo krilo i nemamo u rosteru.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 05 sep 2024, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bayernu, Barseloni, Realu, vidis li kako ga je Lucas predstavio? Nisi svjestan o kakvom se igracu radiajdohordas je napisao/la: ↑05 sep 2024, 00:27Kojim brate velikanima ?![]()
Da bi uvecao njegov doprinos, prvo je slagao da je veznjak, ali ke editovao post sto se jasno vidi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Naša krila su se inace proslavila zadnjih par sezona, ubijali od golova i asistencija, klubove poput Goška, Igmana, Zvijezde......redovno gazili ko plitak potokbvsic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 00:29Bayernu, Barseloni, Realu, vidis li kako ga je Lucas predstavio? Nisi svjestan o kakvom se igracu radi

-
- Kontakt:
Priča se da je Zahovič birvaktile odbio 15 miliona eura od Celte Vigo za njega.bvsic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 00:29Bayernu, Barseloni, Realu, vidis li kako ga je Lucas predstavio? Nisi svjestan o kakvom se igracu radi
@NazorUso Igrao je u Mariboru na krilnim pozicijama, jer je Tavares tada bio nedodirljiv u špicu.Sasvim mu je dobar učinak bio + bruku asistencija je imao. Znam šta pišem, jer ih pratim, kao i sve vece klubove iz ex Jugoslavije.
Nadam se da cu dobiti odgovor od tebe Lucase
Sta je potrebno da Sarajevo nekada uradi dobar posao po tebi, znaci da niko bolji posao ne uradi od nas u citavoj ligi.
Sta je potrebno da Sarajevo nekada uradi dobar posao po tebi, znaci da niko bolji posao ne uradi od nas u citavoj ligi.
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek prica kakav je ko bio iz doba Tavaresa u Mariboru..iz najboljih dana.
Pa sto ja ne koristim blagodati foruma u vidu opcije gnjavator nije mi jasno
Pa sto ja ne koristim blagodati foruma u vidu opcije gnjavator nije mi jasno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
U ove bombe duške mogu vjerovati samo djeca iz jaslica 

Interesujeme opce mjenje dali bi bilo pametno kupit JEDINSTVO BIHAC (da budu nesto ko LOKOMOTIVA ZA DINAMO)
Mislim da taj kraj klub zasluzuje premijerligasa..
Mislim da taj kraj klub zasluzuje premijerligasa..
Pošto smo največi klub u državi, koji teži titulama, trofejima, te evropskim iskoracima (barem bi trebao, ali ne znam da li Mirvić tako razmišlja), potrebno je da na vrijeme dovede kvalitetne i iskusne igrace i maksimalno zaoštri konkurenciju u timu, u borbi za te ciljeve, pogotovo sada kada znamo, šta i koliko titula donosi. Kada kažem na vrijeme, mislim do kraja augusta, a mi trenutno imamo 13-14 igraca za prvih 11, lijevo krilo nemaš gotovo nikako, Bubanja jedan jedini klasični zadnji vezni..... Dakle, treba da uradimo, samo ono što rade Dinamo i Zvezda, koji su u svojim zemljama, ono što smo mi u BiH.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 05 sep 2024, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje Radnik iz Hadžića, tu su na oku.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, OsmanhodzicBuco, plisek, rimljanin90, ronaldo99, tuitamo, Vanja8 i 74 gosta.