FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bacio vam bosko buha crva i vi se pecate oko ovoga, a on ce se povuci i smijati sto se ovdje pise po 5 stranica o onome sto je zakuho
Mozda je mirvic skontao da se ne moze, ne zna izboriti sa ovom bagrom iz saveza, pa ko veli da dovedem nekog ko je njihov nivo. A ibrakovic to jeste, i lopina i maher
- napoleon72
- Kontakt:
A doduse. Pa ce doc za mjesec i reci kako se salio i da je prave info slao raji u PP. Gori smo mi sto poklanjamo paznju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mislim nebitno sada, prošlo je dosta vremena, ali Ibraković ga je doveo i par dana kasnije napustio klub.Onda je nastalo rasulo i Ješićevom krivicom, ali i zbog zavrtanja pipe od strane Tana, te katastrofalne sportske politike, jer nakon Ibrakovića niko nije došao na mjesto sportskog direktora.Pantelija je napisao/la: ↑05 sep 2024, 08:59Nije ibrak doveo jesicanapoleon72 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 08:48Da, moja greska. Edis Kusturica je bio dio trojca koji se tjerao.
Svejedno, Ibraka bi samo zbog dovodjenja Jesica trebalo objesit na reflektor. Ubleha, taldzija i kriminalac. Gepek-menadzer, ko Kocka jbt.
Ibrak je bio za drugog trenera, ne mogu se sjetiti kojeg al je bio dobar
Jesic je dosao preko tana direktno.

- belosevic23
- Kontakt:
Hocemol mi ikog dovesti na desetku, Borac jači nego prošle godine, najavljuju duplu krunu
Kamo sreće da je samo desetka problem.belosevic23 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 09:17Hocemol mi ikog dovesti na desetku, Borac jači nego prošle godine, najavljuju duplu krunu
- muhamedhulk
- Kontakt:
jedno je imati veze u savezu tipa poznanstva kao npr. ibricic koji je bivsi igrac, i na kartu poznanstva sebi izganja ponistenje suspenzije npr.
a drugo je kad ti preko punca rjesavas stvari, placas keshom da zavrsis neke stvari itd. ako je to put kojim misle ici, nema hajra tu.
mada ne vjerujem ni duski, buba u zadnje vrijeme, zasto, nemam pojma. ili onako a prije da mu neko daje lose info..
a drugo je kad ti preko punca rjesavas stvari, placas keshom da zavrsis neke stvari itd. ako je to put kojim misle ici, nema hajra tu.
mada ne vjerujem ni duski, buba u zadnje vrijeme, zasto, nemam pojma. ili onako a prije da mu neko daje lose info..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma šupljira
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Borac je sigurno naucio iz greske Zrinjskog od prosle sezone, pa je tako sada bukvalno ucinio roster jos jacim i kompletnijim, spremnim da igra na dva - tri fronta bez da osjeca bilo kakve posljedice fizickog umora ili psihicke zasicenosti. Na sve to kada dodamo poguranac kojeg ocekujemo i ove godine, bojim se da smo mi u najboljem slucaju drugi. Zekic jeste najbolji trener u ligi, ali nismo mu uspjeli dovesti igrace s kojima bi se uspio boriti protiv svega naprijed navedenog.
Stize Niko Rak, 21 godina, iz Konyaspora, ranije nastupao za Sibenik. Pozicija - zadnji vezni.
Stize Niko Rak, 21 godina, iz Konyaspora, ranije nastupao za Sibenik. Pozicija - zadnji vezni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ne znam kako ali i onaj reatard Stefan Bulić je u to bio uključen.Pantelija je napisao/la: ↑05 sep 2024, 08:59Nije ibrak doveo jesicanapoleon72 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 08:48Da, moja greska. Edis Kusturica je bio dio trojca koji se tjerao.
Svejedno, Ibraka bi samo zbog dovodjenja Jesica trebalo objesit na reflektor. Ubleha, taldzija i kriminalac. Gepek-menadzer, ko Kocka jbt.
Ibrak je bio za drugog trenera, ne mogu se sjetiti kojeg al je bio dobar
Jesic je dosao preko tana direktno.
Jedan od kandidata te godine bio je i Milorad Kosanović.
Je li se veceras u 00:00 sati se zavrsava prelazni rok, kako kod nas tako i u Hrvatskoj?
Za sada samo nagađanja u vezi pojacanja, ne pamtim kada je bilo ovako sve skriveno od ociju javnosti, navijaca.. ali valjda ta taktika donese rezultat.
Za sada samo nagađanja u vezi pojacanja, ne pamtim kada je bilo ovako sve skriveno od ociju javnosti, navijaca.. ali valjda ta taktika donese rezultat.
-
- Kontakt:
Ma mi smo ko djeca u vrticu s ovom administracijom za ove lopinase iz zelje, borca i zrinjskog. Mozda bi nam trebao neko malo lukaviji u sposobniji tipa Ibrakovica.
Jebu nas kako stignu od saveza, sudija, termina, pravila...
lopov i prevarant = neko lukaviji
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Znači Rak i Đokanović dolaze umjesto Julardžije i Matanovića.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bolje ali opet ne onako kako bih ja volio da uradimo npr mi kad dodjemo u tu situaciju. Igrači oko 30 godina, nisu igrali od maja, ne znaš u kakvoj formi.Napapijri je napisao/la: ↑05 sep 2024, 09:47Borac je sigurno naucio iz greske Zrinjskog od prosle sezone, pa je tako sada bukvalno ucinio roster jos jacim i kompletnijim, spremnim da igra na dva - tri fronta bez da osjeca bilo kakve posljedice fizickog umora ili psihicke zasicenosti. Na sve to kada dodamo poguranac kojeg ocekujemo i ove godine, bojim se da smo mi u najboljem slucaju drugi. Zekic jeste najbolji trener u ligi, ali nismo mu uspjeli dovesti igrace s kojima bi se uspio boriti protiv svega naprijed navedenog.
Da su jači od nas definitivno jesu i bit će teško.
Prvi put čujem za Niku, ali izgleda zanimljivo

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Izgleda da nije fulio sad za Ibrakovica, uveliko se prica o njemu i da tjeraju qrave iz kluba.
to to

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Niko Rak, novi šibenski eksponat koji je već prošle sezone skupio 29 nastupa, a Transfermarkt mu trenutačnu vrijednost procjenjuje na milijun i pol eura. Rođeni Šibenčanin već je privukao zanimanje niza velikana, pa su Šubićevac zbog njegovih usluga pohodili i predstavnici Barcelone, Manchester Cityja i Napolija. Dobrim predstavama u novoj sezoni mogao bi osigurati još jedan vrijedan izlazni transfer za Šibenik.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 9 gostiju.