Ni jedan igrač ne može imati zagarantovano mjesto u prvoj postavi jer to odlučuje trener. Uprava treba da sjedne i da hladnih glava razgovaraju i riješe probleme. Nadam se da će klub sutra objaviti neko saopštenje vezano za igrače.Deladela1 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:09Radi se na tome. Sledece sedmice sastanak. Mislim da ce i mnogim menadzerima biti zabranjeno bilo kakav kontakt s klubom. Mnogi vrse pritisak da im igraci igraju uz podrsku nekih clanova koji gledaju svoj interes. Znaci ima kukolja al su u manjini.NoDi80 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:56Nek ga prodaju, nek se rastale i nek napuste klub
Svi koji su tu zbog talova, nek idu odmah
Ko voli Zeljeznicar i ko ce pomoci da izguramo ovaj tim i ovu pricu uz Rahimica i Corica su za ispisnice
Kad je Amar Osim mogao dobiti nogu, moze je dobiti svaki iz skupstine
Nema vise sutnje nikom ili Zeljeznicar ili nista, ili napredak kluba ili noga svima koji to ne zele
Nas najvise ima sto smo striktno uz Zeljeznicar bez ikakvog interesa i mi ako podivljamo sve cemo vam struje uzemljiti
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nagadjanje. Ako nesto znas kazi, napisi.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:27Ako ti kazem da je upitan ostanak Rahimica i Corica jel to negativa?
Manite se price u tezama.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Tad se jos o ovome pricalo, nemojte lupati kako igraci koji su otisli su rezultat ovog u klubu, jednostavno je zakljuciti da smo tada imali toliko para i ocekivalo se da ce imati vise minuta. Sami su trazili raskide i to je to, nema veze sa ovim u klubu.Pablo11 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:15Mozda je ovo prvi.Bumbaclat je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:18Koliko ja znam, nije se nijedno pojacanje dovelo da nije aminovano od strane trenera.imekorisnicko je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:10
Do Corica je ako je Coric za da se ovaj dovede. Karakter igraca se gleda svuda u svijetu.
Fk Željezničar.
- gegenpressing
- Kontakt:
Tačno tako
Brohra ribo se...
Iz dana u dan sve me vise fascinirate svojim izlaganjem.Kada covjek cita,rekao bi sve Profesionalci.Sve trener do trenera.Sve Strucnjak do Strucnjaka..Menadzeri,Skauti... Vi ste obicne BINDE kao i ja sto bezveze pametujemo ovde.Ja vjerujem da ima Bindica ovde povezanih s klubom,ali ako toliko mislite da ste pametni,Bujrum konkurska je milion pametnjakovici..Bezveze pisete gluposti i nebuloze ;D
Bas vala.b00t je napisao/la: ↑05 sep 2024, 08:15Iz dana u dan sve me vise fascinirate svojim izlaganjem.Kada covjek cita,rekao bi sve Profesionalci.Sve trener do trenera.Sve Strucnjak do Strucnjaka..Menadzeri,Skauti... Vi ste obicne BINDE kao i ja sto bezveze pametujemo ovde.Ja vjerujem da ima Bindica ovde povezanih s klubom,ali ako toliko mislite da ste pametni,Bujrum konkurska je milion pametnjakovici..Bezveze pisete gluposti i nebuloze ;D
Forum je definitivno pogresno shvacen.
Umjesto da se palamudi o formaciji ili kojeg bi igraca voljeli dovest ovdje se pise kao da je 80% nikova u skupstini. Svi sve znaju, sve neke teze natuknice.
I sto je meni onako bas zanimljivo o svemu se zna kad se to vec desi ii dosta se vise zna o protivnickim ekipama. To vazi za pristalice gotovo svih timova.
Ko tetke neke.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ima li odbrambenog na vidiku, zna li neko nešto? To je informaicija koja bi me mnogo obradovala.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Od štopera koji su se po forumu spominjali, Hrvati kažu da Mašić ima ponude iz BiH i Poljske, a u obje zemlje prijelazni rok traje do večeras, tako da mislim da bi on danas morao raskinut ugovor sa Lokomotivom da bi došao kod nas jer ako raskine poslije 6. septembra ne bi ga mogli registrovat do zime.
Oroz je otišao u rusku premier ligu.
Mislim da po nekim nekim godinama i iskustvu/CV-u bi Darko Velkovski bio super opcija, samo koliko je realno da dođe kod nas zbog love. Da se razumijemo ovo nije insajderska nego čisto neka opcija koja mi je prošla kroz glavu.
Slobodan igrač, 29 godina tek napunio, 78 nastupa za Rijeku, 51 nastup za A repku Makedonije, pretprošle sezone igrao u Saudijskoj Arabiji.
Prošle sezone igrao u Dinamo Bukureštu koji je jedva ostao u ligi, tako da možda i nije toliko nerealna opcija.
Plus već imamo dva Makedonca što bi bio olakašavajući faktor za njega.
https://www.transfermarkt.com/darko-vel ... ler/191822
Mislim da po nekim nekim godinama i iskustvu/CV-u bi Darko Velkovski bio super opcija, samo koliko je realno da dođe kod nas zbog love. Da se razumijemo ovo nije insajderska nego čisto neka opcija koja mi je prošla kroz glavu.
Slobodan igrač, 29 godina tek napunio, 78 nastupa za Rijeku, 51 nastup za A repku Makedonije, pretprošle sezone igrao u Saudijskoj Arabiji.
Prošle sezone igrao u Dinamo Bukureštu koji je jedva ostao u ligi, tako da možda i nije toliko nerealna opcija.
-
- Kontakt:
bogme rastu apetiti nerealnobraco je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:08Od štopera koji su se po forumu spominjali, Hrvati kažu da Mašić ima ponude iz BiH i Poljske, a u obje zemlje prijelazni rok traje do večeras, tako da mislim da bi on danas morao raskinut ugovor sa Lokomotivom da bi došao kod nas jer ako raskine poslije 6. septembra ne bi ga mogli registrovat do zime.
- NerminFatic
- Kontakt:
Bio je sastanak UO oko AlJabera i od tada pocinje ruznija prica o neslaganjima i problemima u upravi kluba. Red je da se oglase, i oko tih spekulacija a i oko sudbine Saudijca. Sta cekaju?
-
- Kontakt:
a sta vi ocekujete? pa klub nece marke vidjeti od al jabera, dobili smo neke pare unaprijed da on igra i to je to, ne mastajteNerminFatic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:43Bio je sastanak UO oko AlJabera i od tada pocinje ruznija prica o neslaganjima i problemima u upravi kluba. Red je da se oglase, i oko tih spekulacija a i oko sudbine Saudijca. Sta cekaju?
- mamonelafo
- Kontakt:
Dakako da nije loša opcija. Obzirom da prelazi rok traje za većinu zemalja do prvih devet-deset dana septembra, i njemu valja žuriti, pa eto, možda ga neko nanjuši.braco je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:08Od štopera koji su se po forumu spominjali, Hrvati kažu da Mašić ima ponude iz BiH i Poljske, a u obje zemlje prijelazni rok traje do večeras, tako da mislim da bi on danas morao raskinut ugovor sa Lokomotivom da bi došao kod nas jer ako raskine poslije 6. septembra ne bi ga mogli registrovat do zime.
Ne znam iskreno, ima finih opcija, sad je pitanje koliko smo spremni platiti, ali kao što neko ranije napisa, mislim da je @Virtu4al, sad se oslobodilo dosta love od plata dvojice (prema pisanjima medija i trojice) igrača, tako da, neka se nešto osmisli.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio mi možemo dovoditi igrače i narednih dana, ako su imali papire da su slobodni prije 6.septembra i uredno ih registrovati?
SANTOS WELCOME BACK HOME

Da.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:51Ako sam dobro shvatio mi možemo dovoditi igrače i narednih dana, ako su imali papire da su slobodni prije 6.septembra i uredno ih registrovati?
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Priča uopšte nema dodirnih tačaka sa transferom Al-Jabera.NerminFatic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:43Bio je sastanak UO oko AlJabera i od tada pocinje ruznija prica o neslaganjima i problemima u upravi kluba.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Nismo oglasavacko drustvo pa da se oglasavaju non stop. Boli mene cosak svadjaju li se oni ili ne, rucaju li zajedno ili ne.NerminFatic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 10:43Bio je sastanak UO oko AlJabera i od tada pocinje ruznija prica o neslaganjima i problemima u upravi kluba. Red je da se oglase, i oko tih spekulacija a i oko sudbine Saudijca. Sta cekaju?
Bitno da ekipa na terenu ne snosi posljedice.
Mozda 2 osobe ovdje da su nesto nacule a toliko se razglaba.
-
- Kontakt:
Kako se svi prave pametni, i svi ko nešto znaju. A neki ljudi iz skupštine nemaju informacije. Daj da se nešto kaže pa šta bilo. Ako se pogodi reći će jesam li rekao, a ako se fuli malo će se ušutiti i opet kasnije nastaviti demagogiju. Podrška upravi, igračima i svim dobronamjernim ljudima.
- dubioza144
- Kontakt:
Mislim da Vukoji više nije najdraza pjesma Grbavica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.