Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Da ga hoce Parma otkupiti 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma kakvi on se vraca u Juve jos ce dati 10 tak golova do kraja sezone i onda mozemo racunati sledecu sezonu na skudeto zajedno sa Amaurijemdzenan01 je napisao/la:Da ga hoce Parma otkupiti
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ukoliko večeras osvojimo 3 boda imat ćemo kakve takve šanse za CL, vidjet ćemo hoće li na to i donjeti formacija 4-3-3, konačno će Aquilani imati malo više slobode na sredini, valjda neće podleći pritisku, Motta će izgleda opet igrati prvu postavu...
S punim pravom se možemo nadati pobijedi večeras aBd...
Fino alla fine forza Juve
S punim pravom se možemo nadati pobijedi večeras aBd...
Fino alla fine forza Juve
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
wau Del Neri mjenja formaciju, mora da mu je Hasan uvalio kakve rakije, brlje 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mjenja je što je primoran
A mužda mu je uvalio malo i jablaničkog pečenja
Kad smo već kod Hasana i on je bio u nekim kombinacijama za prvu postavu, ali oporavio se Marchisio tako da ipak neće igrati
A mužda mu je uvalio malo i jablaničkog pečenja
Kad smo već kod Hasana i on je bio u nekim kombinacijama za prvu postavu, ali oporavio se Marchisio tako da ipak neće igrati
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
nasi su totalno u sto bi se reklo "denial"-u, Motta izjavio :"ako postignem gol , necu se radovat", Del Neri:"ako pobijedimo imamo sanse za LP", ko je ovdje lud
al hajd sve je moguce 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
predvidja se ova odbrana Motta - Bonucci - Barzagli - Grosso, ako je ovako ja predvidjam onda 3 gola u nasoj mrezi i izjavu Del Neria,kako nam je LP izmakla u zadnji cas i da ipak ekipa napreduje
Imali večeras ikakve nada za vašu pobjedu?
Strah me da tipujem na vas.
Strah me da tipujem na vas.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- JuveSissoko
- Kontakt:
mozes ti tipovat al protiv nas, a ako i tad profulas, ko ti je kriv 
HahaJuveSissoko je napisao/la:mozes ti tipovat al protiv nas, a ako i tad profulas, ko ti je kriv
Preskočit ću ovaj par.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Gledao sam od 15 minute, izjednačena igra . Matri dvije dobre šanse, pogotovo je ovu na kraju poluvremena trebao pogoditi .
Krasić konačno dobar
Krasić konačno dobar
Ovo ako je formacija 4-3-3 ja onda nemam pojma o fudbalu
!
Ja kontao na početku možda će biti 4-3-3 u napadu, a u odbrani transformacija 4-5-1, ali ipak cijelo vrijeme se igra 4-5-1, Matri odsječen ne može sam ništa, iako je fulao par šansi. Bilo je prilika na obje strane, ali Storari je dominirao sa odbranama
. Nije ni Roma mnogo bolja u igru, ali fosiraju dalekometne šuteve ali Storari skida, ili Melo to blokira
. Ali haj dobro ko igra sad trenutno o ovom sastavu i ovo je dobro.
Ja kontao na početku možda će biti 4-3-3 u napadu, a u odbrani transformacija 4-5-1, ali ipak cijelo vrijeme se igra 4-5-1, Matri odsječen ne može sam ništa, iako je fulao par šansi. Bilo je prilika na obje strane, ali Storari je dominirao sa odbranama
- muha milanez
- Kontakt:
dobra predstava juveta veceras..napokon da odigraju kako treba,nadam se da ce se juve vratit na staze stare slave..pozz forza milan 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kako je proso Juve u Rimu?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Rutinski, čestitke i sretno u daljnjem šampionatu ... nadam se da će se ova forma održati 
Hahahahha sad kad su ovi Ameri vidjeli koliko je Roma loša mora da će pravit razmont, a to znači da Mexes 10000% prelazi kod nas

Hahahahha sad kad su ovi Ameri vidjeli koliko je Roma loša mora da će pravit razmont, a to znači da Mexes 10000% prelazi kod nas
0:2 Matri i Krasic dali golove, Grosso asistent kod oba golaLos_Blanos2 je napisao/la:Kako je proso Juve u Rimu?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
jasko_juve
- Kontakt:
ne mogu da vjeujem da cu ovo napisat..al, Grosso - man of the match

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemojte mi molim vas sada neke euforije, nerealno je očekivati LP dogodine, a i igra nije bila na nekom nivou posebno u odbrani .
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
A neka i Juve malo ocepi..
Jeli to onaj Grosso sto zabio na SP 2006 Njemcima, gol zlata vrijedan
o neki drugi Grosso...
Pa ako je taj Grosso sto mislim, gdje je on bio 5 godina
Jeli to onaj Grosso sto zabio na SP 2006 Njemcima, gol zlata vrijedan
Pa ako je taj Grosso sto mislim, gdje je on bio 5 godina
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma kakva euforija,mi ne mozemo zaredat nekoliko pobjeda zaredom da igramo u BH premier ligi..dohak'o bi nas Travnikdzenan01 je napisao/la:Nemojte mi molim vas sada neke euforije, nerealno je očekivati LP dogodine, a i igra nije bila na nekom nivou posebno u odbrani .
FORZA JUVE !
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako je krenula utakmica mislio da bi bod mogao biti veliki uspjeh
, prvo poluvrijeme kako sam već pisao pripalo Romi, ali drugo Juventus odigrao rutinski, moram ovaj put pohvaliti Del Neria
imao je dobru taktiku večeras, a to je igra na kontre. Krasić odigrao doibru utakmicu, ali me je fakat nekoliko puta nazivcirao, pa ne bi dao loptu nikako, a igrači mu slobodni. Melo jedan od bolji večeras uz Storraria. Ali dopingirani Grosso igrač utakmice, ne mogu da vjerujem kako je čovjek odigrao u ofanzivi dobro
.
Matri solidno, mogao je bolje, imao je još najmanje dvije odlične šanse. Odbrana i nije bila toliko loša, ali večeras je pobjedio inat i tim. Jer bez Buffona, Capitana i Chiellinia pobjediti 2:0 za ovaj Juve je zaista veliki uspjeh.
Marcha kapiten večeras, i on se trudio kao i Aquilani odigrali su također dobru tekmu večeras. A za ovo da imamo šanse za LP treba se još mnogo stvari poklopiti, a na njima je samo da igraju i ne misle na 4. mjesto (mislim da je to večeras bio jedan od klučnih razloga ove pobjede, jer su možda i prvi put ove sezone ušli bez pritiska u utakmicu).
Matri solidno, mogao je bolje, imao je još najmanje dvije odlične šanse. Odbrana i nije bila toliko loša, ali večeras je pobjedio inat i tim. Jer bez Buffona, Capitana i Chiellinia pobjediti 2:0 za ovaj Juve je zaista veliki uspjeh.
Marcha kapiten večeras, i on se trudio kao i Aquilani odigrali su također dobru tekmu večeras. A za ovo da imamo šanse za LP treba se još mnogo stvari poklopiti, a na njima je samo da igraju i ne misle na 4. mjesto (mislim da je to večeras bio jedan od klučnih razloga ove pobjede, jer su možda i prvi put ove sezone ušli bez pritiska u utakmicu).
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 2 gosta.