I šta odgovoriti na ovo? Još jedna analiza mene, mog pisanja, ludila do kojeg ih dovodim, a niti jedna riječ o temi koja je predmet diskusije.pitar je napisao/la: ↑05 sep 2024, 07:24Naravno da je ova konstatacija najviše što možeš ponuditi u ovom momentu a iskreno nisam više ni očekivao.Ovo samo budali nije jasno, jednostavna paralela sa državnim preduzećima u kojima je ovo što se radi u FK Sarajevo skoro pa standardna praksa. Što je naravno, zakoski moguće primijeniti i na prvatne prćije.
Meni je zaista fanscinantna jedna stvar kod tebe a to je nivo neznanja i samouvjerenosti u tvojim postovima i sa kakvim autoritetom prekrivaš nedostatak znanja.
Evo i jutros uz kafu čitajući ovo posljednje što si napisao, prijsjetio si me na jednog mog profesora koji je jednom rekao kako mudre i pametne (inteligentne) osobe nisu iste i da su njihove sposobnosti dijametralno suprotne gdje naravno i mudri moraju imati određen nivo inteligencije da bi mogli funkcionisati u društvu.
Ti mudro kroz dvije rečenice ubacuješ riječi budala i prćija pokušavajući uvrijediti sagovornika i izvući iz njega sličnu reakciju i tako potpuno tok konverzacije odvućiu u drugom smijeru tj. odvesti u područje vrijeđanja i psovki gdje bi ti kako kažu ostali forumaši poentirao odnosno mudro konstatovao da tvoji sagovornici znaju samo vrijeđati, gdje opet dolazi do izražaja tvoje neznanje i poimanje tj. shvatanje istog jer kao argument i dokaz nečije inteligencije za tebe je dovoljan copy/paste tekst i koji naravno ponovo mudro pokušavaš predstaviti kao nešto validno jer tvoj nivo inteligencije ti ne dozvoljava (elementarnog znanja o bilo čemu) argumentovano da komuniciraš (znanjem).
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što ih naruži Galileo
Najveći vojnik uprave jednog fudbalskog kluba ikada na forumima i društvenim mrežama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ponovo odgodili utakmicu borac-velez. Kakav cirkus od saveza i lige...
Čitanje foruma i teme "Premijer Liga BiH" ti rezonuješ kao da pratim(o) svaki tvoj post? Svako obraćanje usmjereno ka tebi?
Da se nisi malo zanio?
Čuj znam zašto - znam i ja - zato što si prvi i glavni pljuvač kad god je nešto vezano za FK Sarajevo (naravno, pričamo o nekim lošim potezima - kad se uradi nešto dobro, tad nas ne spominješ).
Tvoja opsesija FK Sarajevo je za istraživanja, iskreno. Tvoje pisanje i rezonovanje kad je FK Sarajevo u pitanju je ibret - i onda se ti čudiš (kao) što ti raja odgovara, što raja ulazi u diskusije/konflikte s tobom? Ma ja.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
+1
Šta koji đavo igraš Europu ako ne možeš dva fronta izdržati.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Oni će se raspasti zbog grupne faze svakako, imamo odličnu šansu da budemo jesenji prvaci čitaj za titulu. E sad da li možemo uzeti titulu bez kreativnosti desetke to ne znam.
- Shategabri
- Kontakt:
Nakon što je jučer ekipu Željezničara napustio Ivan Đorić, Plavi s Grbavice danas su potvrdili rastanak s još jednim pojačanjem koje je ljetos stiglo u klub.
Na iznenađenje mnogih, danas je objavljeno da je sporazumni raskid ugovora sa Željezničarom potpisao Bože Vukoja.

Na iznenađenje mnogih, danas je objavljeno da je sporazumni raskid ugovora sa Željezničarom potpisao Bože Vukoja.

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 05 sep 2024, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trebalo se igrati 11.9. Opet odgodili
Cirkus se nastavlja
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Shategabri
- Kontakt:
Najbolje da se uvede kao u košarci, prvak nek igra samo završnicu.
Ako je imalo smisla da se odgađa za playoff, sad vala nema nikakvog.
Koševo Zapad
Zubanovic potpisao za Famos 

Retardirane odluke
Ni jedan klub iz nase lige nece biti NIKAD veliki i usojesam vani dokle god udgadjaju utakmice
Zamisli trazim od sefa da ne idem na posao jbg radio sam jucer ne mogu svaki dan
Ni jedan klub iz nase lige nece biti NIKAD veliki i usojesam vani dokle god udgadjaju utakmice
Zamisli trazim od sefa da ne idem na posao jbg radio sam jucer ne mogu svaki dan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo nek odgadjaju. Poslije ce im jos teze biti to sve stici. Samo lagano
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Shategabri
- Kontakt:
Više prostora za manipulaciju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:03samo nek odgadjaju. Poslije ce im jos teze biti to sve stici. Samo lagano
Imaš 5 odgođenih utakmica, shodno tome kako ti stoje rivali, tako će se i kriterij suđenja primjenjivati

Koševo Zapad
- Simpatizer
- Kontakt:
Masta radi svasta. 

-
- Kontakt:
Jel to vukoja precesto dolazio mamuran na treninge 
Taj izgleda ima bas puno malih crvenih ljudi u glavi

Taj izgleda ima bas puno malih crvenih ljudi u glavi
- Shategabri
- Kontakt:
Kakva mašta?
Činjenično stanje.
Odgađalo se što se igra prvo, pa što se igra drugo, pa treće pretkolo, pa playoff, što sad odgađaš?
Igraš za mjesec utakmicu UCL?
Činjenično stanje.
Odgađalo se što se igra prvo, pa što se igra drugo, pa treće pretkolo, pa playoff, što sad odgađaš?
Igraš za mjesec utakmicu UCL?
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.