Ne kontam majke mi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ocigledno je tako president odlucio, mi cemo se opet morati zadovoljiti evropom u koju idu 4 kluba od ukupno 6 koji imaju ambicije za to.
Zar nešto drugo možemo očekivati od Mirvića? Prvo saopštenje hoće titulu, doveo trenera a par dana pred kraj roka nije kompletirao sastav.
Od novog trenera i cijele ekipe očekujemo prije svega borbu za titule u domaćim takmičenjima. Ovo je cilj za narednu i svaku sljedeću sezonu.
Pitanje je i koliko ce Zekic htjeti da ostane. Ja koliko sam procijenio ne voli da radi kada klub nema ambicije i kada nije bar u vecoj mjeri ispostovan sto se tice pojacanja.Pendulum je napisao/la: ↑05 sep 2024, 11:23I, još bih samo da dodam - nadam se da nećemo potrošiti Zekića ako, ne daj Bože, ove godine ne osvojimo titulu ili Kup (plasman u Europu ne bi trebao biti upitan).
Što se mene tiče, dao bih mu ugovor na minimalno 3 godine pa neka radi čovjek. Sve ono što nama treba i što smo tražili u treneru - ima.
Kad se Rožman mogao istrpiti godinu dana, ne vidim razlog da se Zekić ne zadrži na klupi barem 2 godine (i/ili više).
Hamzić, Mehić, Mehmedović, Mujkić, Tiro, Alajmović.
Jel neko od njih na posudbi ili su svi tu, na raspolaganju?
Na posudbi su Mujkić i Alajmović ali ih možeš uzeti kad god hoćeš, novo pravilo.
Borba za titule kup/liga ,opcenito to je kao kad ekipa pred utakmicu kaže idemo na pobjedu,sigurno nece reci idemo da izgubimo,kao sto ni ovaj nece reci e eto necemo se boriti za najbolji rezultat.
Hvala!