Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šestorica igraju za reprezentacije. Ovo je činjenično stanje, a ne to tvoje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
igraju, ne ratuju.Simpatizer je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:24Šestorica igraju za reprezentacije. Ovo je činjenično stanje, a ne to tvoje.
Moj prijedlog, posto je Borac predstavnik Bosne i Hercegovine u grupama konferencija da sacekamo tu rasplet grupne faze, pa onda da pocnu igrati. A ako prodju, onda ih osloboditi obaveza u ligi i imenovati ih prvakom. Mozes biti 2 i 3 mjesto samo. Prvog nema
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sta naprica ovaj Canadi za rep.ba 

- Simpatizer
- Kontakt:
Opravdano bi u slucaju da idu rat? De malo razmisli prije nego sto kliknes na posalji.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:28igraju, ne ratuju.Simpatizer je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:24Šestorica igraju za reprezentacije. Ovo je činjenično stanje, a ne to tvoje.
Moj prijedlog, posto je Borac predstavnik Bosne i Hercegovine u grupama konferencija da sacekamo tu rasplet grupne faze, pa onda da pocnu igrati. A ako prodju, onda ih osloboditi obaveza u ligi i imenovati ih prvakom. Mozes biti 2 i 3 mjesto samo. Prvog nema

A drugi ili treci cete biti svakako.

Problem je sa u21 igračima, ostaje nam samo Vuković... Šušić, Marčetić i Kulašin su pozvani za reprezentaciju, dok Velež nema nijednog povzvanog igračaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:28igraju, ne ratuju.Simpatizer je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:24Šestorica igraju za reprezentacije. Ovo je činjenično stanje, a ne to tvoje.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Sve ono što je @killa pisao po forumu unazad mjesec dana.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
opravdano jer se mozda ne vrati ili iz rata mogu doci bez ekstremiteta pa zato povlacim paralelu. Valjda imate jos igrackog kadra. Pa ovaj sto igra euro tekmu, moze i odmoriti 45 minuta ligaske.Simpatizer je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:32Opravdano bi u slucaju da idu rat? De malo razmisli prije nego sto kliknes na posalji.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:28igraju, ne ratuju.Simpatizer je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:24Šestorica igraju za reprezentacije. Ovo je činjenično stanje, a ne to tvoje.
Moj prijedlog, posto je Borac predstavnik Bosne i Hercegovine u grupama konferencija da sacekamo tu rasplet grupne faze, pa onda da pocnu igrati. A ako prodju, onda ih osloboditi obaveza u ligi i imenovati ih prvakom. Mozes biti 2 i 3 mjesto samo. Prvog nema![]()
A drugi ili treci cete biti svakako.![]()
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Jel se šta Velež pitao za novu odgodu ili je dovoljno da Borac zatraži od saveza da se ne igra?
Koševo Zapad
- Simpatizer
- Kontakt:
Imamo, ali zasto bismo rizikovali bez 6 igraca kad je razlog za odgodu opravdan?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.
o u 21 igracima je trebala Uprava Borca da razmislja ili prebacite nekog juniora i gotovo.
Mada i dalje sam misljenja da ce vise odmoci igranje ovih odgodjenih. Nije to taj ritam. Uostalom, bit ce pritisak ganjati rezultate i zaostatak za drugim.
- 1 9 4 6 -
Odgoda je okej ako dodjes do zadnjeg kola kvalifikacija ili mozda haj u 3. kolu, ali ne od yebenog pocetka. Luzerski Savez, luzerski klubovi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:39ok je odgoda da se pokusa uci u grupe, pred vaznu plej of utakmicu u zgusnutom domacem prvenstvu. Ovo je malo previse.
Ova odgoda potpuni promašaj. Velež se može dobiti sa rezervnim timom. Generalno, sve odgode bi,u globalu, trebale biti ukinute, bez obzira o kojem klubu se radi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Shategabri
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100%. nista ne postizes s odgodama. Ovo je samo kao isprika za lijenost. Uz ovaj tempo utakmica bi ekipa samo rasla i jacala, dizala ljestvicu. Malo manje za odmor i regeneraciju ali bi sigurno ritam euro tekmi prenosili i na ligaske. Ovako kad se u neprirodno vrijeme po igrace sve ugura u raspored daBogda da ce biti lakse. Plus sto bi neki igraci u takvoj konstalaciji izasli u prvi plan jer "nema ko igrat" a mozda neki decko eksplodira jer ima prostora dok npr Carolina odmara.
po meni lose ali eto. Odgodi tri po zakonu kako vec ide. Usao u grupe? to je valjda cilj i bio. Sad redovno igraj.
Lijepo je iskomentarisati kulturno. Pozz za vulturese
po meni lose ali eto. Odgodi tri po zakonu kako vec ide. Usao u grupe? to je valjda cilj i bio. Sad redovno igraj.
Lijepo je iskomentarisati kulturno. Pozz za vulturese
- 1 9 4 6 -
Po pravilniku se pita i vjerujem da su pristali na odgodu. Ja bih isto uradio da sam na njihovom mjestu, da se malo smiri situacija i da se dozovu treba im vremena.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:36Jel se šta Velež pitao za novu odgodu ili je dovoljno da Borac zatraži od saveza da se ne igra?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova odgoda više odgovara Veležu nego Borcu, naravno da će pristati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Shategabri
- Kontakt:
Znaš kad je raspad u našim klubovima da to traje.Virtu4l je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:56Po pravilniku se pita i vjerujem da su pristali na odgodu. Ja bih isto uradio da sam na njihovom mjestu, da se malo smiri situacija i da se dozovu treba im vremena.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2024, 12:36Jel se šta Velež pitao za novu odgodu ili je dovoljno da Borac zatraži od saveza da se ne igra?
Neće se oni sigurno tek tako dozvati do idućeg termina.
Još će im možda upasti kad bude kratki sa ekipom (povrede, kartoni).
Koševo Zapad
Termin za odgođene utakmice nikad nije dobar, imaš kup, prvenstvo, a ta utakmica ti redovno bude sredinom sedmice pa onda odigraš tri utakmice u 7, 8 ili 9 dana.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2024, 13:02Još će im možda upasti kad bude kratki sa ekipom (povrede, kartoni).
Plus što će se novi termin sigurno odrediti prema Borcu, a nikako prema Veležu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.