Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
NOVINAR - " Iako je selektor Safet Sušić nekoliko puta ponovio da neće odustati od Vas ne popuštate."
SASA PAPAC " - Mislim da nema potrebe da ponavljam da sam odigrao svoje u reprezentaciji BiH. Novom selektoru i igračima želim puno sreće u sljedećim kvalifikacijama kaže Papac."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja, Jugoslavija ?Bilal je napisao/la:Znas, igrala je reprezentacija i prije tvog rodjenja.QUARESMA 18<<< je napisao/la:svo vrijeme odbijao igrati za reprezentaciju i sada kad nam je najbolje i on bi
-
bih-estonija 7:0
- Kontakt:
4ever alone? je napisao/la:I ja cu ga citirati
NOVINAR - " Iako je selektor Safet Sušić nekoliko puta ponovio da neće odustati od Vas ne popuštate."
SASA PAPAC " - Mislim da nema potrebe da ponavljam da sam odigrao svoje u reprezentaciji BiH. Novom selektoru i igračima želim puno sreće u sljedećim kvalifikacijama kaže Papac."
-PAPCU treba reprezentacija jer mu ističe ugovor sa klubom,,,a reprezentacijaje pravi način da se promoviše....a i nije nikad dobro igrao za repku...gledao samsve utakmice kada je igrao...čak je i MRAVAC bolji od njega
bih-estonija 7:0 je napisao/la:
-PAPCU treba reprezentacija jer mu ističe ugovor sa klubom,,,a reprezentacijaje pravi način da se promoviše....a i nije nikad dobro igrao za repku...gledao samsve utakmice kada je igrao...čak je i MRAVAC bolji od njega
Iznenadjuje me sto vam je toliko trebalo na ovakve komentare
ajde lijepo uzmi ubij pa se pistolj ...4ever alone? je napisao/la:I ja cu ga citirati
Be Casual ...
Nemoj te shvatiti da kritikujem Ćiru jer on je došao uzeo pare i otišao baš kao što bi svaki strani trener učinio. Da su svi bili kao Papac mi bi danas bili sređen savez ili bi bili na dnu mada od ovog ne može gore.
http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=25790
Medjutim Maravic rekao da po njegovim saznanjima nece repka biti suspendovana
Eto malo srece i za nas male ljude !
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Čist autogol. Nije je ni dohvatio Ahmetović. Na samom kraju videa. Ušao na poluvremenu. Miske nezapažen.Virtu4l je napisao/la:Mersudin Ahmetović postigao gol za tim Volge u pobjedi protiv Misketovog Dinama.
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Ovaj Dinamo dao sve u napad,a odbranu ko ebe.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Izgleda da jeste prema izvorima wikipedie.AulleTa je napisao/la:Je l' ovo onaj Ahmetović što je igr'o za Slobodu ?
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo i danas dao prvi gol za Spartak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zSi85sv2 ... r_embedded[/youtube]
Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji.Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Par puta sto sam gledao uvjek je bio najbolji na terenu,veoma dobar igracNimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]
Rahimic po obicaju klupa
Ja ti samo kažem... ovaj Rahimić kad ode, a uskoro će, nećemo imat boljeg defanzivnog veznog od njega...AulleTa je napisao/la:Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji.Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]
Boga mi Besic ima itekavog potencijala na toj poziciji.Nimla_RZ je napisao/la:Ja ti samo kažem... ovaj Rahimić kad ode, a uskoro će, nećemo imat boljeg defanzivnog veznog od njega...AulleTa je napisao/la:Trebam on još dosta pure jesti u "majčici" Rusiji.Nimla_RZ je napisao/la:Kad Rahimić završi sa repkom, mislim da je najbolja opcija koju imamo nakon toga na poziciji defanzivnog veznog Zahirović Adnan.
[youtube][/youtube]
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ArtemisFowl, Atlanta, atomac123, bavariapivo, BIHpatriota, Bosnjo22, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, delko, Elddar, ELDIABLO20, farenhajt, feniksptica, Fudo, GrbavicaHrammm, HariTz, Hazre, Helemnejse, Iniesta12, invincible1921, Invincibles14, jasmin10, JimmyPage, KockarVicin007, kovac, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Matterhorn22, PeppermintSA, RajvoSa89, ristagrad, s4mke, SanaBosna, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, Venom, VensanKasel, Xaniesta i 311 gostiju.