FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno bolje meso kod Maksumića. Dajte kapitalca yebovaschacha.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ok, ali svakako neće doći, pa nije vrijedno ni spominjati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kaže Zekić hoću drugačiji tip veznjaka, mi u fazonu treba mu kreator, kad ono danas u opticaju tri DMF i CMF igrača.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Opet komentarisemo igrace odnosno pljujemo ih a nisu na teren ni krocili ...
Pojma ovde niko nema ko dolazi i da li ce uopste iko doci.
Dan prije kraja prelaznog roka se spekulisu imena koja su tu od prvog dana roka.
Kako sam skonto sutra je zadnji dan registrovanja igraca pod ugovorom?
Zašto si iznenađen?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:39Opet komentarisemo igrace odnosno pljujemo ih a nisu na teren ni krocili ...
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Tebra nismo ih ni doveli kako ćemo pljuvati nešto čega nema kod nas?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:39Opet komentarisemo igrace odnosno pljujemo ih a nisu na teren ni krocili ...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Komentarišemo igrača koji neće ni doći, najjači smojohntravolta123 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:39Opet komentarisemo igrace odnosno pljujemo ih a nisu na teren ni krocili ...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Druze pratim Allsvenskan jer zivim gore i mogu ti reci da lupas gluposti. Nije sad Bundesliga ali je mnogo bolja liga od nase pa i tu negdje je sa HNLom
-
johntravolta123
- Kontakt:
Pa eto izkomentarisani su i ovaj hrvat i ovaj iz svedske ala Jovic i Djordjevic a uopce se ne zna jesu li oni opcija i da jesu nismo ih vidjeli na djelu i sta mogu pokazat .H8Z7 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:55Tebra nismo ih ni doveli kako ćemo pljuvati nešto čega nema kod nas?johntravolta123 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:39Opet komentarisemo igrace odnosno pljujemo ih a nisu na teren ni krocili ...
@pendulum ma nista me vise ne iznenaduje pogotovo ono neki vid privlacenja paznje sa glupostima odnosno pokusaja sarkazma
@GIS ma treba samo pljuvat ne do Bog pomislit sta pozitivno ili pustit da se samo pokaze kako jest
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Super Duska i hvala za info. Svakako je pozitivno sto dolazi do promjena u administraciji. Za mene licno nikako nije pozitivno sto je Ibrakovic tu. Mislim da takvi ljudi nemaju sta raditi u klubu kakav bi mi htjeli da budemo i ne svidja mi se sto idemo u tom smjeru. Nebitno je sta ja mislim, pa mogu samo svima srecu pozeliti. Na hajr.jurisicduska je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:22Da se oglasim jer sam na izvoru, i da naravno zaustavim špekulacije.
Ibraković je definitivno novi uposlenik kluba sa još par provjerenih ljudi naših.
Sve žene će otići iz kliba.
Mirvić neće nigdje. Mirvić je ovo sve i organizovao.
Tako da sve druge priče su glupost.
I ne spominje se niko iz njemačke nego ovaj s kosova ima njemačke papire.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma vala prijatelju mene nije briga ko je u administraciji kluba sve dok su rezultati zadovoljavajuci , više me brine što nema pojacanjaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:23Super Duska i hvala za info. Svakako je pozitivno sto dolazi do promjena u administraciji. Za mene licno nikako nije pozitivno sto je Ibrakovic tu. Mislim da takvi ljudi nemaju sta raditi u klubu kakav bi mi htjeli da budemo i ne svidja mi se sto idemo u tom smjeru. Nebitno je sta ja mislim, pa mogu samo svima srecu pozeliti. Na hajr.jurisicduska je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:22Da se oglasim jer sam na izvoru, i da naravno zaustavim špekulacije.
Ibraković je definitivno novi uposlenik kluba sa još par provjerenih ljudi naših.
I ne spominje se niko iz njemačke nego ovaj s kosova ima njemačke papire.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Pa ako cemo o tome ko ima cv
Ibrak je poslije nas radio u austriji cijelo vrijeme .. ne vidim ove nase genijalce da poslije sarajeva idu ni u slovenijuu a ne austriju
Ibrak je poslije nas radio u austriji cijelo vrijeme .. ne vidim ove nase genijalce da poslije sarajeva idu ni u slovenijuu a ne austriju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Iskreno za mene Ibrakovic i Ibrakovici ni moralno ni pojavom ni ponasanjem ni nicim ne pripadaju nasem klubu. Ne znam sta ce nam dobro to donijeti dugorocno, mislim da nece nista.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:25Ma vala prijatelju mene nije briga ko je u administraciji kluba sve dok su rezultati zadovoljavajuci , više me brine što nema pojacanjaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:23Super Duska i hvala za info. Svakako je pozitivno sto dolazi do promjena u administraciji. Za mene licno nikako nije pozitivno sto je Ibrakovic tu. Mislim da takvi ljudi nemaju sta raditi u klubu kakav bi mi htjeli da budemo i ne svidja mi se sto idemo u tom smjeru. Nebitno je sta ja mislim, pa mogu samo svima srecu pozeliti. Na hajr.jurisicduska je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:22Da se oglasim jer sam na izvoru, i da naravno zaustavim špekulacije.
I ne spominje se niko iz njemačke nego ovaj s kosova ima njemačke papire.![]()
Mujanic je skolovan igrac. Daj sad njega, Raka i krilo i voooooziiiiiiiii...
Bolje nego neko sa 33 kojeg ce Lucas nazvati kapitalcem.
Bolje nego neko sa 33 kojeg ce Lucas nazvati kapitalcem.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jesi gledao nekada tu ligu? Vidio u kakvim uslovima rade?
Kakve igrace proizvode?
San 95% igraca i trenera iz Bosne je austrijska druga liga...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Bonton, primussucks, Vanja8, Zigazaga i 24 gosta.