Ma lik igra CM i AM ba
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma lik igra CM i AM ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne ureklo se ali mi se fkt svidja izbor. A da Bog da nas mali Rak doveo u situaciju da nam je krivo sto se vraca sa posudbe 
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ja ja dobro si, sve kontam Matanović ne može igrati, a on na posudbi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Baš hocu pisati,posto eto oba dolaze na posudbu,valjda ima opcija kupovine Raka ako zadovolji,nadam se da su dogovorili takvu vrstu posudbe sa mogucim otkupom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Pavičić je dobar igrač.On bi bio pojačanje.
Ovog niko od ‘insajdera’ nije najavio 
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nije iskljuceno da ima i za ovog iz Arisa , vec su ga slali na posudbu vjerovatno ne racunaju na njega pa eto šta bog da
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Julardzija + Matanovic za nija dobijas Rak i Pavicic. to je super posao. ali plavi ce pricati nemamo para zato posudba 
Najveca enigma u trenutnom rosteru mi je mali Krdzalic. Sezona u Olimpiji je pokazala da itekako zna lopte ali kakav ce biti nakon ove povrede to niko ne zna. Nadati se da cemo neocekivano dragulja dobiti na proljece.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja od njega imam velika ocekivanja, nadam se sa ce se vratiti fizicki i mentalno nakon povrede!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Rok je jos 24h
Mislim da je sutra do ponoći rok
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sa ova dva igraca bi moglo se reci da se sluša trener i ispunjava ono sto zahtjeva,trazio je da neki odu na posudbe /klub riješio posudbe(i to jake posudbe u dobre lige),trazio drugacije veznjake u zamjenu /izgleda da je dobio.
Tako da moze se pohvaliti i klub sa te strane (il da sacekam do sutra da ne letim sa pohvalama
)
Tako da moze se pohvaliti i klub sa te strane (il da sacekam do sutra da ne letim sa pohvalama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ako dodje ovaj frajer je bas pojacanje, glavni igrac Rijeke od prije par sezona, u najboljim godinama, prosla sezona jako dobra, sica sa svih pozicija...
-
Inspiracija
- Kontakt:
Mogu mislit sta ce se desiti ako i sutra niko ne potpise
Bio sam na tekmi protiv Radnika. Vidio sam se sa njim na poluvremenu. Psihički je na top nivou i kedva čeka da se prikljući ekipi u punom treningu. Radi već sa ekipom pomalo. Kaže posle priprema ako Bog da na teren.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 sep 2024, 23:12Ja od njega imam velika ocekivanja, nadam se sa ce se vratiti fizicki i mentalno nakon povrede!
- luckystrike
- Kontakt:
Sve i da ne dođe niko dobro smo skrpljeni, maltene na svakoj poziciji dva, ne treba praviti dramu. S trenerom koji zna sta radi do zime se moze pregurati pa na proljece vidjet gdje treba podmazati. U svakom slucaju solidan ofanzivni vezni je najpotrebniji.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Rak je odlican bio igrac,steta sto je posudba jer neki strucnjaci ovdje su vec najavili da je los igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.