Tacno. Profesionalci veliki.NazorUso je napisao/la: ↑06 sep 2024, 00:27Samo Hrvate dovoditi.
1. Vecinu ih ZZ zna, ako ne direktno omda preko nekoga (Jakira, Rendulica, nekog treceg...)
2. Strasno radisni igraci, i rijetko ko talasa i predstavlja bombu za svlacionicu
3. Vecina ih se pokazala pojacanjima u masoj ligi (posebno veznjaci)
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Samo se nadam da ce posudba biti barem na godinu dana, vidim da ga je Aris slao u Rumunski Dinamo, bio tamo 5 mjeseci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jbt kopajuci po utakmicama ovog Pavicica vidim da je Darko Velkovski igrao za rumune prosle godine sa njim a trenutno je slobodan igrac , odlican stoper dugo u Rijeci bio glavni odbrambeni igrac . 29 godina a nama fali dobar stoper .
Zadnja izmjena: mikimaus, dana/u 06 sep 2024, 03:02, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
U Saudiju otisao.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako iko dodje to ce bit zelja ZZ, tako taman da Guzinu vrati Zekicu treba vjerovat. Covjek je pokazao da je od govana sarmu napravio i dokazoje da zna sad klub treba da mu dovede ta 2 igraca i torbu americki dolara da ga produze jos 2 godine. Zekicu gdje se svidja on ostane po 5-6 godina i skoro svakom igracu je nivo igre digao, iako je sve Rozmanove igrace otjero..Zamislite sad da su se ZEKI zelje ispunjavale ko Fedji i Rozmanu 3 borca i 3 zrinjskai 3 vica to nebi zaustavilo
Soldo se preporodio
Nihad bio dobar sad 4x bolji
Djurickovic za jedan trun bolji al to je limitiran igrac i cim je dosao radi zelje rozmana nemoze valjat
Mustafic povreda al isti nivo nazalost dostigo limit
Mehmedovic nazalost na stojadinu se nemoze da radi generalka
Keremah dobar bio jos bolji kod Zeke
Hamza bio dobar osto dobar
Renan bio los i sad los al vraca se
Gulashvili je bio dobar kod klafurica sad jos bolji
Andjusic meni ok igrac i kod rozmana i kod Zeke mislim radi izjave njegovog menagera OTJERO BI GA a ja licno smatram da je ok za klupe
Began ok
Soldo se preporodio
Nihad bio dobar sad 4x bolji
Djurickovic za jedan trun bolji al to je limitiran igrac i cim je dosao radi zelje rozmana nemoze valjat
Mustafic povreda al isti nivo nazalost dostigo limit
Mehmedovic nazalost na stojadinu se nemoze da radi generalka
Keremah dobar bio jos bolji kod Zeke
Hamza bio dobar osto dobar
Renan bio los i sad los al vraca se
Gulashvili je bio dobar kod klafurica sad jos bolji
Andjusic meni ok igrac i kod rozmana i kod Zeke mislim radi izjave njegovog menagera OTJERO BI GA a ja licno smatram da je ok za klupe
Began ok
Ko je Nihad
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- TurkishAirlines
Strah me i pomislitiInspiracija je napisao/la: ↑05 sep 2024, 23:23Mogu mislit sta ce se desiti ako i sutra niko ne potpise
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- napoleon72
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
U zadnjih 5 sezona otkad je Vico na celu saveza, Borac je uzeo 2 trofeja od mogucih 9.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:50Ko ce normalan u Vico ligi uloziti i cenat? Maximalno se mozes za 2 mjesto boriti i to je to sve ostalo je zabluda
Borac dvije titule
Mi titula i kup
Zrinjski dvije titule i dva kupa
Velez kup
Kup 19/20 nije zavrsen zbog korone.
Ne ide ti matematika Zagore. To sto smo mi bili kharine 80% vremena, nisu svi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pavicic, Bubanja u tandemu, bilo bi dobro. Dajte nam jos jedno krilo i to je to
Aleksandar Trajkovski je novo ime koje se spominje. Posudba. Krilni igrac.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Pavicic potpisuje sto sam nekima najavio dosta ranije,za Raka nemam info da dolazi.Prije da je suplja on.
Doci ce jos jedan veznjak sigurno i mozda krilo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedini momak koji je imao informaciju za Pavičića je @NajvecaRadosti. Ovo ostalo sama lupanja.
Hvala, jedini si koji ima info.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:22Pavicic potpisuje sto sam nekima najavio dosta ranije,za Raka nemam info da dolazi.Prije da je suplja on.
-
- Kontakt:
Koliko vidim nisam nista racunao? Na pocetku im nije svirao po 50 faulova,sad je to uzelo sve maha,sacekacemo da vidimo sve.napoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 08:07U zadnjih 5 sezona otkad je Vico na celu saveza, Borac je uzeo 2 trofeja od mogucih 9.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:50Ko ce normalan u Vico ligi uloziti i cenat? Maximalno se mozes za 2 mjesto boriti i to je to sve ostalo je zabluda
Borac dvije titule
Mi titula i kup
Zrinjski dvije titule i dva kupa
Velez kup
Kup 19/20 nije zavrsen zbog korone.
Ne ide ti matematika Zagore. To sto smo mi bili kharine 80% vremena, nisu svi.
-
- Kontakt:
Zato što su "dobri u glavu" i zvijezda vodilja im je Modrić - znaju da samo red rad i disciplina donosi uspjeh.vedinjo98 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 01:31Tacno. Profesionalci veliki.NazorUso je napisao/la: ↑06 sep 2024, 00:27Samo Hrvate dovoditi.
1. Vecinu ih ZZ zna, ako ne direktno omda preko nekoga (Jakira, Rendulica, nekog treceg...)
2. Strasno radisni igraci, i rijetko ko talasa i predstavlja bombu za svlacionicu
3. Vecina ih se pokazala pojacanjima u masoj ligi (posebno veznjaci)
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)