Nova stolica, 450 maraka. Idu i preko 500

Preseravanje. Mozes trosjed uzeti za te pare
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovi naši mescini i idu na "obuku" u Austriju.feniksptica je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:51Davno sam ja pisao i ostajem pri tome. Da je vehabizam ovakak kakav je kod nas u BiH nastao u Austriji i da tamo fakat ima dosta extremista.
Glupo razmisljanje. Ne mozes tek tako generalizovati ljude i rece za svakog s bradom da je terorista.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 sep 2024, 23:59Ovi naši mescini i idu na "obuku" u Austriju.feniksptica je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:51Davno sam ja pisao i ostajem pri tome. Da je vehabizam ovakak kakav je kod nas u BiH nastao u Austriji i da tamo fakat ima dosta extremista.
Ko zna kakvi su to projekti i što te bradonje pustaju da žive i rade u Austriji, umjesto da ih protjeraju iz države...
Zbiva se to da ih debilni roditelji prepuste virtuelnoj ulici (internetu) bez ikakvog nadzora prilikom čega ta djeca naiđu na raznorazne idiotarije na koje ih niko nije upozorio, popuše foru i ulaze sve dublje u to dok ne bude prekasno.
Ko je rekao da su svi sa bradom teroristi?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 00:05Glupo razmisljanje. Ne mozes tek tako generalizovati ljude i rece za svakog s bradom da je terorista.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 sep 2024, 23:59Ovi naši mescini i idu na "obuku" u Austriju.feniksptica je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:51Davno sam ja pisao i ostajem pri tome. Da je vehabizam ovakak kakav je kod nas u BiH nastao u Austriji i da tamo fakat ima dosta extremista.
Ko zna kakvi su to projekti i što te bradonje pustaju da žive i rade u Austriji, umjesto da ih protjeraju iz države...
Isto ko da kazes sto Ameri ne protjeraju crnce jer najveca stopa kriminala je u gradovima s vecinski crnackom populacijom
Hajd sto polijele ali sto kasnije nece da odlijepe
Sta boli qurko tog sto lijepi koliko ima slika na zidu, njemu je bitno da polijepi onoliko koliko je dobio
Pa tako ti je to, svak hoce hljeba a da ne mrdne prstom. Kod nas ide, politicar, drzavna sluzba ili te nema nigdjecoelho41 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:16Ne znam kako je u ostalim gradovima, ali 561 kandidat u borbi za 31 mjesto u GV Tuzla
Od čega vjerujem njih 90% u funkciji žrtvenih janjadi, koja ispunjavaju tuđe političke ciljeve, ali istovremeno u borbi za svoju egzistenciju, valjda ti je neko obećo nešto ako budeš na listi, sve u svemu, sramota za pratiti kao i svaki lokalni izbori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.