FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda, potpiso tek poslije dzume...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Al je zato Beganović bolji u svemu ostalom,saćekajmo koju utakmicu Unušića od 90 min pa da sudimo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:37Hrvatski igraci su i školovani , cist primjer ti je Unušić i Beganovic recimo da se ogradim od prozivki Beganovic je dobar igrac i neka ga..
Unušicevi centarsutevi su onako školski a Beganovicevi ovih par utakmica Turkeš i Ahmetovic ne bi zajedno mogli ufatit
-
- Kontakt:
Treba ovog golmana iz Osijeka dovesti.
Nikola Cavlina (22),poslao ga Dinamo na posudbu,nesto se u Osijeku zakacio sa klubom.
A mislim da je kapiten mlade Hrvatske.
Valjalo bi da ga nama posude...
Jer sad je na klupi tamo
Nikola Cavlina (22),poslao ga Dinamo na posudbu,nesto se u Osijeku zakacio sa klubom.
Jer sad je na klupi tamo
Bas sam nedavno za njega citao kako je strasan golman ali isto tako ludi kiks golman. Skine nemoguce i onda neku svoju ludost uradi.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:07Treba ovog golmana iz Osijeka dovesti.
Jer sad je na klupi tamo
Jest, i to protiv jačih ekipa.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:06Al je zato Beganović bolji u svemu ostalom,saćekajmo koju utakmicu Unušića od 90 min pa da sudimo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:37Hrvatski igraci su i školovani , cist primjer ti je Unušić i Beganovic recimo da se ogradim od prozivki Beganovic je dobar igrac i neka ga..
Unušicevi centarsutevi su onako školski a Beganovicevi ovih par utakmica Turkeš i Ahmetovic ne bi zajedno mogli ufatit
Ne postoji ništa na ovoj temi a da vas dvojica niste kontra,baš zanimljivo,sad da svi počnu yebavati sve Unušiću za vas bi bio prvi bek lige koga Mirvić ili Zekić zavaljuje.Ima li ikad išta da valja majka mu staraLucas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:22Jest, i to protiv jačih ekipa.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:06Al je zato Beganović bolji u svemu ostalom,saćekajmo koju utakmicu Unušića od 90 min pa da sudimo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:37Hrvatski igraci su i školovani , cist primjer ti je Unušić i Beganovic recimo da se ogradim od prozivki Beganovic je dobar igrac i neka ga..
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja sam ovo iskljucivo napisao bio zato što mislim da su ti hrvatski igraci školovani i igraju fudbal onako jednostavnoAnex je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:37Ne postoji ništa na ovoj temi a da vas dvojica niste kontra,baš zanimljivo,sad da svi počnu yebavati sve Unušiću za vas bi bio prvi bek lige koga Mirvić ili Zekić zavaljuje.Ima li ikad išta da valja majka mu staraLucas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:22Jest, i to protiv jačih ekipa.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:06
Al je zato Beganović bolji u svemu ostalom,saćekajmo koju utakmicu Unušića od 90 min pa da sudimo.
A ovi momci iz druge HNL pa cak iz ovi iz Srbije sto su se borili za opstanak su pravi igraci , zato što im je Sarajevo sigurno i najveci klub do sad u karijeri , sa velikom bazom navijaca jer oni onih 30 hiljada protiv akotobea i spartaka ne bi dozivili da su tamo igrali i 100 godina , i naravno da zele da se dokazu tu i da se prodaju dalje
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidim slabo pratis HNL,lik pravio kardinalne greske,navijaci mu zvizdali,svaku tekmu pokloni nekom gol.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:07Treba ovog golmana iz Osijeka dovesti.
Jer sad je na klupi tamo
Zato je garant i na klupi završio. Ne treba nam kikser, stoji nam na golu već jedan takav.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:22Vidim slabo pratis HNL,lik pravio kardinalne greske,navijaci mu zvizdali,svaku tekmu pokloni nekom gol.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:07Treba ovog golmana iz Osijeka dovesti.
Jer sad je na klupi tamo

Da se odmah ogradim, Rockovu treba vremena i treba ga istrpiti jer je inače dobar golman.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako vec treba golmana, misljenja sam da treba onog golmana iz Goska, Karic cini mi se. Jako mlad, visok, meni se cini potencinal veliki, bar ono sto je protiv nas pokazao. Na njemu bi se sigurno moglo zaraditi u dogledno vrijeme.Pendulum je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:26Zato je garant i na klupi završio. Ne treba nam kikser, stoji nam na golu već jedan takav.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:22Vidim slabo pratis HNL,lik pravio kardinalne greske,navijaci mu zvizdali,svaku tekmu pokloni nekom gol.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:07Treba ovog golmana iz Osijeka dovesti.
Jer sad je na klupi tamo
Da se odmah ogradim, Rockovu treba vremena i treba ga istrpiti jer je inače dobar golman.
Onaj momak je isao na probu u Manchesterdeda je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:45Ako vec treba golmana, misljenja sam da treba onog golmana iz Goska, Karic cini mi se. Jako mlad, visok, meni se cini potencinal veliki, bar ono sto je protiv nas pokazao. Na njemu bi se sigurno moglo zaraditi u dogledno vrijeme.Pendulum je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:26Zato je garant i na klupi završio. Ne treba nam kikser, stoji nam na golu već jedan takav.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:22
Vidim slabo pratis HNL,lik pravio kardinalne greske,navijaci mu zvizdali,svaku tekmu pokloni nekom gol.
Dajte molim vas, pa radje onda staviti nekog malog iz akademije i trpiti ga nego konine igrace. Nije u kapfenbergu uspio, zadrzao se sezonu.deda je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:45Ako vec treba golmana, misljenja sam da treba onog golmana iz Goska, Karic cini mi se. Jako mlad, visok, meni se cini potencinal veliki, bar ono sto je protiv nas pokazao. Na njemu bi se sigurno moglo zaraditi u dogledno vrijeme.Pendulum je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:26Zato je garant i na klupi završio. Ne treba nam kikser, stoji nam na golu već jedan takav.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:22
Vidim slabo pratis HNL,lik pravio kardinalne greske,navijaci mu zvizdali,svaku tekmu pokloni nekom gol.
Karic bio protiv nas los. 2 gola njegova i imao 1-2 situatcija kad je lopta ispala ( Renan stativa)
- Maroon1946
- Kontakt:
Joj kad Zeka stavi 7 zadnjih vezni u prvih 11, nikad primit gola nećemo 

Budite mudri
Najgora sorta golmana, brani nemoguce, onda kiksa na glupostima. Za golmana je najbitnije da je konstantan, njima je kiks najskupljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:22Vidim slabo pratis HNL,lik pravio kardinalne greske,navijaci mu zvizdali,svaku tekmu pokloni nekom gol.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:07Treba ovog golmana iz Osijeka dovesti.
Jer sad je na klupi tamo
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, benko21, Burberry46, feniksptica, SamoDaKazeem i 40 gostiju.