Hoćeš da kažeš; Sarajevo, Željo, borac i svinjski?

Hoćeš da kažeš; Sarajevo, Željo, borac i svinjski?
Pa htjele su i komšije titulu za 100 godina, al nema.bagniadiluca je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:42Ja samo znam da za 100 godina kluba osvajamo titulu, a ove godine će biti borba sa vama do zadnjeg kola....Pogledajte podcast dribler od Makija, bio je gost onaj novinar Oslobođenja, frajer je sve fino objasnio a i realan je i odmjeren u svakoj svojoj izjavi.Pored toga ima BIH ligu u malom prstu, zna kako diše sve i jedan klub u ligi...
Halali, al ne bavim se tim.
Samo ne treba ništa najavljivati, jer prije početka sezone vrapčići su bili glavni favoriti za titulu a sada su glavni favoriti za cvajtuShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:45Pa htjele su i komšije titulu za 100 godina, al nema.bagniadiluca je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:42Ja samo znam da za 100 godina kluba osvajamo titulu, a ove godine će biti borba sa vama do zadnjeg kola....Pogledajte podcast dribler od Makija, bio je gost onaj novinar Oslobođenja, frajer je sve fino objasnio a i realan je i odmjeren u svakoj svojoj izjavi.Pored toga ima BIH ligu u malom prstu, zna kako diše sve i jedan klub u ligi...
Vi svakako jeste favoriti za odbranu titule i ove godine, a za dogodine vidjećemo. Daleko je to.
Mi ako se šta budemo pitali, svakako ćemo gledati da to pokvarimo.
Da vidimo možemo li šta uraditi po tom pitanju ove sezone.
Jedini kod vas izgleda igraci halale pare? Jel stvarno mislis da ce vam ova tri igraca raskinuti ugovore i otici dzaba? Nema potrebe da uzmaju milione dovoljno je da sjede i da uzmu pare,medjutim vi ste ih pritiskali da raskinu jer nemate da isplacujete ni to sto ste doveli.godrina je napisao/la: ↑06 sep 2024, 03:52Odrali nego sta. Uzeo jedan milion maraka a drugi 750 000 da bi mogli dobit slobodne papire i igrat u Igmanu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 02:41Mislis da su halili oni cijeli ugovor i rekli eto halal bilo? Odrali vas kod raskida ako vec mislis da ste neki budzet oslobodili. Ugovor im na pocetku bio,dobar kes ste im dali na raskide a ode i Huso Karjasevic svaka vam cast na ovim maestralnim potezima.nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 01:08
Nigdje nisam napisao da smo zaradili raskidima. Pare koje su bile namjenje toj dvojici sad mozes preusmjeriti na kvalitetnije igrace koji ce imati bolju i vazniju ulogu, i u tom kontekstu ovo je dobra odluka, kao i u svakom drugom klubu kad se desi nesto slicno.
Piše fino čija je izjava i opet fuli a vamo sve živo zna. Rahmetli čovjeka spominje vela havle.SedrenikHz je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Ovo sto im je Jaber uradio i sta im se desava u upravi ce napraviti haos da se nece oporaviti narednih 10 godina.
Mislim da ce to biti dovoljno nekim da se odjave s foruma, a falit ce.
Ali kako cudo da na nasim greskama nisu naucili nista, kakav haos je nastao poslije Sloge, jer su se pojedinim iz uprave apetiti podigli da ce zavrsiti bez poraza (izuzev prvog kola, jer su to smatrali nesrecom).
Džubur jedinu istinu iz ove izjave je dao da je ljut
Tituli se nadaju i grupi odmah, da bi mogli ove plate pokriti, jer to nisu samo plate koje su ogromne, to su i kamate koje se moraju vratiti ljudima koji su dali pare.
I stvarno su kontali da nece kad tad doci do problema jer vise ljudi pumpaju pare, al hajde da ne idemo jos dublje, sve ce se samo kazati![]()
Nadam se da evropske utakmice nisi uzimao u obzirbagniadiluca je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:37Ako neko može da odgovori ovome iznad jer sam mu ja na ignore, da ima utakmica gdje je više faula svirano Borcu nego protivnikui poželite mu da što prije ozdravi od poremećaja sistema nervnih završetaka uzrokovanih pobjedama Borca
![]()
Piši Željezničar.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:50Halali, al ne bavim se tim.
Imena klubova pišem onako kako se i zovu, bez obzira jesu li rivalski.
Ima načina kako šuknuti, taj mi je nekako djetinjast![]()
E, to si u pravuHordasOdMalena je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:50Piši Željezničar.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:50Halali, al ne bavim se tim.
Imena klubova pišem onako kako se i zovu, bez obzira jesu li rivalski.
Ima načina kako šuknuti, taj mi je nekako djetinjast![]()
![]()
iznenadio bi se koliko ih ima preko 100k.Mocvara1991 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:58Nije da omalovazavam nas fudbal,ali jedan od boljih primjera gdje smo je ovaj Lovric. Lik se dovodio u vezu ili je bio pusta zelja da dodje u nasu ligu, a otisao je u drugu tursku. Nije ni to strasno, nego hocu da uporedim platu. **** te godisnja plata 600.000 Eura, druga turska. Volio bih znati ko je najplaceniji igrac Premijer lige BiH, sumnjam da iko ima preko 100.000 eura godisnje...
Viktor Osimhen preko 10M € godišnja plata u Galati. O čemu dalje da pričamo?Mocvara1991 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:58Nije da omalovazavam nas fudbal,ali jedan od boljih primjera gdje smo je ovaj Lovric. Lik se dovodio u vezu ili je bio pusta zelja da dodje u nasu ligu, a otisao je u drugu tursku. Nije ni to strasno, nego hocu da uporedim platu. **** te godisnja plata 600.000 Eura, druga turska. Volio bih znati ko je najplaceniji igrac Premijer lige BiH, sumnjam da iko ima preko 100.000 eura godisnje...
ne mozes nista zamjerati jer danas bas moras izvaliti ozbiljan kes za dobrog igraca. razni poluigraci ti sad traze 10k bez ikakvog ustrucavanja. nekad si takvim parama mogao najjace igrace lige platiti, sad je to nezamislivo. plate su u nebo otisle, a i nikad veci novac nije bio u nasem fudbalu. plate koje sad jedno posusje daje npr. su ti nekad bile dovoljne za top ekipu i titulu.Mocvara1991 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:04Onda bih se bas negativno iznenadio. Ali ne treba ni zamjeriti nasim klubovima na dovodjenju nepoznatih igraca,anonimusa ili ex igraca koji ozivljavaju karijere kad je plata za rang igraca Lovrica 600.000 Eura.
Poenta je koliko mi zaostajemo, Turska u nikad vecoj inflaciji daje ovolike pare (ako se ne varam prije 2 god 1 marka = 9 lira, sad je 1KM=19lira)Mocvara1991 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:04Onda bih se bas negativno iznenadio. Ali ne treba ni zamjeriti nasim klubovima na dovodjenju nepoznatih igraca,anonimusa ili ex igraca koji ozivljavaju karijere kad je plata za rang igraca Lovrica 600.000 Eura.
Trenutno korisnika/ca: kontra, mosarajvosa83 i 17 gostiju.