Postao/la Thunderstruck » 06 sep 2024, 13:10
Morao sam pronaći davno zaboravljenu šifru svog profila samo da vam kažem strašno jedete gov.na. Ovaj forum je nekad bio sjajno mjesto za diskusiju i informisanje a sada se sve svodi na neka lična prepucavanja, omalovažavanja drugih forumaša, izmišljanje priča i dječije komentare. Pored toga što je utisak da većina ovdje aktivnih "forumaša" o Želji zna samo sa televizije i portala a utakmice vjerovatno gleda preko nekih divljih strimova (iako lično nemam ništa protiv toga). Iako dugo nisam bio aktivan, mogu reći da prilično redovno pratim šta se piše i od onog što sam mogao vidjeti i forumaša kojih se sjećam iz perioda kada je ovo mjesto imalo smisla, tu su, čini mi se, samo još Virtual (a kako vidim i on je zglajzao s obzirom s kim sve ulazi u rasprave) i Braco. Ne znam da li ovaj pdf ima nekog moderatora ili administratora, ali izgleda da je otišao u lijep k. i da su svi od njega digli ruke. Doduše, isto kao i cijeli portal koji se pretvorio u jedno smeće sa novinarima koji su sve samo ne novinari i pričama koje su sve samo ne priče koje bi se ovdje trebale čitati.
Dugo se ovdje spomninjao neki forum koji ste "od milja" zvali lobotomija. Nikad me nije zanimalo niti sam imao vremena pa nisam ni istraživao. Međutim, prije pola godine odem da vidim šta je to i od tada paralelno pratim i ovaj i onaj forum. I bez obzira kako vi to vidite, bolji je od ovoga (što iskreno i nije tako teško). Tačno je da tamo bolesno negativno reaguju na svaki pomen Amara Osima i tačno je da ima svakakvih prehlada, ali opet se tamo češće može pročitati nešto što ima smisla ili nešto što je fakat relevantno za Želju i ono što se dešava u datom trenutku.
U nadi da će se naći neko ko će počistiti ovaj šljam i da će tema prodisati za nas koji volimo Želju i koji bismo ponekad nešto pametno pročitali ili se uključili u kakvu diskusiju, šaljem vam pozdrav.
Naprijed Željo!
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."