https://****/clanak/258047/sejo-braj ... d-2-000-kmAVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:57Sejo Brajlović je jednom prilikom rekao da konobari kod njega imaju po dvije milje.
l nije samo kod Seje, neće više niko da konobari ispod 2 milje.
https://****/clanak/258047/sejo-braj ... d-2-000-kmAVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:57Sejo Brajlović je jednom prilikom rekao da konobari kod njega imaju po dvije milje.
ne znam o cemu pricas i sta uopste zelis od mene. napisao sam ti iznad da dangubic nema toliku platu i obrazlozio zasto nije realno ni ocekivati da je ima. nisam nigdje napisao da mi nemamo para. rekoh da smo nudili nekim igracima vece iznose od tog kojeg spominjes, ali jednostavno dangubic nema ni priblizno tu cifru. neko te slagao.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:55Za tebe sam još davno imao jedno pitanje al naravno odgovora nema, jer si samo jedan od likova koji se predstavljaju kao navijač zeljezničara sa 5 profila na forumu.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:38ne znam da li svjesno ponavljas tu laz ili je tebi neko slagao, ali dangubic nema toliku platu. zalgiris je mozda ime u kosarci. ljudi imaju budzet oko 5 miliona maraka, sto bi ih i u nasoj ligi svrstalo negdje na sredinu, ako i to. to je sve i normalno, jer nasa liga je puno pracenija i atraktivnija od njihove.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:32Elvir Bolić je u jednom interviju rekao da neki igrači u drugoj turskoj ligi jednim ugovorom riješavaju svoju egzistenciju.
Mi imamo pogrešnu percepciju svega, evo ti primjer ovog Dangubića za 12500 eura plus bonusi je automatski prihvatio ponudu zeljezničara a ko bi pomislio da taj Žalgiris koji je jako poznato ime daje manje plate od naših Klubova.
Ako uspiješ odgovoriti onda ti idu Radovac, Hiroš zenički alkari i ostatak.
Nije to taj Žalgiris, Dangubić je igrao za Kauno Žalgiris koji ima budžet 2,5 miliona eura.
Nisam se ja osvrnuo na imena klubova nego na redoslijed.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:50Halali, al ne bavim se tim.
Imena klubova pišem onako kako se i zovu, bez obzira jesu li rivalski.
Ima načina kako šuknuti, taj mi je nekako djetinjast![]()
Ja od tebe??? Apsolutno ništa! Al vidim da odgovaraš na svaki moj post pa čisto da ne pomisliš da te ignorišem a po odgovorima vidim da tu nema ni promil šanse za neku diskusiju.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:01ne znam o cemu pricas i sta uopste zelis od mene. napisao sam ti iznad da dangubic nema toliku platu i obrazlozio zasto nije realno ni ocekivati da je ima. nisam nigdje napisao da mi nemamo para. rekoh da smo nudili nekim igracima vece iznose od tog kojeg spominjes, ali jednostavno dangubic nema ni priblizno tu cifru. neko te slagao.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:55Za tebe sam još davno imao jedno pitanje al naravno odgovora nema, jer si samo jedan od likova koji se predstavljaju kao navijač zeljezničara sa 5 profila na forumu.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:38
ne znam da li svjesno ponavljas tu laz ili je tebi neko slagao, ali dangubic nema toliku platu. zalgiris je mozda ime u kosarci. ljudi imaju budzet oko 5 miliona maraka, sto bi ih i u nasoj ligi svrstalo negdje na sredinu, ako i to. to je sve i normalno, jer nasa liga je puno pracenija i atraktivnija od njihove.
Ako uspiješ odgovoriti onda ti idu Radovac, Hiroš zenički alkari i ostatak.
Šuti, htio sam nas staviti zadnjePendulum je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:28Nisam se ja osvrnuo na imena klubova nego na redoslijed.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:50Halali, al ne bavim se tim.
![]()
Gramatički, upravu si.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:32Šuti, htio sam nas staviti zadnjePendulum je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:28Nisam se ja osvrnuo na imena klubova nego na redoslijed.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:50
Halali, al ne bavim se tim.
![]()
![]()
Kad pišeš iz prvog lica, sebe uvijek stavljaš zadnjeg u rečenici.
Ovo kako sam redoslijed nema nikakve veze sa šansama ili kako će biti na kraju.
odgovaram ti jer stalno ponavljas istu laz. mozda je tebe neko slagao, ali razmisli malo. ja ti kazem da dangubic nema toliku platu ni priblizno. valjda ja znam bolje od tebe. ali nije problem, ne trazim da mi vjerujes na rijec. objasnjavaju ti ljudi da je dosao iz litvanske lige i ekipe koja ima dosta manji budzet nego mi. ti to ignorises i verglas svoje. kako onda diskutovati?AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:31Ja od tebe??? Apsolutno ništa! Al vidim da odgovaraš na svaki moj post pa čisto da ne pomisliš da te ignorišem a po odgovorima vidim da tu nema ni promil šanse za neku diskusiju.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 13:01ne znam o cemu pricas i sta uopste zelis od mene. napisao sam ti iznad da dangubic nema toliku platu i obrazlozio zasto nije realno ni ocekivati da je ima. nisam nigdje napisao da mi nemamo para. rekoh da smo nudili nekim igracima vece iznose od tog kojeg spominjes, ali jednostavno dangubic nema ni priblizno tu cifru. neko te slagao.
Filip Dangubic, 29 godina, vrijednost 500k eura. U veoma dobrim igrackim godinama, mozda i najboljim za njegovu poziciju.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:38ne znam da li svjesno ponavljas tu laz ili je tebi neko slagao, ali dangubic nema toliku platu. zalgiris je mozda ime u kosarci. ljudi imaju budzet oko 5 miliona maraka, sto bi ih i u nasoj ligi svrstalo negdje na sredinu, ako i to. to je sve i normalno, jer nasa liga je puno pracenija i atraktivnija od njihove.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:32Elvir Bolić je u jednom interviju rekao da neki igrači u drugoj turskoj ligi jednim ugovorom riješavaju svoju egzistenciju.
Mi imamo pogrešnu percepciju svega, evo ti primjer ovog Dangubića za 12500 eura plus bonusi je automatski prihvatio ponudu zeljezničara a ko bi pomislio da taj Žalgiris koji je jako poznato ime daje manje plate od naših Klubova.

Ne ja nisam razmjenjivao mejlove sa nekim litvancima ali imam par prijatelja koji su fanatični navijači zeljezničara.

Zasto to nisi pisao prije 5 dana ? Da Zeljo nema para da placa igrace nego ih tjera. I to tjera one koji su u grupi srednje ili najmanje placeni. Nemoj sad dzaba pravit pricu. Milion i 700 hiljada je dato Vukoji i Đoricu da odu sa klupe Zelje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:22Jedini kod vas izgleda igraci halale pare? Jel stvarno mislis da ce vam ova tri igraca raskinuti ugovore i otici dzaba? Nema potrebe da uzmaju milione dovoljno je da sjede i da uzmu pare,medjutim vi ste ih pritiskali da raskinu jer nemate da isplacujete ni to sto ste doveli.godrina je napisao/la: ↑06 sep 2024, 03:52Odrali nego sta. Uzeo jedan milion maraka a drugi 750 000 da bi mogli dobit slobodne papire i igrat u Igmanu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 02:41
Mislis da su halili oni cijeli ugovor i rekli eto halal bilo? Odrali vas kod raskida ako vec mislis da ste neki budzet oslobodili. Ugovor im na pocetku bio,dobar kes ste im dali na raskide a ode i Huso Karjasevic svaka vam cast na ovim maestralnim potezima.
Dangubić oko 14k KM ima platu. Bonus 500€ po golu, titula na Grbavici 10k €. Začepite Muftiću usta, sve iznosi iz kluba.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:38ne znam da li svjesno ponavljas tu laz ili je tebi neko slagao, ali dangubic nema toliku platu. zalgiris je mozda ime u kosarci. ljudi imaju budzet oko 5 miliona maraka, sto bi ih i u nasoj ligi svrstalo negdje na sredinu, ako i to. to je sve i normalno, jer nasa liga je puno pracenija i atraktivnija od njihove.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:32Elvir Bolić je u jednom interviju rekao da neki igrači u drugoj turskoj ligi jednim ugovorom riješavaju svoju egzistenciju.
druze, to avnoju objasni. zapeo covjek na 12.5k eura i ne popusta. izvor mu imejl nekog random navijaca iz litvanije. dok je ovaj drugi uvjeren da smo i obestecenje platili.tabba77 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:58Dangubić oko 14k KM ima platu. Bonus 500€ po golu, titula na Grbavici 10k €. Začepite Muftiću usta, sve iznosi iz kluba.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:38ne znam da li svjesno ponavljas tu laz ili je tebi neko slagao, ali dangubic nema toliku platu. zalgiris je mozda ime u kosarci. ljudi imaju budzet oko 5 miliona maraka, sto bi ih i u nasoj ligi svrstalo negdje na sredinu, ako i to. to je sve i normalno, jer nasa liga je puno pracenija i atraktivnija od njihove.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:32Elvir Bolić je u jednom interviju rekao da neki igrači u drugoj turskoj ligi jednim ugovorom riješavaju svoju egzistenciju.
Pitaj ga sta kaze o odlascima Vukoje i Djoricatabba77 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:58Dangubić oko 14k KM ima platu. Bonus 500€ po golu, titula na Grbavici 10k €. Začepite Muftiću usta, sve iznosi iz kluba.svemalim1 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:38ne znam da li svjesno ponavljas tu laz ili je tebi neko slagao, ali dangubic nema toliku platu. zalgiris je mozda ime u kosarci. ljudi imaju budzet oko 5 miliona maraka, sto bi ih i u nasoj ligi svrstalo negdje na sredinu, ako i to. to je sve i normalno, jer nasa liga je puno pracenija i atraktivnija od njihove.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 12:32Elvir Bolić je u jednom interviju rekao da neki igrači u drugoj turskoj ligi jednim ugovorom riješavaju svoju egzistenciju.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Paromlinac, prisonbreak i 17 gostiju.