imamo možda najboljeg napadača svoje generacije u Francuskoj, niko da konkretno nesto poduzme iako sam ja lično pokušao na sve načine da ga uputim savezu, i došlo je njegovo ime do saveza to znam, ali izgleda nema se dovoljno poznanstava. Dečko treba u Monaco da pređe, a naši još i ne znaju kako treba za njega. Samo se nadam da neće biti kasno, jer je na širem spisku Francuske iako je godinu mlađi od svih pozvanih.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:28Selektor Muhamed Džakmić je pozive uputio sljedećim igračima:
Haris Mujanić (GAK 1902), Savo Radanović (FK Crvena Zvezda), Kenan Memišević (SV Lafnitz), Nikša Blagojević (FK Respekt), Dario Arifović (FC Slovan Rosice), Vahid Hajrović (SV Darmstadt 98), Ajdin Ramić (SV Elversberg), Hasan Fatušić (FK Sloboda),
Arman Rebac (FK Velež), Adem Mustafić (SK Austria Klagenfurt), Muhamed Ćosić (HŠK Zrinjski), Ivan Jelić (NK Široki Brijeg), Davud Jusić (SK Sturm Graz), Jovan Ćulum (FK Respekt), Din Karamehmedović (FK Sarajevo), Danilo Karanović (FK Crvena Zvezda),
Kerim Bajrović (FK Sarajevo), Melis Đedović (Bayer Leverkusen 04), Benjamin Kadirić (FC St. Gallen), Arman Spahić (Borussia Monchengladbach), Daris Ibraković (SpVgg Unterhaching), Emil Kajević (FB Esbjerg), Miloš Soprenić (TSC Bačka Topola), Adnan Džafić (SV Sandhausen),
Nikola Benković (SV Darmstadt 98), Aleksa Bajić (FK Partizan), Kenan Vrban (FK Sarajevo), Said Nišić (FC Red Bull Salzburg), Matej Deket (FK Borac), Benjamin Drakovac (FSV Mainz 05), Amar Numić (BSC Hertha), Vukašin Gostimirović (FK Borac), Ajdin Ibrahimović (FC St. Pauli).
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Kako se zove momak ?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:34imamo možda najboljeg napadača svoje generacije u Francuskoj, niko da konkretno nesto poduzme iako sam ja lično pokušao na sve načine da ga uputim savezu, i došlo je njegovo ime do saveza to znam, ali izgleda nema se dovoljno poznanstava. Dečko treba u Monaco da pređe, a naši još i ne znaju kako treba za njega. Samo se nadam da neće biti kasno, jer je na širem spisku Francuske iako je godinu mlađi od svih pozvanih.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:28Selektor Muhamed Džakmić je pozive uputio sljedećim igračima:
Haris Mujanić (GAK 1902), Savo Radanović (FK Crvena Zvezda), Kenan Memišević (SV Lafnitz), Nikša Blagojević (FK Respekt), Dario Arifović (FC Slovan Rosice), Vahid Hajrović (SV Darmstadt 98), Ajdin Ramić (SV Elversberg), Hasan Fatušić (FK Sloboda),
Arman Rebac (FK Velež), Adem Mustafić (SK Austria Klagenfurt), Muhamed Ćosić (HŠK Zrinjski), Ivan Jelić (NK Široki Brijeg), Davud Jusić (SK Sturm Graz), Jovan Ćulum (FK Respekt), Din Karamehmedović (FK Sarajevo), Danilo Karanović (FK Crvena Zvezda),
Kerim Bajrović (FK Sarajevo), Melis Đedović (Bayer Leverkusen 04), Benjamin Kadirić (FC St. Gallen), Arman Spahić (Borussia Monchengladbach), Daris Ibraković (SpVgg Unterhaching), Emil Kajević (FB Esbjerg), Miloš Soprenić (TSC Bačka Topola), Adnan Džafić (SV Sandhausen),
Nikola Benković (SV Darmstadt 98), Aleksa Bajić (FK Partizan), Kenan Vrban (FK Sarajevo), Said Nišić (FC Red Bull Salzburg), Matej Deket (FK Borac), Benjamin Drakovac (FSV Mainz 05), Amar Numić (BSC Hertha), Vukašin Gostimirović (FK Borac), Ajdin Ibrahimović (FC St. Pauli).
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Tih zvijezda Primavere smo se toliko nagledali u prošlosti, od već pominjanih Bloudeka, braće Modić, Maka Varešanovića, Petra Zovke itd.
Svaki igrač koji u ovim godinama ide igrati omladinsku ligu Italije je budala. Čini mi se da je nedavno negdje bila statistika da općenito najmanju minutažu daju mladima u svim ligama petice, da su zato i počeli gubiti korak za drugim velikim reprezentacijama.
Neko ko je 2005. godište i tek je potpisao za klub u kojem će igrati na omladinskom nivou već je stavio karijeru pod upitnik. Ne treba ih posmatrati kao superpotencijale nego kao likove kojima je upitna seniorska karijera uopšte.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:34imamo možda najboljeg napadača svoje generacije u Francuskoj, niko da konkretno nesto poduzme iako sam ja lično pokušao na sve načine da ga uputim savezu, i došlo je njegovo ime do saveza to znam, ali izgleda nema se dovoljno poznanstava. Dečko treba u Monaco da pređe, a naši još i ne znaju kako treba za njega. Samo se nadam da neće biti kasno, jer je na širem spisku Francuske iako je godinu mlađi od svih pozvanih.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:28Selektor Muhamed Džakmić je pozive uputio sljedećim igračima:
Ljudino daj ime tog malog i bice pozvan ili bar preporucen.
Sjecam se jos prije 2 godine da pises o tim nekim momcima kako prelaze negdje u veci klub a nikako jos da isplivaju
Ozbiljno, reci ime mozda nekog od nas moze pomoci
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mozda ga moze ako nista Sindikat sa Lemilicom povezat i onda mu je uspjeh zagarantovanImajednabrigada je napisao/la: ↑04 sep 2024, 14:29Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:34imamo možda najboljeg napadača svoje generacije u Francuskoj, niko da konkretno nesto poduzme iako sam ja lično pokušao na sve načine da ga uputim savezu, i došlo je njegovo ime do saveza to znam, ali izgleda nema se dovoljno poznanstava. Dečko treba u Monaco da pređe, a naši još i ne znaju kako treba za njega. Samo se nadam da neće biti kasno, jer je na širem spisku Francuske iako je godinu mlađi od svih pozvanih.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:28Selektor Muhamed Džakmić je pozive uputio sljedećim igračima:
Sjecam se jos prije 2 godine da pises o tim nekim momcima kako prelaze negdje u veci klub a nikako jos da isplivaju![]()
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo da napomenem da nemam nikakve veze sa malcem, znam mu oca onako i tjt.
- katalinski
- Kontakt:
Ma moze ga i brigada pomenut rodbini reprezentativaca kad ih bude smaro po instagramuMilanMladenovic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 14:31Mozda ga moze ako nista Sindikat sa Lemilicom povezat i onda mu je uspjeh zagarantovanImajednabrigada je napisao/la: ↑04 sep 2024, 14:29Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:34imamo možda najboljeg napadača svoje generacije u Francuskoj, niko da konkretno nesto poduzme iako sam ja lično pokušao na sve načine da ga uputim savezu, i došlo je njegovo ime do saveza to znam, ali izgleda nema se dovoljno poznanstava. Dečko treba u Monaco da pređe, a naši još i ne znaju kako treba za njega. Samo se nadam da neće biti kasno, jer je na širem spisku Francuske iako je godinu mlađi od svih pozvanih.
Sjecam se jos prije 2 godine da pises o tim nekim momcima kako prelaze negdje u veci klub a nikako jos da isplivaju![]()
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Priliku sa klupe čekat će Šahinović, Smajić, Hamzić, Ramić, Šošić, Bristrić, Alajbegović, Keranović i Marčetić.
Sahinovic nije prvi golman
A sto bi Sahinovic bio prvi golman?!
Mnogo vise je Damjanovic branio ove godine nego Sahinovic i nema potrebe za osporavanjem današnje selektorove odluke.
Sahinovic ne zna kako je to stojati medju stativama 2024.godine.
Mogu i ja kao pitar biti subjektivan pa kazati drugačije.
Ali ovdje nema prostora za bilo kakvu zamjerku.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
to nema veze za koga ja navijam. ja prvi kazem da Mehmedovic nije za prvi 11.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, Anpa, aqarius, Atlanta, bavarian_bk, CAGarfia, DanijelTZ, darker10, dedo26, dena24, Edincapitano, ErosViverosViv, Faraon iz Visokog, FerdinandF, Fort, Goalgetter, inzomni, JHam, Kapetan, KarlMarx, Kaunas, Kljukusar, Konzerva, lakilone, lisander, Lynx, Majstorinho, mercurial, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, Muumii, Nakata, napapijri1987, NazorUso, NerminFatic, NEZALAGANJE, Pact1921, Paromlinac, PeppermintSA, Principatus, prisonbreak, Pushko92, Rio12345, Rodju, rossonero85, s4mke, SanaBosna, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, tale07, tuzlanskinacin, unavita, Venom, Wilshere10, Wolffire, zaostrog i 460 gostiju.