FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li sljedeći vikend prenose dvije tekme Željezničar-Široki Brijeg i Borac-Sarajevo
Ako jeste biće to praznik našeg fudbala nadam se 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Da,obadvije idu na tv!
pa valja vam nas uzet na KOSEVU
.... tu je dilema oko titule 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- KB-TM87
- Kontakt:
E jesi nas zajeboPrpa je napisao/la:Cestitav vam na posteno osvojenoj tituli .... Al ono odsrca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci ! 
TM87
- Popović Lazar
- Kontakt:
Dabogda mu naredni svaki onakav bio...tm-ovac iz mase je napisao/la:Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci !
Hajde lazare,hajde Lazare..
Čuj ptičica i hrenovkica što se javljaju ! Nije mi čudno za ptičice, oni su nam konkurenti za titulu, pa su se malo prepali nakon pobjede u Trebinju.Ali nikako, ali baš nikako mi nije jasno šta se miješaju ove hrenovkice, pa okrenite se svom "klubu" i pokušajte skupiti kakvih donacija da se plati voda i struja, i najedite se fino 
G R B A V I C A 2
Dabogda u Saobraćajcu na klupi sjedio !Popović Lazar je napisao/la:Dabogda mu naredni svaki onakav bio...tm-ovac iz mase je napisao/la:Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci !
G R B A V I C A 2
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ti Prpa ako nemas nista pametnije pisat osim tih sala iz osnovne skole, bolje nemoj nikako... situacija jeste povoljnija po nas i to dosta, ali opet smo daleko od odbrane titule i jos uvijek je Borac favorit broj 1... ali opet ima jos 10 kola i sve je moguce... Ukoliko Borac ostane neporazen na gostovanjima Zrinjskom, Slobodi, Rudaru i nama onda je sigurno prvi, naravno i ako odigra kuci bez kiksa... mada po meni Sarajevo moze otkinut bod(ove) u BL, a recimo Olimpic mozda moze do boda, ali to je veliko mozda... Mi imamo nesto laksa gostovanja i u slucaju da ih odradimo kako treba i da uzmemo Borca kuci, imamo realne sanse za odbranu titule... ali jos je to daleko i ne treba sad na osnovu ovog kola donosit neke definitivne odluke, ali niko ne moze poreci da Zeljeznicar ima jos dobre sanse za odbranu titule...
Rule jeste, moramo vama u goste, ali i ti i ja znamo da je tu sve moguce i da onaj koji vise zeli pobijedu je obicno i blizi trijumfu... ne mislim da nas mozete uzet ukoliko budemo u igri za titulu i bude nam potreban makar bod, ali opet to je derbi... nikad se ne zna...
uglavnom jos je 10 kola pred nama i sve je moguce...
i jos ovi navijaci koji dodju ovdje da provociraju i bacaju gluposti... nema potrebe da im replicirate i da ulazite u rasprave sa njima, je njihovi postovi i ponasanje dovoljno govori o njihovim intelektualnim kapacitetima...
a svi ostali navijacu drugih klubova s kojima se moze normalno pricat, respect...
NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!!!
PS jel neko ima link teksta onog frajera iz Danske sto je napisao o nama na utakmici protiv Laktasa na proslavi titule?
Rule jeste, moramo vama u goste, ali i ti i ja znamo da je tu sve moguce i da onaj koji vise zeli pobijedu je obicno i blizi trijumfu... ne mislim da nas mozete uzet ukoliko budemo u igri za titulu i bude nam potreban makar bod, ali opet to je derbi... nikad se ne zna...
uglavnom jos je 10 kola pred nama i sve je moguce...
i jos ovi navijaci koji dodju ovdje da provociraju i bacaju gluposti... nema potrebe da im replicirate i da ulazite u rasprave sa njima, je njihovi postovi i ponasanje dovoljno govori o njihovim intelektualnim kapacitetima...
a svi ostali navijacu drugih klubova s kojima se moze normalno pricat, respect...
NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!!!
PS jel neko ima link teksta onog frajera iz Danske sto je napisao o nama na utakmici protiv Laktasa na proslavi titule?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
ccc...Ovo se zovu neostvareni i izfrustrirani likovi !Popović Lazar je napisao/la:Dabogda mu naredni svaki onakav bio...tm-ovac iz mase je napisao/la:Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci !
TM87
Možeš li precizirati na koga misliš molim te ?tm-ovac iz mase je napisao/la:ccc...Ovo se zovu neostvareni i izfrustrirani likovi !Popović Lazar je napisao/la:Dabogda mu naredni svaki onakav bio...tm-ovac iz mase je napisao/la:Samo nemote sad ismijavanja Kerle jer mu je klub ispao iz lige...Mislim da je dno dna radovat se necijoj nesreci !
G R B A V I C A 2
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
bilo kako bilo ova 3 boda puno znace prije svega zbog samopouzdanja,pa tek onda ostalo.Treba sve dat i pokusat kup osvojit sve snage posvetiti mecu sa sirokim ,a liga pa Boze moj igra se dok ima i teoretske sanse ,treba cekat kiks borca realno moraju i oni nekad kuci popusit,a nama su gostovanja puno laksa,medjutim jos uvjiek je tesko bez obzira sto smo smanjili bodvno razliku,treba bit posten pa rec skoro pa samo u teoriji moguce
al naravno treba igrat dokle god ima sanse 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Gostujemo Drini i Buducnost sto anulira prednost Borca na 0. Otrest cemo ih kuci i to je +3 za nas. Titula je nasa jer ionako vam ne treba.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Kako nisu ok molim te ??? Kad nam je bio najpotrebniji izdao nas je i to ne jednom nego dva puta !!! Daleko mu kuća od naše bila !tm-ovac iz mase je napisao/la:@Bbay ...na obojicu...ove izjave stvarno nisu ok !
G R B A V I C A 2
- Popović Lazar
- Kontakt:
Boli mene k.urac što si mu ti prijatelj ili rođak,on je Željezničar izdao 2 puta,prvi put mu je oprošteno dok je drugi put opet osima izlevatio(ispostavilo se da je sebe),ali hvala Bogu sve ga stiže..tm-ovac iz mase je napisao/la:@Bbay ...na obojicu...ove izjave stvarno nisu ok !
Hajde lazare,hajde Lazare..
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nisam mu nista i ne podrzavam ga, al ne mogu ni sitnih dusa i neostvarenih likova !
TM87
Jel ti znaš mene možda pa kažeš da sam ja sitna duša i neostvareni lik ???tm-ovac iz mase je napisao/la:Nisam mu nista i ne podrzavam ga, al ne mogu ni sitnih dusa i neostvarenih likova !
AKO TI JE KERLA TOLIKO DRAG VODI GA KUĆI PA GA GLEDAJ PO CIJELI DAN !!!
G R B A V I C A 2
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
TM87
Da je Vidić odigrao ovu sezonu za nas, mi vjerovatno ne bismo ni gola primili... čovjek je dvaput bjež'o, zinula mu gu.zica za pare, tako da nema nikakve potrebe da beremo brigu oko njega...tm-ovac iz mase je napisao/la:Necu ga ja vodit, al' da je Kerla odigrao ovu sezonu mi bi bili u puno izglednijoj situaciji za titulu !
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!