RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 06 sep 2024, 12:28

mostar_mo je napisao/la:
06 sep 2024, 12:04
Killu za predsjednika , a ove ostale pametnjakovice za clanove uprave.

Povedite nas do titule, mi u telegram grupi smo prespavali zadnje mjesece :bih: :bih: :bih:
mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 15:27
Kevelj je nase svjetlo u tunelu.

PODRSKA UPRAVI :bih: :bih: :bih:
Možda si i prespavao :mrgreen:

Ti si ova treća grupa, kojoj bi svjetlo u tunelu prodao čizme ispod Starog u augustu i natjerao te da ih pronosaš dan dva da ih razgaziš. I prestani dijeliti navijače Veleža, svi smo isti i vi u Telegram grupi i mi koji nismo. Nego se ušuti i priznaj da si vrlo naivan za nekog ko je, po postovima, sprcao dosta godina u guzitzu :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 06 sep 2024, 12:56

Prošle sezone je bila fina atmosfera na forumu, pričalo se i prije i poslije utakmica, uglavnom o fudbalu.

Naravno, bilo je par padobranaca koji bi upadali samo nakon loših rezultata, ali to nije toliko bitno.

Vjerujem da smo se riješili glavne poluge koja nas je kočila, ali će sigurno trebati neko vrijeme da se popravi nastala šteta. Moramo biti realni i smanjiti očekivanja. Po meni bi stabilna sredina tabele ove sezone bila uspjeh, obzirom da smo trenutno u rupi, a već dolazi šesto kolo. Nadam se da će nova Uprava krenuti slagati stvari, jer su nam svi segmenti lošiji nego što su bili.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 sep 2024, 13:07

mobih je napisao/la:
06 sep 2024, 11:59
killafrommanilla je napisao/la:
06 sep 2024, 09:07
Nema klanova nikakvih, ima samo ovih što su bili svjesni gdje idemo, ovih koji su bili svjesni, a pokušavali su smirivati situaciju ili uvjeravati sebe da nije baš tako crno i ovih što su pušili priču do kraja bez razmišljanja. A po ovoj izjavi Čanadija koji je tu bio ni mjesec dana, a izbacio je na površinu 5 užasnih stvari, treba da shvatimo da je bilo itekako crno, samo što je iskusno, kako i dolikuje političarima i ovim biznismenima usko vezanim uz politiku, prikrivano uz pomoć medija i svega.

I da se pripremimo da ovo nije sve, ko god da dođe u klub, imat će dosta repova za očistiti. Svašta se guralo pod tepih da bi se prikazalo divno i bajno stanje. Ovo s Pumom je također teška smijurija, i samo paravan za loše stvari. Vjerovatno taj ugovor uopšte nije dobar za Velež, i s tim bi trebalo da se izađe u javnost ko god da dođe.

Čisto da se zna koliko nas se lagalo u oči.
da procitas o cemu se pise na tel grupi, shvatio bi da je prica u dlaku ista kao i ovdje i da se misli isto, ali u zatvorenoj grupi a ne javno da nam se komsinice i jazavci iz glavnog grada i okoline bez obzira na klupske boje, smiju i zajebavaju sa klubom i navijacima...
Ja sam ponosan ako nam se smiju sto smo protiv jazavaca, Bulica, Vice i ostale bagre sa kojom je bivsi predajednik surovao. Kakva bi sramota bila da smo svi sutili i klimali glavom da je sve dobro. Da nije bilo ljudi koji su digli glas javno protiv ublehe i sad bi nam bajke prodavao i vodio nas u 2014.

Nemam ja nista protiv nikakvih grupa gdje su nasi navijaci, ali imam protiv supackih napada na ljude koji su 1000% upravu i istinu pisu za dobrobit kluba. I ja sam kad je napravljena ta telegram grupa usao u nju, ali sam izbacen iz nje kad sam ovdje rekao da je Killa upravu i kad sam prozvao lika koji daje informacije ali samo one dobre, a sve ono sto ne valja gura pod tepih, i zato se i stvorila masa koja slijepo brani celavog.
I taj dan sam i izbacen iz grupe, da bi mi ovdje neki pisali da lazem i da nisam izbacen, i da su izbaceni samo oni koji nemaju clansku :) ali **** to, nismo mi bitno bitan je Velez, kancer je odstranjen ali ima jos posla da se vratimo na pravi put.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 06 sep 2024, 13:12

*p!p!t@* je napisao/la:
06 sep 2024, 11:01
JimmyPage je napisao/la:
06 sep 2024, 10:29
Balorda je napisao/la:
06 sep 2024, 08:48
Tako je, Telegram grupa su Keveljovci. Uaaaaaa
nisu keveljovci al jesu jazavci
Tako je, izbjegavanje dolijevanja ulja na vatru je razlog da nekoga nazoveš jazavcem. Još sebe ubjedite da se Kevelj(yebo vas on u pakaš opsjednuti) prepao navijača, i ne trebamo se više ništa ubjeđivati. :rol:
jok eto napustio je poziciju iz moralnih razloga :rol:

Nije stvar telegrama i grupe, stvar je stavova pojedinaca jer su pričali da je sve idealno i da treba spustiti lopticu

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 sep 2024, 13:22

JimmyPage je napisao/la:
06 sep 2024, 13:12
*p!p!t@* je napisao/la:
06 sep 2024, 11:01
JimmyPage je napisao/la:
06 sep 2024, 10:29

nisu keveljovci al jesu jazavci
Tako je, izbjegavanje dolijevanja ulja na vatru je razlog da nekoga nazoveš jazavcem. Još sebe ubjedite da se Kevelj(yebo vas on u pakaš opsjednuti) prepao navijača, i ne trebamo se više ništa ubjeđivati. :rol:
jok eto napustio je poziciju iz moralnih razloga :rol:
Ma nema ti ovdje brate vecina pojma o desavanjima ikakvim, i to je ok ali bar suti ne stvaraj laznu sliku. Jasta otisao je zbog remija protiv Igmana, kakvi navijaci sta ce oni, svi ce gledati kako nas unistava ;)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 sep 2024, 13:35

Cuj zbog pritiska napustio, dajte ne budite smijesni. Covjek moralan kroz cijeli svoj zivot, dingospo sto bi neki ljudi rekli.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 06 sep 2024, 13:39

06 sep 2024, 13:35
Cuj zbog pritiska napustio, dajte ne budite smijesni. Covjek moralan kroz cijeli svoj zivot, dingospo sto bi neki ljudi rekli.
A dobar nam je ex presidente, kad su ga nedavno pitali kad ce nova tura dresova ceka raja da dodju, on odgovorio ima jos 50ak dresova nije se prodalo :rol:
Pa onda prica do carine je nije do nas, jes' eto na carini oblace svaki dres i nosaju ga po 3 4h da vide kakav je materijal pa tek onda dopustaju preko granice :tokralju:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 06 sep 2024, 13:53

06 sep 2024, 12:28
mostar_mo je napisao/la:
06 sep 2024, 12:04
Killu za predsjednika , a ove ostale pametnjakovice za clanove uprave.

Povedite nas do titule, mi u telegram grupi smo prespavali zadnje mjesece :bih: :bih: :bih:
mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 15:27
Kevelj je nase svjetlo u tunelu.

PODRSKA UPRAVI :bih: :bih: :bih:
Možda si i prespavao :mrgreen:

Ti si ova treća grupa, kojoj bi svjetlo u tunelu prodao čizme ispod Starog u augustu i natjerao te da ih pronosaš dan dva da ih razgaziš. I prestani dijeliti navijače Veleža, svi smo isti i vi u Telegram grupi i mi koji nismo. Nego se ušuti i priznaj da si vrlo naivan za nekog ko je, po postovima, sprcao dosta godina u guzitzu :mrgreen:

Znam ja da si ti sutra ko Ramo Isak pa ti zato opet vicem povedi nas Killa povedi nas :bih: :bih: :bih:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 06 sep 2024, 14:22

Ako može pitanje jednog naivnog navijača koji je godinama bio član onog gospodskog Rođeni foruma na kojem se veoma kulturno i sa poštovanjem raspravljalo o sportskim temama bez podvala i idiotluka, gdje se imenom i prezimenom koliko se sjećam trebalo registrovati (ili moguće mail-om ili nečim što može otkriti identitet..) - ima li nade da se tako nešto napravi i da tako otpadnu "neki koji rovare" ili nisu dobronamjerni..? Ne vidim razloga da se krije identitet ukoliko imaš dobre namjere i ako ti je sport i Velež najvažniji i samo želiš da čuješ šta se dešava u klubu (naravno, to što je bitno navijaču i što nije poslovna tajna ili bilo šta što nije za javnost..). Ako se tako nešto ne može napraviti onda su stvari koje se ovdje dešavaju naizbježne i silovanje mozga nikada neće prestati..Mene kao običnog navijača koji redovno plaća članarinu zanima je li klub u zdravim rukama kako god da stoji na tabeli, naravno, što bliže vrhu to bolje..ali ako trebamo gledati da nam tjeraju Karabega koji je fudbalski doktor nauka za nasljednika ili dovode Zvonića da bude SD kluba koji je trebao napasti titulu onda oni treba da se boje navijača..Pa nismo se mi jučer formirali, već peta generacija diše za ovaj klub i kakva god i ko god u upravi bio treba da se plaši navijača..I nikoga drugog nego iskrenih navijača samo - dok god tako rade nek se ne boje za stolice!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 06 sep 2024, 17:21

Jedan od uslova koji se mora postaviti pred novu upravu je ukidanje telegram grupe. Ja mislim da ni u Kevelja u kući nisu toliko za njega koliko u grupi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 sep 2024, 17:26

Balorda je napisao/la:
06 sep 2024, 17:21
Jedan od uslova koji se mora postaviti pred novu upravu je ukidanje telegram grupe. Ja mislim da ni u Kevelja u kući nisu toliko za njega koliko u grupi.
Ja mislim da bi uslov trebao biti prestati prati clanove UO preko saopstenja koja se odnose na medijske izjave bivsih trenera, posebice ako su treneri upravu, te naravno, prestati s praksom zabrane komentara obavezno. Pravimo Zadrugu od kluba.

Naravno, opet imamo sportsport.ba koji je zauzeo stranu Veleza, odnosno Kevelja, sto nije nimalo dobro navodeci kako je Canadi mislio da u Velezu nema niko pa je zato dao izjavu, sto je smijesno. Umjesto da se pozabave i da, kada vec zauzimaju strane, istraze da li ima istine u tome sto Canadi prica, ili da jednostavno prenesu saopstenje kao neko ko nije upucen bez svojih pristrasnih komentara koji ocigledno imaju neki cilj ili korist.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 06 sep 2024, 17:29

Čuj posebice :mrgreen:

Elem, saopštenja su promašaj, zabrana komentarisanja je pun pogodak i treba je proširiti na svaku objavu, bar dok se ne banuje jedno 50 potpunih bolesnika koji non stop komentarišu.

Takođe, sad kad je glavni egomanijak u klubu otjeran, dobro bi bilo da svi ovdje smanje svoja superega i ne nabijaju svima na nos priču "ja sam bio u pravu". Ne vodi ničemu osim daljnjem raslojavanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

leki2024
Kontakt:

Post Postao/la leki2024 » 06 sep 2024, 17:30

Halooooooo treba da nas boli ona stvar sta je bilo, i mi se trebamo pitat sta ce biti u buducnosti....Vidite da se svi klubovi pojacavaju a mi nemamo presidenta a ni trenera.... Uzbunaaaaaaaa

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 06 sep 2024, 19:11

Ja kako sam razumio Kevelj je dao ostavku na mjesto predsjednika, a nije napustio upravu. Treba dosta vremena da se odradi deponovanje potpisa predsjednika kako bi mogao platu puštati i ostalo.

Mi smo u krizi, evidentno je i stvarno ja ne razumijem Vas koji umirujete. Činjenica je da su dvije struje blizu Veleža i biti će zanimljivo ispratiti skupštinu i dešavanja do iste.

Ne ide prema dobrom za sada.
Ti si naša ljubav jedina!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 sep 2024, 19:22

Balorda je napisao/la:
06 sep 2024, 17:29

Elem, saopštenja su promašaj, zabrana komentarisanja je pun pogodak i treba je proširiti na svaku objavu, bar dok se ne banuje jedno 50 potpunih bolesnika koji non stop komentarišu.

Takođe, sad kad je glavni egomanijak u klubu otjeran, dobro bi bilo da svi ovdje smanje svoja superega i ne nabijaju svima na nos priču "ja sam bio u pravu". Ne vodi ničemu osim daljnjem raslojavanju.
Pa nije valjda da su najdebilniji navijaci nasi navijaci, pa jedini u regionu gasimo komentare na objavama? I to naravno, ne na svim, na lijepim i ok vijestima su tu. Cim se malo krene lagati ili ako bi komentari udarili na neciji ego, iskljuci. Ne može ni tako.

Oh, kako bih ja mogao ovdje napusiti neke qrca sto su me prozivali, ali nema potrebe. Hajde da pušemo u isto, a valjda shvataju ljudi da je i ovo jedan od najkatastrofalnijih poteza, brane se i opravdavaju greške lažima i to ulazeći u rasprave preko saopštenja s bivšim trenerom. I pritom se gase komentari da ne bi neko napisao istinu.

Kevelj je očito ovo naredio da se napiše, jer se u tekstu opravdava isključivo on. A i ovim člankom na sportsportu je jasno da je tako.

Damir Čanadi se nije dugo zadržao na klupi FK Veleža. Ostat će upamćen kao trener pod čijim je vodstvom Velež pretpio jedan od najsraminih poraza u historiji od predstavnika Andore u Konferencijskoj ligi. Nakon poraza od Željezničara na otvaranju prvenstva dobio je otkaz i od tada se nije mnogo čulo o njemu. Sve do juče..

Očito je Čanadi, vjerujući da u Veležu, nakon ostavke Senada Kevelja sa mjesta predsjednika Upravnog odbora, vlada nered, svoj katastrofalan rad na trenerskoj poziciji, pokušao opravdati tako što će za sve probleme okriviti druge.
A autor je ni manje ni više nego legenda bh. novinarstva i vlasnik titule najboljeg članka u našem sportskom novinarstvu pod imenom "U cara Trojana kozje uši", Beganović Adnan! I naravno, za poraz je kriv iskljucivo Canadi, koji je dosao 7 dana prije!! Canadi je kita, ali nije glavni krivac. I ovim clankom se, kao i etiketiranjem Klafurica kao "Velezovog izdajnika" tiho skida ljaga sa nekog ko je stvarno odgovoran.

Sad vjerujem adminu da su doktorirali spinovanje i botovanje, za koje su mene optuzili

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 06 sep 2024, 19:54

06 sep 2024, 19:22
Balorda je napisao/la:
06 sep 2024, 17:29

Pa nije valjda da su najdebilniji navijaci nasi navijaci, pa jedini u regionu gasimo komentare na objavama? I to naravno, ne na svim, na lijepim i ok vijestima su tu. Cim se malo krene lagati ili ako bi komentari udarili na neciji ego, iskljuci. Ne može ni tako.

Oh, kako bih ja mogao ovdje napusiti neke qrca sto su me prozivali, ali nema potrebe. Hajde da pušemo u isto, a valjda shvataju ljudi da je i ovo jedan od najkatastrofalnijih poteza, brane se i opravdavaju greške lažima i to ulazeći u rasprave preko saopštenja s bivšim trenerom. I pritom se gase komentari da ne bi neko napisao istinu.

Kevelj je očito ovo naredio da se napiše, jer se u tekstu opravdava isključivo on. A i ovim člankom na sportsportu je jasno da je tako.

Damir Čanadi se nije dugo zadržao na klupi FK Veleža. Ostat će upamćen kao trener pod čijim je vodstvom Velež pretpio jedan od najsraminih poraza u historiji od predstavnika Andore u Konferencijskoj ligi. Nakon poraza od Željezničara na otvaranju prvenstva dobio je otkaz i od tada se nije mnogo čulo o njemu. Sve do juče..

Očito je Čanadi, vjerujući da u Veležu, nakon ostavke Senada Kevelja sa mjesta predsjednika Upravnog odbora, vlada nered, svoj katastrofalan rad na trenerskoj poziciji, pokušao opravdati tako što će za sve probleme okriviti druge.
A autor je ni manje ni više nego legenda bh. novinarstva i vlasnik titule najboljeg članka u našem sportskom novinarstvu pod imenom "U cara Trojana kozje uši", Beganović Adnan! I naravno, za poraz je kriv iskljucivo Canadi, koji je dosao 7 dana prije!! Canadi je kita, ali nije glavni krivac. I ovim clankom se, kao i etiketiranjem Klafurica kao "Velezovog izdajnika" tiho skida ljaga sa nekog ko je stvarno odgovoran.

Sad vjerujem adminu da su doktorirali spinovanje i botovanje, za koje su mene optuzili
I Hajduk gasi komentare nismo jedini. Ostalo si upravu.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 06 sep 2024, 19:55

Brate ne mogu, komplikuješ.

Uglavnom šta mogu potvrditi da sam pročitao i složiti se: da, nema nikakve sumnje da su naši fb navijači daleko najdebilniji u BIH. S tim da je to cca 30ak ljudi, potpunih idiota.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 sep 2024, 19:57

Balorda je napisao/la:
06 sep 2024, 19:55
Brate ne mogu, komplikuješ.

Uglavnom šta mogu potvrditi da sam pročitao i složiti se: da, nema nikakve sumnje da su naši fb navijači daleko najdebilniji u BIH. S tim da je to cca 30ak ljudi, potpunih idiota.
Ni blizu. Pa valjda te forum uvjerio u to da nisu najdebilniji. Tek vidjeh da si napisao fb. Preleti Zelju i Sarajevo malo :mrgreen:

I Hajduk gasi na svim objavama, a ne po potrebi.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 06 sep 2024, 20:55

slika
Evo dokaza da nismo najgori :urnebes:

Ali ovo sa FB komentarima je najveća glupost na planeti, mi svi kolektivno pizdimo jer korisnici platforme koji su po cijelom svijetu poznati po nepismenosti i debilizmu pišu gluposti i na našoj stranici, i Real bi propao da im se uprava sekira šta pišu njihovi FB komentatori
Ko god dođe u novom sazivu uprave neka sastavi i prezentuje plan kako ići naprijed i neka to slijede, i onda će FB komentari postati bitni kao lanjski snijeg, kako je svijet fudbala (pa čak i mi) funkcionisao prije Zuckerberga
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 06 sep 2024, 21:53

Selo gori a baba se ceslja. Kojim glupostima se vi bavite.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.