Balorda je napisao/la: ↑06 sep 2024, 17:29
Čuj posebice
Elem, saopštenja su promašaj, zabrana komentarisanja je pun pogodak i treba je proširiti na svaku objavu, bar dok se ne banuje jedno 50 potpunih bolesnika koji non stop komentarišu.
Takođe, sad kad je glavni egomanijak u klubu otjeran, dobro bi bilo da svi ovdje smanje svoja superega i ne nabijaju svima na nos priču "ja sam bio u pravu". Ne vodi ničemu osim daljnjem raslojavanju.
Pa nije valjda da su najdebilniji navijaci nasi navijaci, pa jedini u regionu gasimo komentare na objavama? I to naravno, ne na svim, na lijepim i ok vijestima su tu. Cim se malo krene lagati ili ako bi komentari udarili na neciji ego, iskljuci. Ne može ni tako.
Oh, kako bih ja mogao ovdje napusiti neke qrca sto su me prozivali, ali nema potrebe. Hajde da pušemo u isto, a valjda shvataju ljudi da je i ovo jedan od najkatastrofalnijih poteza, brane se i opravdavaju greške lažima i to ulazeći u rasprave preko saopštenja s bivšim trenerom. I pritom se gase komentari da ne bi neko napisao istinu.
Kevelj je očito ovo naredio da se napiše, jer se u tekstu opravdava isključivo on. A i ovim člankom na sportsportu je jasno da je tako.
Damir Čanadi se nije dugo zadržao na klupi FK Veleža. Ostat će upamćen kao trener pod čijim je vodstvom Velež pretpio jedan od najsraminih poraza u historiji od predstavnika Andore u Konferencijskoj ligi. Nakon poraza od Željezničara na otvaranju prvenstva dobio je otkaz i od tada se nije mnogo čulo o njemu. Sve do juče..
Očito je Čanadi, vjerujući da u Veležu, nakon ostavke Senada Kevelja sa mjesta predsjednika Upravnog odbora, vlada nered, svoj katastrofalan rad na trenerskoj poziciji, pokušao opravdati tako što će za sve probleme okriviti druge.
A autor je ni manje ni više nego legenda bh. novinarstva i vlasnik titule najboljeg članka u našem sportskom novinarstvu pod imenom "U cara Trojana kozje uši", Beganović Adnan! I naravno, za poraz je kriv iskljucivo Canadi, koji je dosao 7 dana prije!! Canadi je kita, ali nije glavni krivac. I ovim clankom se, kao i etiketiranjem Klafurica kao "Velezovog izdajnika" tiho skida ljaga sa nekog ko je stvarno odgovoran.
Sad vjerujem adminu da su doktorirali spinovanje i botovanje, za koje su mene optuzili