Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2011, 18:47

Jasan signal Dzeki.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 03 apr 2011, 18:49

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Nek traži ispisnicu i nek ide odavde ,pa vode 5:0 i ne može mu dati bar 15 minuta :shock:
Pa to je respekt. Sigurno računaju na njega, a u to ćete se uvjeriti naredne sezone.
Tako je sigurno računaju na njega naredne sezone,ali isključivo radi toga da im nosi ručnike ili vodu :lol:

Nebitno
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno » 03 apr 2011, 18:50

Današnja utakmica samo pokazuje kakav je City tim. I pored 5:0 napadač opet ne daje pogodak (ne računam penal, mogao je i Hart pucati) a svi golovi su splet nekih čudnih okolnosti, niti jedne izražene akcije. Faktor sreće danas je na strani City-a.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 03 apr 2011, 18:50

RKO je napisao/la:Mancini mi nikako nije jasan: Gurao je Dzeku odmah kad je stigao onako nespremnog i nepriviknutog u prvih 11 a sad kad je vec osjetio malo engleski fudbal i upoznao se sa suigracima ne daje mu priliku ili daje par minuta s klupe
Dzeko je nas i svi mi njega volimo, ali zar ne bi bilo glupo mijenjati nekog napadaca kada obojica ( Baloteli i Tevez ) danas igraju odlicno. I nije samo Dzeko igrac kojeg treba razigrati, ima Mancini 25 dobrih igraca i svima treba minuta.

Eh sad, sto smo mi subjektivni i voljeli bi da Dzeko igra u svakoj tekmi, to je druga stvar.
Ja sam siguran da Edin ima mjesta u ovom timu, samo mu treba vremena. I njemu, a Boga m i ekipi da se navikne na njega.
Ali isto tako razumijem sto su Baloteli i Tevez u prednosti
FKS❤️1946

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 apr 2011, 18:51

Pa bolje i da nije us'o,samo bi mu upisali da je igr'o a nije postig'o gol.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 apr 2011, 18:52

Megamon je napisao/la:Pa bolje i da nije us'o,samo bi mu upisali da je igr'o a nije postig'o gol.
upravo to, da je usao na 5-0 pricali bi kako moze dobiti priliku samo pri visokom rezultatom, ovako je bolje i za njeg i za nas
15.10 - 15.06 ...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 apr 2011, 18:53

ispade dzeko je napravio gresku kad je unistio aris... do tad je redovno igrao, sad rijetko... nek pocne gadjat djecu strelicama il radit neka sranja po klubu, mozda i zaigra :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 apr 2011, 18:53

Dzeko je dosao u klub koji ima 20 ravnopravnih igraca, skoro istog kvaliteta, znao je gdje dolazi, pa da je otisao u Manchester Utd, lakse bi izborio prvu postavu, tako da , jasno je da ce i kad igra dobro sjedit nekad na klupi,jer toliko ima igraca koji su jednaki ili slicnog kvaliteta, drugo je Wolfsburg ili repka, Dzeko odigra lose i nema ga vala ko ni zamjenit pa nastavlja dalje u prvoj ekipi dok ne vrati formu, ovdje je, jedno poluvrijeme lose i odmah ti je upitna slijedeca utakmica,drugi nivo i dosta dosta jaca konkurencija
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 apr 2011, 18:54

djokica je napisao/la:
RKO je napisao/la:Mancini mi nikako nije jasan: Gurao je Dzeku odmah kad je stigao onako nespremnog i nepriviknutog u prvih 11 a sad kad je vec osjetio malo engleski fudbal i upoznao se sa suigracima ne daje mu priliku ili daje par minuta s klupe
Dzeko je nas i svi mi njega volimo, ali zar ne bi bilo glupo mijenjati nekog napadaca kada obojica ( Baloteli i Tevez ) danas igraju odlicno. I nije samo Dzeko igrac kojeg treba razigrati, ima Mancini 25 dobrih igraca i svima treba minuta.

Eh sad, sto smo mi subjektivni i voljeli bi da Dzeko igra u svakoj tekmi, to je druga stvar.
Ja sam siguran da Edin ima mjesta u ovom timu, samo mu treba vremena. I njemu, a Boga m i ekipi da se navikne na njega.
masala neko objektivan..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2011, 18:54

skyisthelimit je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Pa bolje i da nije us'o,samo bi mu upisali da je igr'o a nije postig'o gol.
upravo to, da je usao na 5-0 pricali bi kako moze dobiti priliku samo pri visokom rezultatom, ovako je bolje i za njeg i za nas
Naravno. Već sljedeću vrlo lako može biti u prvoj postavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 apr 2011, 18:55

harishp je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Čuj nevalja trener,pa što će ga uvoditi kad igraju odlično bez njega....neće ga Mancini uvodit radi vas ovde :lol: :lol: :lol:
Izgleda Mancini prepisao od Puela danas.Lovre nema,nema ni primljenog gola. :mrgreen:
Tacno kad je Lovren aut Lyon treba dati jedan gol i gotova tekma...
Sigurno najlosiji branic u ligama petice,fino izgleda ali brate kao branic je krampa!!!
Naravno ne racunajuci ovaj penal ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 03 apr 2011, 18:58

djokica je napisao/la:

Izvini ali da danas igraju odlicno Tevez i Balotelli nisam bas siguran,Y.Toure je odlican bio kao i Johnson.
Ok Tevez je prvi napadac i kapiten i ima prednost u odnosu na novopridoslog Dzeku a balotelli :? haman sto je italijan i sto ga Mancini gotivi do bola jer ono sto Balotelli radi na i izvan terena nebi trpio nitko(iako je meni simpatican).

A mislim da je ova moja (gore napisana) kostatacija veoma logicna
RIP SALE VILENJAK

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 apr 2011, 18:58

Scof1eld je napisao/la:ispade dzeko je napravio gresku kad je unistio aris... do tad je redovno igrao, sad rijetko... nek pocne gadjat djecu strelicama il radit neka sranja po klubu, mozda i zaigra :roll: :roll:
i to što kažeš... Možda da slupa koje auto :? ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2011, 19:02

Virtu4l je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
Naravno. Već sljedeću vrlo lako može biti u prvoj postavi.
Protiv Liverpoola kod njih,i nije bas prevelika prilika za isticanje.
Pogotovo sto je ovima pod moranje,ako hoce u Evropu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 03 apr 2011, 19:05

RKO je napisao/la:
djokica je napisao/la:

Izvini ali da danas igraju odlicno Tevez i Balotelli nisam bas siguran,Y.Toure je odlican bio kao i Johnson.
Ok Tevez je prvi napadac i kapiten i ima prednost u odnosu na novopridoslog Dzeku a balotelli :? haman sto je italijan i sto ga Mancini gotivi do bola jer ono sto Balotelli radi na i izvan terena nebi trpio nitko(iako je meni simpatican).

A mislim da je ova moja (gore napisana) kostatacija veoma logicna
Ne znam u sta pojedinci gledaju , ali Batolei je danas bio odlican. Ali fakat...sada vam svi krivi sto Dzeko ne igra. A DA NIJE DZEKO KRIV ZBOG TOGA??! MOZDA DA PRESTANE CUGATI PO OSCARU KADA DODJE OVAMO DA IGRA ZA REPKU?! O tome niko ne razmislja...ccc!

Nebitno
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno » 03 apr 2011, 19:07

Necromacer je napisao/la:Ne znam u sta pojedinci gledaju , ali Batolei je danas bio odlican. Ali fakat...sada vam svi krivi sto Dzeko ne igra. A DA NIJE DZEKO KRIV ZBOG TOGA??! MOZDA DA PRESTANE CUGATI PO OSCARU KADA DODJE OVAMO DA IGRA ZA REPKU?! O tome niko ne razmislja...ccc!
A Baloteli fin dječak, to je općepoznato, taj svaku noć u 9 ide spavati :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 03 apr 2011, 19:08

On dobro igra za repku i to je meni najbitinije.Nek odigra svaku utakmicu za repku kao u onoj protiv Rumunije i ja zadovoljan.Sto se tice Citya,covjek ima 9 milioncica da ne potrci :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 apr 2011, 19:11

Sta ste zapeli za Mancini-ja :lol:
Pa on ga je trazio, sam je pricao kako je Dzeko igrac koji moze napraviti prevagu za titulu itd.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 apr 2011, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2011, 19:11

Megamon je napisao/la:On dobro igra za repku i to je meni najbitinije.Nek odigra svaku utakmicu za repku kao u onoj protiv Rumunije i ja zadovoljan.Sto se tice Citya,covjek ima 9 milioncica da ne potrci :D
Khaj phice :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 03 apr 2011, 19:12

Ne mogu vjerovati da danas nije nimalo igrao... :roll:
Bezveze sam pratio cijelu utakmicu, uz nadu da će ući Dijamant. :?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, Goalgetter, LeCoq, Micron, MrPink, torbica, Zglavkar i 62 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []