Ja bi volio jedno krilo da dodje cisto u rotaciji
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Samo da kažem da ovi što su došli uopšte nisu neki igrači, ispodprosječni igrači za ispodprosječan klub.
-
- Kontakt:
Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Mirvic je picic nije mogo dovest Tahirovica i Viscu.
A i sve ženske mu odlaze iz kluba pa nema vise nikakvog razloga da ostane
A i sve ženske mu odlaze iz kluba pa nema vise nikakvog razloga da ostane
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 06 sep 2024, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nista, onda dolazi na Kosevo i daj podrsku momcima i ekipi, kao sto i svi trebamo.BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.
BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.

- hordasDoboj
- Kontakt:
Bas ko prati ovaj ispodprosjecan klub? Ja i mojih 6 jarana ne!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Auuu sto su botovi navalali sa one strane miljacke, haman se izjedaju vlastita damu
. Hajmo moderatori malo pocistiti ovo

U novi boj ...
E cuj Lulic, a nije Senad
U novi boj ...
Hajde šarni

U novi boj ...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
@GiS , ima li jos kakvo pojacanje u opticaju ima jos malo vremena 

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Bio sam skeptik, ali svaka cast za ova pojacanja. Sretno nam.
A gdje je 10tka?
Salu na stranu, ima li kakav stoper da ga ganjamo.? Mogu ovi sa slobodnim papirima..

Salu na stranu, ima li kakav stoper da ga ganjamo.? Mogu ovi sa slobodnim papirima..