FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo bice paklena sezona. I Zrinjski se dobro pojačao, Borac dosta jači nego prošle sezone.
Super smo se pojačali, ali ni blizu da će biti lako. Možemo se nadati konačno fajtu do zadnjeg kola.. Mislim da smo s trenerom u prednosti u odnosu na konkurente.
Super smo se pojačali, ali ni blizu da će biti lako. Možemo se nadati konačno fajtu do zadnjeg kola.. Mislim da smo s trenerom u prednosti u odnosu na konkurente.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakva ba posudba njima? Odakle ti to?BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.
Laaazi me laziiiiiii vErovat cu sve.
Samo da kazem, i dalje mogu dolaziti free agenti ! Samo da pitam : Volite li vi Australiju ?
Samo da kazem, i dalje mogu dolaziti free agenti ! Samo da pitam : Volite li vi Australiju ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zmije, pauci, insekti, meduze, ajkule ko će voljeti Australiju?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Bubanja, Turkeš, Pavičić, Lulić i naravno Zekić.
Mirviću svaka čast, ko mu i jednu ružnu riječ napiše za ovu sezonu pravi je bilmez taman i bili 4 sa 30 bodova zaostatka.
Mirviću svaka čast, ko mu i jednu ružnu riječ napiše za ovu sezonu pravi je bilmez taman i bili 4 sa 30 bodova zaostatka.
Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 06 sep 2024, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Zato pobjegnes u grad sevdaha, kaHve i raHatlokuma, cevapa i dobrih ljudi... I sasvim slucajno zavrsis na lijevom krilu

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Da je bio u La Linei ostao bi, ovako mu Pirpu podvalili i co'ek se zahvalio na ponudi !
- feniksptica
- Kontakt:
Mora se o zimi nesto raditi, polakoooo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
D.R. ili N.M.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, mercurial, nedimmmm1337, svabonja i 58 gostiju.