Samo kažem.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po dosadasnjoj praksi Zekica neće ih odmah u vatru ,postepeno kao i Turkes .
Još neku bombu a ?feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:43Jedva gledam a cekam samo da objave igraca da mogu se citirat da potvrdim legitimitet i ciao bella
Duska nestao
Ma jašta treba ih polahko dozirati trebat će nam protiv Igmana, Sloge, Slobode, Posušja i Širokog. Nema prečih utakmica od Zrinjskog i Borca u gostima da baciš sve najjače na teren, ali ipak mislim da je bolje da počnemo sa Mustafićem u sredini pa da nam poslije 30 minute jebbu majku na sredini jer ovaj ne može više pošto izlazi iz povrede.
Niko cini mi se nije rekao da u prvih 11, ljudi prosli pripreme u sezoni su i vjerovatno spremniji od svih nasih. 20ak min od obojice bar
Serbecic iz aviona odmah na teren. Pretpostavljam da ce jedan od njih poceti posebno jer nema Djordjevica.
Ne vidim ja potrebu da njih dvojica budu zajedno na terenu osim kad ganjamo rezultat. Imaju Ristic, Tiro i Ploco za ne daj Boze.
Ma tesko obojica da su, jedino da izmjena neka bude Kera-Renan u drugom poluvremenu ili taj fazon neki protiv ekipa iz donjeg dijela.
Ma spremio nam ga je on, i nama i njemu...a ne ekipu.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:42Sta kazu lahko je Zekicu Rozman mu ostavio spremnu ekipu![]()
Što se tiče fizičke spreme, da. Uz to, navikao ih je malo na igru s trojicom nazad. Niko ništa drugačije od toga i nije rekao.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:42Sta kazu lahko je Zekicu Rozman mu ostavio spremnu ekipu![]()
Protiv borca, Bubanja-Djordjevic-jedan od ove dvojice, mislim da ce ovako biti 99%. Ne smije kiksati sad zbog ove 3, pogotovo Nemanja i Eldar.MSOZ101 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:51Kaže Zekić ima poštovanje prema igračima koji su od prvog dana tu i da im daje vrijeme da igraju tipa Renan protiv slabijih protivnika gdje imaš priliku kalkulisati kad ćeš prema kome ispast čovjek i pružiti mu priliku da se dokaže. I sad će Zekić u Mostaru i Banja Luci biti u fazonu Mirza, Nemanja i Eldar su tu od prvog dana Domagoj i Karlo jbg klupa pa ćemo vidjet hoće li biti prilika za 20 minuta.
Da, ali ne sa namabvsic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:54Protiv borca, Bubanja-Djordjevic-jedan od ove dvojice, mislim da ce ovako biti 99%. Ne smije kiksati sad zbog ove 3, pogotovo Nemanja i Eldar.MSOZ101 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:51Kaže Zekić ima poštovanje prema igračima koji su od prvog dana tu i da im daje vrijeme da igraju tipa Renan protiv slabijih protivnika gdje imaš priliku kalkulisati kad ćeš prema kome ispast čovjek i pružiti mu priliku da se dokaže. I sad će Zekić u Mostaru i Banja Luci biti u fazonu Mirza, Nemanja i Eldar su tu od prvog dana Domagoj i Karlo jbg klupa pa ćemo vidjet hoće li biti prilika za 20 minuta.
Hajde Mustafica cemo vidjeti opet protiv Posusja, dosta treninga ce imati odradjeno na pauzi
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 10 gostiju.