Ma vise mislim na fizicku spremu, takticki nemamo sta komentarisati.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:58Da, ali ne sa namabvsic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:54Protiv borca, Bubanja-Djordjevic-jedan od ove dvojice, mislim da ce ovako biti 99%. Ne smije kiksati sad zbog ove 3, pogotovo Nemanja i Eldar.MSOZ101 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:51Kaže Zekić ima poštovanje prema igračima koji su od prvog dana tu i da im daje vrijeme da igraju tipa Renan protiv slabijih protivnika gdje imaš priliku kalkulisati kad ćeš prema kome ispast čovjek i pružiti mu priliku da se dokaže. I sad će Zekić u Mostaru i Banja Luci biti u fazonu Mirza, Nemanja i Eldar su tu od prvog dana Domagoj i Karlo jbg klupa pa ćemo vidjet hoće li biti prilika za 20 minuta.
Hajde Mustafica cemo vidjeti opet protiv Posusja, dosta treninga ce imati odradjeno na pauzi![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI NA KOŠEVO!
-
- Kontakt:
Neka nam zavide,neka nas ne vole
Mali Borac mali zeljo malo Posusje

Mali Borac mali zeljo malo Posusje

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mislim da se niko nije nadao ovome zadnji dan. Mozemo samo skinuti kapu, pa i najveci kriticari.
Sad da Zekic sve to uklopi kako treba i da vidimo koji su nam dometi.
Sad da Zekic sve to uklopi kako treba i da vidimo koji su nam dometi.
-
- Kontakt:
Jest toliko ih je spremio da je Zekic peomjenio 70% ekipe.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:54Što se tiče fizičke spreme, da. Uz to, navikao ih je malo na igru s trojicom nazad. Niko ništa drugačije od toga i nije rekao.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:42Sta kazu lahko je Zekicu Rozman mu ostavio spremnu ekipu![]()
Odličan posao, svaka čast.
Nadam se kroz preostalih 13 dana da će doći i jedno lijevo krilo čisto da Guliashvili ili Kyeremeh ne igraju LW. Volio bih da dođe samo zbog širine mogućih formacija koje može igrati.
Zekić je sad vjerujem na slatkim mukama. Bubanja, Đorđević, Pavičić, Lulić koga u početnu, sa klupe Mustafić, Mehmedović, Anđušić, Hamzić.
Samo da se Rockov popravi, ako se popravi stava sam da bi konačno mogli gledati Sarajevo kakvo želimo.

Nadam se kroz preostalih 13 dana da će doći i jedno lijevo krilo čisto da Guliashvili ili Kyeremeh ne igraju LW. Volio bih da dođe samo zbog širine mogućih formacija koje može igrati.
Zekić je sad vjerujem na slatkim mukama. Bubanja, Đorđević, Pavičić, Lulić koga u početnu, sa klupe Mustafić, Mehmedović, Anđušić, Hamzić.
Samo da se Rockov popravi, ako se popravi stava sam da bi konačno mogli gledati Sarajevo kakvo želimo.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Posušje je sada ključno, pogotovo jer u Mostaru igraju Zrinjski i Borac.
5-0-0, pred Banja Luku, bod ko kuća da ostaneš lider pred derbi.
Samo pametno, bez euforije, utakmica po utakmica. Otvorilo nam se s dobrim rasporedom, da momentum imamo jer psiha je ključ. I kad ne igraš dobro, ako si psihološki jak bodovi dolaze.
5-0-0, pred Banja Luku, bod ko kuća da ostaneš lider pred derbi.
Samo pametno, bez euforije, utakmica po utakmica. Otvorilo nam se s dobrim rasporedom, da momentum imamo jer psiha je ključ. I kad ne igraš dobro, ako si psihološki jak bodovi dolaze.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Legenda kaze da je duska slao u pp imena pojacanja samo nije javno na forumu da ne bi slucajno propalo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam je li Pavičić prošao pripreme sa svojom ekipom?
Lulića bi odmah u vatru bacio jer svakako nema Đorđevića protiv Posušja, nemamo šta čekati.
Lulića bi odmah u vatru bacio jer svakako nema Đorđevića protiv Posušja, nemamo šta čekati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Lulic ima dobar centarsut i zanimljiva mi je ova pozicija dok je igrao u Slavenu, nesto kao desni vezni/ desno krilo, na ovom klipu skoro svaka situacija sa desne strane centarsut.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Upravo gledam utakmice Pavicica u Dinamu iz bukurešta , momak zna lopte igrat a u ovoj našoj ligi bi trebao njegov kvalitet da baš dodje do izražaja
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Dosli su provjereni igraci i prava pojacanja. Sad je li to dovoljno za iskorak u igri vidjet cemo..
Lucase ne oglasi nam se ti veceras nikako povodom novonastalih situacija
Najviše me raduje dolazak Pavičića. To je tačno ono sto nam je trebalo. Sad očekujem i da Renan eksplodira jer bit će lopti kakve on voli.
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Neko me neki dan iz kurtoazije pitao ko ke to upravni odbor FK Sarajevo. Uz ove nabrojane ima generalni sekretar seka jedna ne znam kako se zove
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Sace ojebina il laktasa da stupa u akciju.. SAD KAD NAM ZABIJE 2 crvena i 2 penala protiv podsusja
Gigx ce bit glavni sudija
Btw: Ovi ljudi jesul oni suvlasnici 50% kluba a kinez 50%?
Gigx ce bit glavni sudija
Btw: Ovi ljudi jesul oni suvlasnici 50% kluba a kinez 50%?
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Haksss, kanarinac, mercurial, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, tuitamo, Vrhbosnian i 61 gost.