GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 16:20Evo jedva odobrio 400.000€ obeštećenja da plati, stvarno je teško vrijeme došlo za naš klub..
Da, dobro ste pročitali, 782.000 maraka je jedan bh klub platio obeštećenje za jednog igrača.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 16:20Evo jedva odobrio 400.000€ obeštećenja da plati, stvarno je teško vrijeme došlo za naš klub..
Za jedno ti skidam kapu, majstor si spina.Virtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:59GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 16:20Evo jedva odobrio 400.000€ obeštećenja da plati, stvarno je teško vrijeme došlo za naš klub..
Da, dobro ste pročitali, 782.000 maraka je jedan bh klub platio obeštećenje za jednog igrača.
Suha česma, yebeno moj Virtuale..
ovog durmitorskog knjigovodju svaki dan neko ugasiOsmaDolazi je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:38Sam se pronašao u mome postu. Lahko, prelahko padne na ispitu zrelosti forumaš sa najdužim stažom na forumu. Tolike godine na istom, a ništa ne naučiti, nenadjebivo. Treba se potruditi.
Aplauz!
Ne valja kad pričamo da trošimo
Ne pratim ja vas vise od Sarajeva, samo uzivam sto ste godinama kurcina od ofce
Ja konto u najmanju ruku doveden Želimir Terkeš u prajmu, a oni o nekom tUrkešu
Mi se vama smijemo evo 20 godina,drugoligas,smjesan tim i za BH okvire,smijemo se jos vise kad znamo sta smo vam za Kevelja pricali mada je to tvoj idol. Kad se sjetim vrapcicani nam pricali kako ce Gulija dovest,kako oni pametno rade i ne gomilaju igrace hahah samo nastavite svega mi se presmijesni. Valjda Kevelj uvede Mirvica u biznis napokon i onaj Rahimic cirkusant. Da ste bili dobri mogli smo vam opet posuditi nekoga da ne ispadnete opet iz lige,volite drugu ligu to je cudo jedno. Jedna bitna cinjenica Sarajevo je visetruki sampion i Yuge i BIH a vi ste sampioni nicega tako da se vi rijetko kome mozete smijati.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Zigazaga i 22 gosta.