Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Ja nmg shvatit zasto se sad odjednom toliko vjeruje Hajradinovicu, kao da se zele ispravit njegova prijasanja nepozivanja u reprezentaciju jer je on eto pobogu dobro igrao u Turskoj i prema njemu je ucinjena nepravda. Okej, slazem se da lik treba biti pozivan prije svega sto je konstantno standardan u klubu, ali da se igra vrti oko njega i da uopste bude starter nema smisla jer nije u najboljih 11 igraca sto imamo a kamoli da bude glavni igrac.
Igramo formacije sa klasicnom desetkom u veznom redu. Koga bi umjesto njega stavio na tu poziciju?fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:02Ja nmg shvatit zasto se sad odjednom toliko vjeruje Hajradinovicu, kao da se zele ispravit njegova prijasanja nepozivanja u reprezentaciju jer je on eto pobogu dobro igrao u Turskoj i prema njemu je ucinjena nepravda. Okej, slazem se da lik treba biti pozivan prije svega sto je konstantno standardan u klubu, ali da se igra vrti oko njega i da uopste bude starter nema smisla jer nije u najboljih 11 igraca sto imamo a kamoli da bude glavni igrac.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Koje je on karakteristike 10ke pokazao u svim utakmicama sto je igrao ? Covjek se muci s prijemom lopte a treba da nam bude glavni igrac. Protiv Ukrajine je izveo 15 prekida kako kornera tako slobodnjaka iz dobre pozicije i niti jednom nije pogodio naseg igraca. Ako je ovo najbolje sto on moze pruzit onda bolje gurat Bajraktarevica, barem je mlad i imamo velika ocekivanja od njega a ovaj sa 30 godina u klubu igra fudbal karijere a u reprezentaciji medju najgorima na terenu konstantnoMadal je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:59Igramo formacije sa klasicnom desetkom u veznom redu. Koga bi umjesto njega stavio na tu poziciju?fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 14:02Ja nmg shvatit zasto se sad odjednom toliko vjeruje Hajradinovicu, kao da se zele ispravit njegova prijasanja nepozivanja u reprezentaciju jer je on eto pobogu dobro igrao u Turskoj i prema njemu je ucinjena nepravda. Okej, slazem se da lik treba biti pozivan prije svega sto je konstantno standardan u klubu, ali da se igra vrti oko njega i da uopste bude starter nema smisla jer nije u najboljih 11 igraca sto imamo a kamoli da bude glavni igrac.
Ja nisam uopste fan samo nemamo nikog drugog kao sto ne moze 10ka nista pokazati kad centra preci ne mozemo.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:04Koje je on karakteristike 10ke pokazao u svim utakmicama sto je igrao ? Covjek se muci s prijemom lopte a treba da nam bude glavni igrac. Protiv Ukrajine je izveo 15 prekida kako kornera tako slobodnjaka iz dobre pozicije i niti jednom nije pogodio naseg igraca. Ako je ovo najbolje sto on moze pruzit onda bolje gurat Bajraktarevica, barem je mlad i imamo velika ocekivanja od njega a ovaj sa 30 godina u klubu igra fudbal karijere a u reprezentaciji medju najgorima na terenu konstantno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Slazem se oko toga da smo cesto inferiorni, ali i kad predjemo i izborimo neki prekid iz dobre pozicije ocekujem da jednom pogodi naseg igraca a ne zivi zid, prvog igraca protivnika u glavu, navijace na tribinama, reklame ili doda protivnickom golmanu. Eventualno je pozeljno da podvali neku loptu, izbaci nekog u prostor, posalje koju dugu loptu i tako to, samo kazem jer nista od ovog nismo vidjeli od njegaMadal je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:38Ja nisam uopste fan samo nemamo nikog drugog kao sto ne moze 10ka nista pokazati kad centra preci ne mozemo.fanatik19 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 15:04Koje je on karakteristike 10ke pokazao u svim utakmicama sto je igrao ? Covjek se muci s prijemom lopte a treba da nam bude glavni igrac. Protiv Ukrajine je izveo 15 prekida kako kornera tako slobodnjaka iz dobre pozicije i niti jednom nije pogodio naseg igraca. Ako je ovo najbolje sto on moze pruzit onda bolje gurat Bajraktarevica, barem je mlad i imamo velika ocekivanja od njega a ovaj sa 30 godina u klubu igra fudbal karijere a u reprezentaciji medju najgorima na terenu konstantno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ni Ahmedhodžić neće igrati. Raspade nam se odbrana, vratio se i on u klub...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- gegenpressing
- Kontakt:
Nikad ih više be treba pozvati,klošari
Brohra ribo se...
Znaci Radeljic-Katic-deda Bicakcic
-
- Kontakt:
A sta ce da nam rade Simons i Malen sutra vece , petarda ne gine.
Zalosno je to sve , ali hebajga realnost nasa.
Zalosno je to sve , ali hebajga realnost nasa.
Momci na treningu motivirano izgledaju 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ahmethodzica prekriziti i nikada vise ne pozvat. Ko mu yebe mater ne igra se momku i to je to,kakva povreda i pm, nije mu prvi put srijeda repka povrijedjen u subotu igrac utakmice u Engleskoj.
E јebi ga sad, pretjera ga i ti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakva je atmosFera
Vasilj - Dedic, Barisic, Hadzikadunic, Katic, Gazibegovic - Gigovic, Huseinbasic, Basic - Demirovic, Dzeko
Volio bih da ovih 11 istrci veceras. Nadam se da Sergej nece gledati da obavezno ima jednog ljevonogog stopera, jer su i Radeljic i Mujakic bar za klasu losiji od ovih. U veznom redu bih volio ovu trojicu jer bi trebali biti buducnost reprezentacije, a i igraju redovno u svojim klubovima (s izuzetkom Gigovica, ali i on nakon povrede polahko ulazi u rotaciju). U napadu bi bila ludost ostaviti Dzeku na klupi. Em je u formi, em smo samo s Ermedinom bezopasni pred protivnickim golom.
S druge strane, ne bi me iznenadilo da Barbarez krene s Bicakcicem, Katicem i Radeljicem pozadi, da u veznom redu budu Tahirovic i/ili Krunic (mozda i Saric i/ili Burnic), a da u napadu bude samo Demirovic.
Volio bih da ovih 11 istrci veceras. Nadam se da Sergej nece gledati da obavezno ima jednog ljevonogog stopera, jer su i Radeljic i Mujakic bar za klasu losiji od ovih. U veznom redu bih volio ovu trojicu jer bi trebali biti buducnost reprezentacije, a i igraju redovno u svojim klubovima (s izuzetkom Gigovica, ali i on nakon povrede polahko ulazi u rotaciju). U napadu bi bila ludost ostaviti Dzeku na klupi. Em je u formi, em smo samo s Ermedinom bezopasni pred protivnickim golom.
S druge strane, ne bi me iznenadilo da Barbarez krene s Bicakcicem, Katicem i Radeljicem pozadi, da u veznom redu budu Tahirovic i/ili Krunic (mozda i Saric i/ili Burnic), a da u napadu bude samo Demirovic.
Barbarez igra da ne izgubi parkira autobus pred gol nikakve akcije nismo vidjeli 180 minuta zao mi je ali on nema kapacitetGhuraba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 06:20Vasilj - Dedic, Barisic, Hadzikadunic, Katic, Gazibegovic - Gigovic, Huseinbasic, Basic - Demirovic, Dzeko
-
- Kontakt:
Beganovic je tu da nas prosvijetli. Pravi opinion leader.
Kod Barbareza su samo cipovi okrugli, filzofija fudbala samo da se ne izgubi sto vecom razlikom. Steta jer je bio veliki borac kao igrac.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kakva je atmosfera u našem taboru? Mislim na navijače. Hvata li vas mala euforija ili ste potpuno ravnodušni jer znate da ćemo gubiti sa 3-0 već na poluvremenu?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Barbarez je u tim uvrstio Mujakića i Radeljića a Hadžikadunića na tribine poslao. Pokeraš svakim potezom pokazuje da pojma nema šta radi.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bavariapivo, Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.