Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Zamislite samo kako je Mirsi, odgajao je sina da bude gazija a na kraju postane linda. Mirso ovo nije zasluzio, mi navijaci cemo nekako preci preko ovoga ali Mirso nikada.
@carobnjacic, ako ti je potrebna podrska, da par nas izadjemo na kafu da sve misli iz sebe izbacis, tu smo.
Ja fakat ovako pomislim je li ovaj dečko glup ili je totalno bezkarakterna ličnost?
Generalno, on je bio veliki talenat koji je obećavao sami vrh europskog fudbala, ne samo da smo to mi pisali i očekivali, nego i mnogi drugi van BiH, jer takav zaista bio. Međutim, glupi potezi u karijeri (pogrešan i nepravovremen odabir klubova), i u nekim drugim životnim odlukama (što oženi dotičnu).
Već mu je 25 godina, teško da će on ikada dosegnuti level Emira Spahića ili Kolašinca
Generalno, on je bio veliki talenat koji je obećavao sami vrh europskog fudbala, ne samo da smo to mi pisali i očekivali, nego i mnogi drugi van BiH, jer takav zaista bio. Međutim, glupi potezi u karijeri (pogrešan i nepravovremen odabir klubova), i u nekim drugim životnim odlukama (što oženi dotičnu).
Već mu je 25 godina, teško da će on ikada dosegnuti level Emira Spahića ili Kolašinca
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.
Pitajte Belmina dobit cete isti odg kao ja.
Za Benjin transfer sam razocaran kao vi, Lemic itd. Transfer je svakako blizu bio.
Za Benjin transfer sam razocaran kao vi, Lemic itd. Transfer je svakako blizu bio.
[quote=denza post_id=9931984 time=1725661081 user_id=51402
[/quote]
Isti onaj Aco debil iz Bijeljine što po Tik Toku srbuje...
[/quote]
Isti onaj Aco debil iz Bijeljine što po Tik Toku srbuje...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Je li te sramota iznova i iznova dolaziti i provaljivati se?Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 10:41Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.
-
- Kontakt:
Sve i da je istina ovo o medicinskom timu, nikakvo mu to opravdanje nije.
Žao mi je Mirse, Mirso je ljudina, ovaj je bezobrazni nadobudni kreten.
Žao mi je Mirse, Mirso je ljudina, ovaj je bezobrazni nadobudni kreten.
Ovo je već učestali obrazac ponašanja. Vrijeme je nekom drugom momku dat šansu. Anelu sve najbolje, nek sanira sve povrede i nek bude zdrav, ali nepouzdan igrač i loš karakter nam nije potreban.
-
- Kontakt:
Pitaj Belmina, imas ga na fb i insta. Ovo je prenešeno. Hvala lijepo.SetoKaiba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:27Je li te sramota iznova i iznova dolaziti i provaljivati se?Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 10:41Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.
Otisao je jer je Sergej poslao Dennisa na tribine
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E sad te podrzavam sto si otisao Barbarez razbaci karte na sto i sta mu one pokazu tako selektira igrace
Dosad si mnogo toga prenio, ništa nije bilo tačno.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:43Pitaj Belmina, imas ga na fb i insta. Ovo je prenešeno. Hvala lijepo.SetoKaiba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:27Je li te sramota iznova i iznova dolaziti i provaljivati se?Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 10:41Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.
Jel mu spaha stigao samar opalit prije odlaska na aerodrom?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Barbarez je spustio loptu jer nece da narusava atmosferu pred utakmice i to je ok.
Anel po meni pretjeruje, sta god bio problem trebao je biti uz ekipu.
Barbarez mora uvesti kontrolu koristenja mobitela, isto i drustvenih mreza ako misli da mu igraci budu spremni za utakmice i da ne bjeze preko noci a mozda je to radi nekog statusa ili neke provokativne slike.
Naravno igraca kao Anel staviti na pravo mjesto,jer ovo nema smisla pa ako i ne vjeruje med. timu ima nacina a ovaj je izabrao najgori.
Problem saveza je sto i kad dodje na Iduce okupljanje Anel, njemu ce se garantovati mjesto startera.
I zato on ovo i radi jer ovi nemaju stav.
Anel po meni pretjeruje, sta god bio problem trebao je biti uz ekipu.
Barbarez mora uvesti kontrolu koristenja mobitela, isto i drustvenih mreza ako misli da mu igraci budu spremni za utakmice i da ne bjeze preko noci a mozda je to radi nekog statusa ili neke provokativne slike.
Naravno igraca kao Anel staviti na pravo mjesto,jer ovo nema smisla pa ako i ne vjeruje med. timu ima nacina a ovaj je izabrao najgori.
Problem saveza je sto i kad dodje na Iduce okupljanje Anel, njemu ce se garantovati mjesto startera.
I zato on ovo i radi jer ovi nemaju stav.
Ono kad perac guzzova brani dijasporca vol. 37383899SetoKaiba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:27Je li te sramota iznova i iznova dolaziti i provaljivati se?Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 10:41Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.
Sad ce sindikat objasniti da je Ahmet Hodzic imao 50 pregleda ali je morao otici na 51.
Btw, repka nam je qrac, selektor qrchina ali ovog malog smrada vise nikad ne pozvati pa lad igrao Zoliii umjesto njega !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
S ovim malim papučarom i wannabe Baresijem kolko sutra riješiti šta je reć.
Kući, pa nek se svako malo igra dezertera.
Kući, pa nek se svako malo igra dezertera.
The saddest thing in life is wasted talent.
Oooo insajderu, otkud tebe ? Baci se grah? Ili se pogleda u filđan? Imaš obraza poslje toliko laprdanja opet nesto pisat na forumu?Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 10:41Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
TheClown je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:58Oooo insajderu, otkud tebe ? Baci se grah? Ili se pogleda u filđan? Imaš obraza poslje toliko laprdanja opet nesto pisat na forumu?Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 10:41Anel ne vjeruje nasem med-timu, to je glavni razlog zasto je napustio.
![]()
Hahaha
Sergio Ramos ne vjeruje nikome sem dami sa kalašom.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.