Ova vam je najjaca do sad, bolje i od price da je Coric trazio dvije milje od Djorica
Ali istina je, napao ga je ker i vraca se u Spaniju.
Sad će onaj iz Konjica sazvat novinare, reć da je ljut i da se ništa nije desili
Dje Santos?

Naravno da se neće niko prijavljivati, a pitanje je da li se prijave uopšte uzimaju u obzir, dokle god su tu ljudi koji su preoteli klub. Aci baba i hajduci.Prijave sustižu sa svih strana, svi žele voditi Slobodu. Abramovic se upravo potukao sa Perezom...
Kakva nemoć izbija
nisam ja taj koji ovdje smislja svaki dan nove bajke o klubu za koji uopste ne navija. ne znam odakle vam ideja da je to interesantno ili duhovito. pretpostavljam da se formirala neka telegram grupica ili nesto pa se dogovarate sta da trolate. meni je zalosno da imate toliko slobodnog vremena i energije, a da je trosite na to. steta, taman je ova tema postala donekle normalna.
Ko ga je napao?
Citam tvoje postove evo dan dva i skontao sam da po tebi u manjem Sarajevskom klubu cvjetaju ruze, para nikad vise, nema problema, pojacanja dolaze, nikad jaci niste bili.svemalim1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:40nisam ja taj koji ovdje smislja svaki dan nove bajke o klubu za koji uopste ne navija. ne znam odakle vam ideja da je to interesantno ili duhovito. pretpostavljam da se formirala neka telegram grupica ili nesto pa se dogovarate sta da trolate. meni je zalosno da imate toliko slobodnog vremena i energije, a da je trosite na to. steta, taman je ova tema postala donekle normalna.
Nemoj ih spominjat,sad ce doci da kazu da oni nece kao Sarajevo da dovode gomilu igraca,oni to pametnije rade mada nikad nikog prodali nisu,nama drze predavanja a Kevelj ih vodi.bvsic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:09Citam tvoje postove evo dan dva i skontao sam da po tebi u manjem Sarajevskom klubu cvjetaju ruze, para nikad vise, nema problema, pojacanja dolaze, nikad jaci niste bili.svemalim1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:40nisam ja taj koji ovdje smislja svaki dan nove bajke o klubu za koji uopste ne navija. ne znam odakle vam ideja da je to interesantno ili duhovito. pretpostavljam da se formirala neka telegram grupica ili nesto pa se dogovarate sta da trolate. meni je zalosno da imate toliko slobodnog vremena i energije, a da je trosite na to. steta, taman je ova tema postala donekle normalna.
Ti si u rangu botova iz Veleza
nije to problem, mozes o meni misliti sta hoces. ja se izmisljanjem ne bavim, a pogotovo ne pravim neke klinacke smicalice i ne plasiram lazi o klubu za koji ni ne navijam.bvsic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:09Citam tvoje postove evo dan dva i skontao sam da po tebi u manjem Sarajevskom klubu cvjetaju ruze, para nikad vise, nema problema, pojacanja dolaze, nikad jaci niste bili.svemalim1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:40nisam ja taj koji ovdje smislja svaki dan nove bajke o klubu za koji uopste ne navija. ne znam odakle vam ideja da je to interesantno ili duhovito. pretpostavljam da se formirala neka telegram grupica ili nesto pa se dogovarate sta da trolate. meni je zalosno da imate toliko slobodnog vremena i energije, a da je trosite na to. steta, taman je ova tema postala donekle normalna.
Bolan vi sami sebi kopate jame, dokazujete sto ste mitomanisvemalim1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:18nije to problem, mozes o meni misliti sta hoces. ja se izmisljanjem ne bavim, a pogotovo ne pravim neke klinacke smicalice i ne plasiram lazi o klubu za koji ni ne navijam.bvsic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:09Citam tvoje postove evo dan dva i skontao sam da po tebi u manjem Sarajevskom klubu cvjetaju ruze, para nikad vise, nema problema, pojacanja dolaze, nikad jaci niste bili.svemalim1 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:40
nisam ja taj koji ovdje smislja svaki dan nove bajke o klubu za koji uopste ne navija. ne znam odakle vam ideja da je to interesantno ili duhovito. pretpostavljam da se formirala neka telegram grupica ili nesto pa se dogovarate sta da trolate. meni je zalosno da imate toliko slobodnog vremena i energije, a da je trosite na to. steta, taman je ova tema postala donekle normalna.
vi nastavite slobodno, sta vam ja mogu. jucer nam je mirvic posudio pare, danas je rahimic napadnut u turskoj. super. evo cekamo svi da skontamo sta cete iduce smisliti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.