SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 apr 2011, 19:44

Napoli drobi..

slika

Forza Napoli
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 03 apr 2011, 22:25

Samo bezveze pisete,,normalno da je sudac pomogao domacinu,i mora pomoci dok je na stadionu preko 60 000 ljudi koji na sitnicu svi uglas zagalame(odma je sudac pod velikim pritskom), dok ove slabije ekipe kad igraju na domacem terenu nikad im sudac nepomaze.
Napoli ima realne sanse da osvoji scudetto i po 3. put postane prvak Italije.
-3 boda nije velika razlika,a i Milan i Napoli imaju tezak raspored do kraja.
Cavani najjbolji uz Di Natelea i Patau u Serie A..... FORZA NAPOLI

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 03 apr 2011, 23:28

[youtube][/youtube]

znači poginuo sam dvaput od smijeha hahahaha... pukao mu skroz glas HAHAHAHAHA koji kralj !!!
EL MATADOR 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 apr 2011, 23:34

silenT. je napisao/la:[youtube][/youtube]

znači poginuo sam dvaput od smijeha hahahaha... pukao mu skroz glas HAHAHAHAHA koji kralj !!!
EL MATADOR 8-)
Alvino legenda! Ne znam sto, ali uvijek mi je Auriemma bio drazi.

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 04 apr 2011, 21:31

FORZA NAPOLI !!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 04 apr 2011, 22:03

E ovako imam jedno pitanje pa mislim da je ovde pravo mesto da ga postavim...

Ja koliko sam upucen Cavani je pozajmljen igrac Palerm-a, sta ce se desiti kad se sezona zavrsi?? jel se on vraca u Palermo? ili ima tu neka opcija da Napoli moze otkupiti njegov ugovor ukoliko to zeli???
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 04 apr 2011, 22:14

SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 apr 2011, 22:29

Sasha L.F.C. je napisao/la:E ovako imam jedno pitanje pa mislim da je ovde pravo mesto da ga postavim...

Ja koliko sam upucen Cavani je pozajmljen igrac Palerm-a, sta ce se desiti kad se sezona zavrsi?? jel se on vraca u Palermo? ili ima tu neka opcija da Napoli moze otkupiti njegov ugovor ukoliko to zeli???
Cavani je Napolijev igrac, kao sto je Ibrahimovic Milanov. Palermo se vise tu ne pita nista.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 05 apr 2011, 07:49

cavani=new maradona. 8-)

Jednostavno odličan napadač, a da ga je dovesti u Inter...
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 apr 2011, 13:45

_d1n0_ je napisao/la:cavani=new maradona. 8-)

Jednostavno odličan napadač, a da ga je dovesti u Inter...

Nema novog Maradone.

Takav se radja jednom u 100 i kusur godina.

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 apr 2011, 16:20

http://www.football-italia.net/apr05b.html

Izjave aktera meca + Capellovo misljenje.

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 05 apr 2011, 23:25

lavovi je napisao/la:Eto i Prandelli je uz vas da osvojite naslov kao i ja 8-) 8-)

Prandelli bi volio da Napoli bude prvak Italije

Unatoč pobjedi od 3-0 u velikom gradskom derbiju protiv Intera, nogometaši Milana moraju još prekrčiti dug put prema naslovu prvaka Italije. Nije im samo Inter, koji sada kaska pet bodova, konkurent. Možda je i veći Napoli koji ima tri boda manje...

Cesare Prandelli, talijanski izbornik, je na novinarsko pitanje dao glas za jednu od te tri momčadi.

- Podupirem Napoli zbog više razloga. Nekada sam bio trener Fiorentine i Napoli je po mnogome sličan. Volim ih zbog navijača, ali i kompletne organizacije kluba. Volio bih da Napoli bude prvak - iskreno je rekao Prandelli i dodao:

- Posebno poštujem njihovog trenera Waltera Mazzarija. On je genije, fantastično razumije svoje igrače. Ako je netko Maradona u sadašnjem Napoliju onda je to Mazzari - završio je Prandelli.
Hvala druze na podrsci za Napoli...svi se nadamo da mozemo biti prvaci Italije ove sezone,,ipak nije velika razlika izmedju milana i nas svega 3 boda,a jos 7 kola se igra :! FORZA NAPOLI i hvala za ovu izjavu Prandellija objavio sam je na SSC NAPOLI Bosnia blog evo ti link pa vidi ako hoces http://sscnapoli-bih.****/

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 08:36

U Milanu uzrujani jer izbornik "podržava" Napoli

Izjava od utorka talijanskog nogometnog izbornika Cesarea Prandellija uzburkala je talijanski nogomet. Prandelli je, naime, izjavio kako bi najviše volio da Napoli bude novi prvak Serije A...

"Podupirem Napoli zbog više razloga. Nekada sam bio trener Fiorentine i Napoli je po mnogome sličan. Volim ih zbog navijača, ali i kompletne organizacije kluba. Volio bih da Napoli bude prvak".

Tako je rekao Prandelli, makar se 24 sata kasnije donekle ispravio:

- Ne podržavam niti jedan klub, ali bih zbog organizacije kluba volio da Napoli bude najbolji. Mislim da je to najbolje za talijanski nogomet.

Te izjave su prvenstveno uzrujale čelnike Milana, kluba koji je i dalje vodeći na ljestvici, te ima tri boda više od Napolija. Naime, slična se svađa dogodila prošle sezone kada je tadašnji izbornik Italije Marcello Lippi izjavio da bi volio vidjeti Juventus na tronu. Ta je izjava, tada, silno razljutila Josea Mourinha, trenera Intera.

Sada se uvrijeđenim našao Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, koji je u srijedu nazvao u ured Talijanskog nogometnog saveza i opomenuo ih da se izbornik ne smije "staviti na bilo koju od klupskih strana".
:lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 16:25

Poozdrav svim napolitancima volim napolitanke i zato volim i Napoli :D :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 16:39

napolitanke je napisao/la:Poozdrav svim napolitancima volim napolitanke i zato volim i Napoli :D :D
Pozdrav i tebi. Svakim danom nas je sve vise i vise. Ako, ako...

[youtube][/youtube]

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 16:40

U nedjelju nakon odigranih utakmica talijanske nogometne lige mislim da bi se mogli naći na prvom mjestu uz Milan na tabeli jer mi moramo dobiti bolognu koju ćemo dobiti nadam se,a Milan ide u Firenzu gdje igra protiv Fiorentine a ja mislim da im oni mogu uzeti sva tri boda pošto se Fiorentina sve više i više uzdiže ;) 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 16:49

napolitanke je napisao/la:U nedjelju nakon odigranih utakmica talijanske nogometne lige mislim da bi se mogli naći na prvom mjestu uz Milan na tabeli jer mi moramo dobiti bolognu koju ćemo dobiti nadam se,a Milan ide u Firenzu gdje igra protiv Fiorentine a ja mislim da im oni mogu uzeti sva tri boda pošto se Fiorentina sve više i više uzdiže ;) 8-)
Nadam se da ce tako biti, ali ima i ona druga da Firenza igra jako slabo protiv Milana vec godinama.
Moja nada je da tu padne x. To bi zadovoljilo i jedne i druge, a najvise bi odgovaralo upravo nama. ;)

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 16:53

Glavno je u nedjelju to da upišemo tri boda protiv Bologne u gostima te da Milan ispusti koji bod u Firenci 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 17:16

napolitanke je napisao/la:Glavno je u nedjelju to da upišemo tri boda protiv Bologne u gostima te da Milan ispusti koji bod u Firenci 8-)
Uvek je glavno bilo da se gledaju sopstveni rezultati. Mi imamo dve ultra teske utakmice do kraja - Inter na svom i Juventus u gostima. Ostalo su laganije utakmice, sem sa Udinama na San Paolu i Palermom na Barberi.

Milan ima Firenzu, Udinese i Romu u gostima. Tu ce verovatno zagubiti neki bod.

Inter ima gostovanje kod nas i ostale boza ekipe, Parmu u gostima i Lazio doma. Najbolji raspored, ali ih -5 zaostatka ubija.

Glavno je prvo odyebati Udinese iz trke za top3 i tako obezbediti siguran plasman u LS.

Sve preko toga je bonus, a scudetto je san. ;)

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 17:18

Treba sada svom snagom odigrati sve utakmice do kraja prvenstva do zadnje kapi krvi te se što bolje plasirati na kraju sezone no tko zna ni scudeto nije daleko ;)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.