Forza Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Alvino legenda! Ne znam sto, ali uvijek mi je Auriemma bio drazi.silenT. je napisao/la:[youtube][/youtube]
znači poginuo sam dvaput od smijeha hahahaha... pukao mu skroz glas HAHAHAHAHA koji kralj !!!
EL MATADOR
Cavani je Napolijev igrac, kao sto je Ibrahimovic Milanov. Palermo se vise tu ne pita nista.Sasha L.F.C. je napisao/la:E ovako imam jedno pitanje pa mislim da je ovde pravo mesto da ga postavim...
Ja koliko sam upucen Cavani je pozajmljen igrac Palerm-a, sta ce se desiti kad se sezona zavrsi?? jel se on vraca u Palermo? ili ima tu neka opcija da Napoli moze otkupiti njegov ugovor ukoliko to zeli???
_d1n0_ je napisao/la:cavani=new maradona.![]()
Jednostavno odličan napadač, a da ga je dovesti u Inter...
Hvala druze na podrsci za Napoli...svi se nadamo da mozemo biti prvaci Italije ove sezone,,ipak nije velika razlika izmedju milana i nas svega 3 boda,a jos 7 kola se igra :! FORZA NAPOLI i hvala za ovu izjavu Prandellija objavio sam je na SSC NAPOLI Bosnia blog evo ti link pa vidi ako hoces http://sscnapoli-bih.****/lavovi je napisao/la:Eto i Prandelli je uz vas da osvojite naslov kao i ja![]()
![]()
Prandelli bi volio da Napoli bude prvak Italije
Unatoč pobjedi od 3-0 u velikom gradskom derbiju protiv Intera, nogometaši Milana moraju još prekrčiti dug put prema naslovu prvaka Italije. Nije im samo Inter, koji sada kaska pet bodova, konkurent. Možda je i veći Napoli koji ima tri boda manje...
Cesare Prandelli, talijanski izbornik, je na novinarsko pitanje dao glas za jednu od te tri momčadi.
- Podupirem Napoli zbog više razloga. Nekada sam bio trener Fiorentine i Napoli je po mnogome sličan. Volim ih zbog navijača, ali i kompletne organizacije kluba. Volio bih da Napoli bude prvak - iskreno je rekao Prandelli i dodao:
- Posebno poštujem njihovog trenera Waltera Mazzarija. On je genije, fantastično razumije svoje igrače. Ako je netko Maradona u sadašnjem Napoliju onda je to Mazzari - završio je Prandelli.
U Milanu uzrujani jer izbornik "podržava" Napoli
Izjava od utorka talijanskog nogometnog izbornika Cesarea Prandellija uzburkala je talijanski nogomet. Prandelli je, naime, izjavio kako bi najviše volio da Napoli bude novi prvak Serije A...
"Podupirem Napoli zbog više razloga. Nekada sam bio trener Fiorentine i Napoli je po mnogome sličan. Volim ih zbog navijača, ali i kompletne organizacije kluba. Volio bih da Napoli bude prvak".
Tako je rekao Prandelli, makar se 24 sata kasnije donekle ispravio:
- Ne podržavam niti jedan klub, ali bih zbog organizacije kluba volio da Napoli bude najbolji. Mislim da je to najbolje za talijanski nogomet.
Te izjave su prvenstveno uzrujale čelnike Milana, kluba koji je i dalje vodeći na ljestvici, te ima tri boda više od Napolija. Naime, slična se svađa dogodila prošle sezone kada je tadašnji izbornik Italije Marcello Lippi izjavio da bi volio vidjeti Juventus na tronu. Ta je izjava, tada, silno razljutila Josea Mourinha, trenera Intera.
Sada se uvrijeđenim našao Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, koji je u srijedu nazvao u ured Talijanskog nogometnog saveza i opomenuo ih da se izbornik ne smije "staviti na bilo koju od klupskih strana".
Pozdrav i tebi. Svakim danom nas je sve vise i vise. Ako, ako...napolitanke je napisao/la:Poozdrav svim napolitancima volim napolitanke i zato volim i Napoli![]()
Nadam se da ce tako biti, ali ima i ona druga da Firenza igra jako slabo protiv Milana vec godinama.napolitanke je napisao/la:U nedjelju nakon odigranih utakmica talijanske nogometne lige mislim da bi se mogli naći na prvom mjestu uz Milan na tabeli jer mi moramo dobiti bolognu koju ćemo dobiti nadam se,a Milan ide u Firenzu gdje igra protiv Fiorentine a ja mislim da im oni mogu uzeti sva tri boda pošto se Fiorentina sve više i više uzdiže![]()
Uvek je glavno bilo da se gledaju sopstveni rezultati. Mi imamo dve ultra teske utakmice do kraja - Inter na svom i Juventus u gostima. Ostalo su laganije utakmice, sem sa Udinama na San Paolu i Palermom na Barberi.napolitanke je napisao/la:Glavno je u nedjelju to da upišemo tri boda protiv Bologne u gostima te da Milan ispusti koji bod u Firenci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.