FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam zašto prizivate novog golmana. Imamo sasvim solidnog golmana koji je kiksao par puta izlascima, ali to ce se srediti. Svakako previse tovarimo i mijenjamo golmane.
Eventualno dovesti jos štopera ako postoji mogucnost i to je to.
Zekic u momentu utakmice sa Posusje ce bit tu skoro puna 3 mjeseca i vec 8 utakmica odigranih.. Za majstora i znalca kakav je Zekic sasvim dovoljno vremena da moze da procjeni i otjera tipove koji su zalutali na kosevo kao i ako gdje sta skripi da jos dodatnije odjaca.
Covjek je izjavio 1-2 igraca u veznom redu mu fali dosla ova dvoica i radi toga smatram da ce to bit to sto se tuce pojacanja, prem da je posle greske Rockova protiv Goska rekao da mu je pun **** njegovih gresaka i da bi rado stavio drugog golmana al da je Rogic tolika taraba da neamije ni pomislit da ga stavi..
Covjek je vec upoznao ligu, 100% sam ubjedjen da poznaje ligu bolje nego vlado jagodic sa 540 utakmica u iligi..
Vidio je on cim raspolaze zrinjski borac zeljo i siguran sam da sa postenim sudjenjem ce pobjedit svaku utakmicu do kraja, znam da zvuci optimisticno Zekic je dobio kvalitetne info od jakira randulica i vjerujem da svako dnevno saradjuju razmjenjuju misljenja, fakticki Jakir ti dodje ko pomocni trener kao i randulic a svi znamo da su oni ne poderali vec raznijeli ligu.. njih troica i rajkovic (cinimi se sa se tako zove hakirov kum ) se drze od igrackih dana i uvidjeki su da su dobri i kad se drze zajedno da su beton..
Jakir je bio sa zekom na nekom podjestu i kaze pito ga zeka dal da preuzme belupo on mu reko uzmi nego sta neces do 70 godine radit ko trener, radi dok si mlad. Istu stvar rendukic i zeka su uradili za jakira kad je uzo zrinjski reklimu mozes ti to ono izgleda da he rikverc al vjeruj da nije
Covjek je izjavio 1-2 igraca u veznom redu mu fali dosla ova dvoica i radi toga smatram da ce to bit to sto se tuce pojacanja, prem da je posle greske Rockova protiv Goska rekao da mu je pun **** njegovih gresaka i da bi rado stavio drugog golmana al da je Rogic tolika taraba da neamije ni pomislit da ga stavi..
Covjek je vec upoznao ligu, 100% sam ubjedjen da poznaje ligu bolje nego vlado jagodic sa 540 utakmica u iligi..
Vidio je on cim raspolaze zrinjski borac zeljo i siguran sam da sa postenim sudjenjem ce pobjedit svaku utakmicu do kraja, znam da zvuci optimisticno Zekic je dobio kvalitetne info od jakira randulica i vjerujem da svako dnevno saradjuju razmjenjuju misljenja, fakticki Jakir ti dodje ko pomocni trener kao i randulic a svi znamo da su oni ne poderali vec raznijeli ligu.. njih troica i rajkovic (cinimi se sa se tako zove hakirov kum ) se drze od igrackih dana i uvidjeki su da su dobri i kad se drze zajedno da su beton..
Jakir je bio sa zekom na nekom podjestu i kaze pito ga zeka dal da preuzme belupo on mu reko uzmi nego sta neces do 70 godine radit ko trener, radi dok si mlad. Istu stvar rendukic i zeka su uradili za jakira kad je uzo zrinjski reklimu mozes ti to ono izgleda da he rikverc al vjeruj da nije
Bakir Koso i Anes Mehmedović upisali nastup danas, Koso da gol za 3:0.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pitar6785 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:14

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas (07.09.) u Trening centru Butmir kontrolnu utakmicu protiv Radničkog iz Lukavca, a na kraju je bilo 4:0 za bordo tim.
Sarajevo je došlo u vodstvo golom Renana Oliveire u 13. minuti, da bi isti igrač povećao na 2:0 tri minute kasnije, što je bio rezultat prvog dijela. U nastavku je za 3:0 pogodio Bakir Koso u 62. minuti, a konačan rezultat je postavio Nemanja Anđušić u 90. minuti.
Treba reći da su utakmicu obilježili nastupi dva igrača iz Akademije FK Sarajevo. Bakir Koso koji je rođen 2007. godine i Anes Mehmedović koji je 2008. godište, upisali su minute u bordo dresu.
Sastav FK Sarajevo: Rogić (46. Mušija), Unušić (60. Beganović), Kuprešak, Đuričković, Jović (46. Soldo), Duraković, Jatta, Mustafić (60. Koso), Oliveira (60.Guliashvili), Turkeš (46. A. Mehmedović), Anđušić, navodi se na zvaničnoj stranici kluba sa Koševa.

Sarajevo je došlo u vodstvo golom Renana Oliveire u 13. minuti, da bi isti igrač povećao na 2:0 tri minute kasnije, što je bio rezultat prvog dijela. U nastavku je za 3:0 pogodio Bakir Koso u 62. minuti, a konačan rezultat je postavio Nemanja Anđušić u 90. minuti.
Treba reći da su utakmicu obilježili nastupi dva igrača iz Akademije FK Sarajevo. Bakir Koso koji je rođen 2007. godine i Anes Mehmedović koji je 2008. godište, upisali su minute u bordo dresu.
Sastav FK Sarajevo: Rogić (46. Mušija), Unušić (60. Beganović), Kuprešak, Đuričković, Jović (46. Soldo), Duraković, Jatta, Mustafić (60. Koso), Oliveira (60.Guliashvili), Turkeš (46. A. Mehmedović), Anđušić, navodi se na zvaničnoj stranici kluba sa Koševa.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Benkovic od doba Dinama nije igrao sezonu za ispod milion Eura plate. Prevelik zalogaj i ne mozemo ,nazalost, dobaciti ni blizu.
Znači Bubanja, Đorđević i Francis nisu igrali nikako. Pored toga, cijelo poluvrijeme sa Renanom i Turkešom zajedno probao Zekić tako da je moguće da ćemo i to gledat'.
Drago mi je zbog Renana što je zabio 2 kom, valjda pročepi i u službenim.
Drago mi je zbog Renana što je zabio 2 kom, valjda pročepi i u službenim.
Jel ovo onaj nas sutkovic golman u radniku iz hadzica sto je bio preso u zrinjski ili je neki drugi.
Nadam se da ce Koso dobiti neke minute i u ligaskim utakmicama. Jel Nurkovic na posudbi u Igmanu ili je otisao?
Nadam se da ce Koso dobiti neke minute i u ligaskim utakmicama. Jel Nurkovic na posudbi u Igmanu ili je otisao?
Zato sto je golman trenutno najslabija karika u ekipi, i zato sto je u svakoj utakmici koju je branio imao najmanje jednu glupost.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:57Ne znam zašto prizivate novog golmana. Imamo sasvim solidnog golmana koji je kiksao par puta izlascima, ali to ce se srediti. Svakako previse tovarimo i mijenjamo golmane.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
To to je taj Sutkovic…
Nurkovic na posudbi do kraja sezone.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Benkovic, lijevo krilo i idemo firmo
-
- Kontakt:
Moze li protiv Posušja biti 8000 ??
Prituv radnika tanko ni 7 nije bilo.
Mene Rockov tako podsjeća na Alaima sa svojim glupostima.
A realno problem je počeo kad je doveden Rogić, ja ne znam kakva budala moraš biti da pristaneš u tom trenutku Rogića potpisati. Sada da imamo umjesto njega nekog, bilo bi lako preseliti Rockova na klupu, a ovako, Rogić je igrač manje.
Ostatak tima nam je vrhunski, na svakom mjestu imamo 2 igrača za rotacije, osim golmana.

A realno problem je počeo kad je doveden Rogić, ja ne znam kakva budala moraš biti da pristaneš u tom trenutku Rogića potpisati. Sada da imamo umjesto njega nekog, bilo bi lako preseliti Rockova na klupu, a ovako, Rogić je igrač manje.
Ostatak tima nam je vrhunski, na svakom mjestu imamo 2 igrača za rotacije, osim golmana.
- PeppermintSA
- Kontakt:
I to vrlo skup igrac manjeKarlMarx je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:58Mene Rockov tako podsjeća na Alaima sa svojim glupostima.![]()
Kad se igrabordobijeli je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:52Moze li protiv Posušja biti 8000 ??
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Subota 20:45 hLecler je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:10Kad se igrabordobijeli je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:52Moze li protiv Posušja biti 8000 ??
Zbog ovogaPeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:57Ne znam zašto prizivate novog golmana. Imamo sasvim solidnog golmana koji je kiksao par puta izlascima, ali to ce se srediti. Svakako previse tovarimo i mijenjamo golmane.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Bukvlano , hajde protiv GOŠKa kiksat kad imas rezultat pa moze i proc nekako mada ne treba ni tu , vec je problem ako ne daj Bože kiksa protiv zelje borca i zrinjskogspezial je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:13Zbog ovogaPeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:57Ne znam zašto prizivate novog golmana. Imamo sasvim solidnog golmana koji je kiksao par puta izlascima, ali to ce se srediti. Svakako previse tovarimo i mijenjamo golmane.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Fin gol Alajmovića... Stoper a sve moze... Brzina, visina,sut, centarsut... Blago!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Drago mi je da je Renan zabio 2 gola - samo da ga pročepi i u ligi što prije. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, bvsic, Dave, juka55, mnon46, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco i 81 gost.