FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel jos neki klub potpiso dvojnu registraciju
Borac i BSK BL 10+ igraca
Velez i FK Velez Nevesinje oko 5-6 igraca
Velez i FK Velez Nevesinje oko 5-6 igraca
Kome?
U 19, protiv Zvijezde 09.
Btw, Ploco i Mujkic danas u orvih 11 protiv Gradine, Ristic na klupi.
89' vodi Gradina 1:0.
Btw, Ploco i Mujkic danas u orvih 11 protiv Gradine, Ristic na klupi.
89' vodi Gradina 1:0.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ristić prvijenac. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Usao i pogodio i to za bod na izuzetno teskom gostovanju.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Naš U-19 tim je katastrofalan, ovo je užasno gledati. Možda i najgori u zadnjih 10 godina koji smo imali.
Iz slobodnog 1-0 jel de
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Da, i meni je to prošlo kroz glavu. Ovo što sam gledao nema 2 igrača da kažeš da išta znaju i da imaju nekog potencijala. Odron teški.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa cim dođu "legende" u klub ide ono njihovo standardno, podobni su pozeljniji nego sposobni, znam mu ja tetku radi u ministarstvu valjat ce mi a mali je dobar bitno da nema dvije lijeve i tako u krug
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zamisli da su danas predstavili igrača kako sam pravi dres.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa zato sto navijaju u stvari za druge klubove, al je tim klubovima moto bezrezervna slijepa podrska, i onda dođu kod nas jed prosipat. Nije to ništa strašno crnjačim i ja na najgore, kad treba, kad ide loše, ali kako kažeš sad stvarno nema razloga. Doduše fora je da će ti oni sad reći ali mi upozoravamo znaš, i onda kad dođu malo neke krize rezultata će reći “e jesmo rekli”. A buraz ono sport, uvijek ima uspona i padova, zato uživat dok je vakat, crnjačit kad bude vakat.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:45Da se ko ne naljuti, ali ovdje ima bas ljudi koji jednostavno ne znaju uzivati u necemu lijepom.
Pojacali smo se da valja, imamo dobru ekipu, super trenera, stvari ferceraju fino u ovom trenutku. Umjesto da uzivate vi se bavite nekim nebitnim stvarima i drugim klubovima. Ne razumijem.
Vala svaka cast za ove poteze do sada od pojacanja do fan shopa,pa mozemo reci i za stadion(nadam se da nije predizborna).
Kad se radi fino treba pohvaliti a tako dolaze i rezultati
Kad se radi fino treba pohvaliti a tako dolaze i rezultati
Mala zamjerka sto jos nema velicina dresova

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bing [Bot], ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, keli, muhamedhulk, rimljanin90, Rule_hz, THEC, tuitamo i 94 gosta.