FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

FKSDoGroba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FKSDoGroba » 07 sep 2024, 20:01

samoSA je napisao/la:
07 sep 2024, 19:51
Vala svaka cast za ove poteze do sada od pojacanja do fan shopa,pa mozemo reci i za stadion(nadam se da nije predizborna).
Kad se radi fino treba pohvaliti a tako dolaze i rezultati
Tako je brate. Samo ovako nastaviti :salut:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 07 sep 2024, 20:09

Jel neko vidio uzivo bijeli ili crni dres koji je bolji?
I da li ima velicina za oba, znam da je bilo fazon xxxl i tako

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 07 sep 2024, 20:10

Ako Irfan Čengić nije dao neki ozbiljan popust na ovaj prostor u Ferhadiji apsolutno ne vidim svrhu sa mu se daje čast da otvara fan shop (ako je prostor općinski), a ako je u "neopćinskom" vlasništvu onda pogotovo nema smisla. Ne otvara vala sve restorane, kafiće, nargilhane, prostore i slično po Ferhadiji.

Svaka čast što je navijač kluba, ali ovo je samo predizborna na grbači većeg sarajevskog kluba.
JURIŠ

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 07 sep 2024, 20:19

NazorUso je napisao/la:
07 sep 2024, 18:13
U 19, protiv Zvijezde 09.

Btw, Ploco i Mujkic danas u orvih 11 protiv Gradine, Ristic na klupi.
89' vodi Gradina 1:0.
Hvala

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 sep 2024, 20:21

midzuka je napisao/la:
07 sep 2024, 20:10
Ako Irfan Čengić nije dao neki ozbiljan popust na ovaj prostor u Ferhadiji apsolutno ne vidim svrhu sa mu se daje čast da otvara fan shop (ako je prostor općinski), a ako je u "neopćinskom" vlasništvu onda pogotovo nema smisla. Ne otvara vala sve restorane, kafiće, nargilhane, prostore i slično po Ferhadiji.

Svaka čast što je navijač kluba, ali ovo je samo predizborna na grbači većeg sarajevskog kluba.
Općinski je prostor i pripaz je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 07 sep 2024, 20:56

midzuka je napisao/la:
07 sep 2024, 20:10

Ispostovao je klub, jako
Nije mi uopste simpatican lik. Ali svaka mu cast.
- FKS -

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 sep 2024, 21:24

Shop je vrhunski, treba odati priznanje svakom ko je učestvovao u tom :salut: , zaista na svjetskom nivou ako se još uzme i sama lokacija u samom centru Grada :bow:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 sep 2024, 21:25

Nurkovic zaista obecava...
On je jednostavno iz juniora uskocio u prvi tim Igmana i cini mi se vrlo brzo ce postati i nosilac igre...
Odlicna je stvar ova posudba kod Husa, koji ga je u deficitu kvalitete i gurnuo u prvi plan, sto je Nurkovic perfektno iskoristio pokazavsi svoj talenat...
Samo ga pratiti neka sakupi iskustva ,neka se prilagodi seniorskom fudbalu,tako da mu povratak u maticni klub omogucava da moze komotno konkurisati za prvu postavu...
Hvala i Husu sto mu ovoliko vjeruje i pruza sansu
Hus... :salut:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 sep 2024, 21:51

hazarder je napisao/la:
07 sep 2024, 18:16
Ristić prvijenac. :salut:
Mujkic asistencija :salut:
FK Radnik Hadžići došao do boda na pogon dvojca iz Sarajeva: Nermin Mujkić upisao asistenciju, a Ristić postigao pogodak vrijedan velikog boda iz Srebrenika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 sep 2024, 21:53

Imal dje gol Ristica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 07 sep 2024, 22:02

AVNOJ je napisao/la:
07 sep 2024, 21:24
Shop je vrhunski, treba odati priznanje svakom ko je učestvovao u tom :salut: , zaista na svjetskom nivou ako se još uzme i sama lokacija u samom centru Grada :bow:
Posebno bih izdvojio lokaciju - vrhunska. :kralj:

Ono što je bilo kod Ekonomije je baš bilo odron.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 sep 2024, 22:18

Pendulum je napisao/la:
07 sep 2024, 22:02
AVNOJ je napisao/la:

pa ne bih rekao, bio izuzetno lijepo uređen samo što je bio "neprirodan" i nije se uklapao u cjelokupni ambijent okženja u kojem se nalazio i davao je utisak kao da ga je nok "na silu" tu postavio.
Onaj fan shop (kontejner) ispred stadiona je odron i ono se treba maknuti, ako već želiš neku promociju pred utakmicu možeš jednostavno postaviti neki štand sa banerima koji bi opet ljepo izgledao.
A vać ako se izdvajaju neka sredstva za rad tog Šopa kod stadiona bolje bi bilo da se usmjere i dovedu u red oni kontejneri za prodaju ulaznica za početak ofarbaju u bolju Kluba i dovedu struju da to liči na nešto.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 07 sep 2024, 22:28

AVNOJ je napisao/la:
07 sep 2024, 22:18
Pendulum je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:

pa ne bih rekao, bio izuzetno lijepo uređen samo što je bio "neprirodan" i nije se uklapao u cjelokupni ambijent okženja u kojem se nalazio i davao je utisak kao da ga je nok "na silu" tu postavio.
Onaj fan shop (kontejner) ispred stadiona je odron i ono se treba maknuti, ako već želiš neku promociju pred utakmicu možeš jednostavno postaviti neki štand sa banerima koji bi opet ljepo izgledao.
A vać ako se izdvajaju neka sredstva za rad tog Šopa kod stadiona bolje bi bilo da se usmjere i dovedu u red oni kontejneri za prodaju ulaznica za početak ofarbaju u bolju Kluba i dovedu struju da to liči na nešto.
Unutra je bio jako lijepo uređen, to si upravu.

Ja sam više mislio na lokaciju kod Ekonomije, što i sam kažeš, nije se uklapao u cijelokupni ambijent i isto kao da ga je neko tu "istresao". Helem nejse, ova lokacija i ovaj Shop - Evropski (da ne kažem svjetski). :clap: :mrgreen:

Jel moguće da se niko u Klubu nije sjetio da one kontejnere ispred stadiona ofarba (ako ništa drugo) u boje Kluba? Može li se nekome poslati ta ideja putem maila ili da im se skrene na to pažnja? Predpostavljam da kontejneri nisu "naši" pa neće niko da se bavi tim? :hmmmmm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 07 sep 2024, 22:32

AVNOJ je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:

Za one kontejnere za prodaju karata si 100% u pravu, ljudi sjede u mraku, sića po nekim čašama, k’o da je rat jučer stao. Ali već sam spominjao da očigledno nema niko ko vodi računa o tim detaljima, na stadionu je još Nike sponzor.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 07 sep 2024, 23:01

skoJaa je napisao/la:
07 sep 2024, 22:32
AVNOJ je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:

Za one kontejnere za prodaju karata si 100% u pravu, ljudi sjede u mraku, sića po nekim čašama, k’o da je rat jučer stao. Ali već sam spominjao da očigledno nema niko ko vodi računa o tim detaljima, na stadionu je još Nike sponzor.
Ko zna mozda nemaju pravo ono da diraju a ako imaju, ulozi 10milja i napravis objekat mali da na nesto lici

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 sep 2024, 23:15

Ma ne može ti niko zabraniti da ih barem ofarbaš i ubaciš unutra neke led lampe ako već nema struje možeš nabavit one na baterije neće svijetliti cijelu noć maks sat i po do dva i bio bi sasvim drugačiji ambijent. Koliko bi to koštalo teško da bi bilo preko 500 KM po kontejneru, vjerujem kad bi Klub pozvao navijače da se organizuje neka akcija da bi se uradilo sve za dan.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 07 sep 2024, 23:27

Ne znam jeste li gledali repku ali ono je skup amatera koje mozes okupiti za termina. Oci krvare od onakve igre isto ko da nikad utakmicu nisu odigrali u zivotu

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 07 sep 2024, 23:28

AVNOJ je napisao/la:
07 sep 2024, 23:15
Ma ne može ti niko zabraniti da ih barem ofarbaš i ubaciš unutra neke led lampe ako već nema struje možeš nabavit one na baterije neće svijetliti cijelu noć maks sat i po do dva i bio bi sasvim drugačiji ambijent. Koliko bi to koštalo teško da bi bilo preko 500 KM po kontejneru, vjerujem kad bi Klub pozvao navijače da se organizuje neka akcija da bi se uradilo sve za dan.
Slazem se, ali mislim kad bi vec to radili ulozi malo vise znaci klub nece primjetiti tih 10 hiljada (za karte objekat i onaj fan shop) a razlika velika

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 07 sep 2024, 23:30

ubipara je napisao/la:
07 sep 2024, 23:27
Ne znam jeste li gledali repku ali ono je skup amatera koje mozes okupiti za termina. Oci krvare od onakve igre isto ko da nikad utakmicu nisu odigrali u zivotu
Vezni red ima par igraca nelosih, napad nema se sta reci ali odbrana ono je sramota, u 5 min ljudi se sudaraju ne znaju gdje da trci koji. Kad je vec tako daj nam igrace iz nase lige baci Celika nek igra, velika stvar bi to bila

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 07 sep 2024, 23:33

bvsic je napisao/la:
07 sep 2024, 23:30
ubipara je napisao/la:
07 sep 2024, 23:27
Vezni red ima par igraca nelosih, napad nema se sta reci ali odbrana ono je sramota, u 5 min ljudi se sudaraju ne znaju gdje da trci koji. Kad je vec tako daj nam igrace iz nase lige baci Celika nek igra, velika stvar bi to bila
Vjeruj brate da je Celik vec sada mnogo bolji od svih ovih veceras sto sam gledao. Mujakic zalutao u repku iskreno gubi se samo tako

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, feniksptica, hurem, Proximic, Rajvosa4ever, riki46 i 42 gosta.