Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Madal
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Madal » 07 sep 2024, 23:00

RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 22:58
Danas ocajan, ali fakat zavaljen. Niti moze igrati ono sto mi hocemo da on igra, niti moze igrati na ovaj tip utakmice.
Ma ja. Benjo ko Busquets samo sto ga zavalimo. Da ne igra mozda spica a mi ga u vezni red zavalimo?

Slinava ojebina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 07 sep 2024, 23:01

Ocajan fudbaler. Nije ga bez razloga svaki trener do sada otpisao. I Pokeras ga je izbacio na poluvremenu tako da se nadam da je shvatio.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 07 sep 2024, 23:02

Igrac koji je izgubljen u prostoru i vremenu, lose skolovan i uzasan u pozicioniranju. 10 puta su ga nizozemci okrenuli ko u kadetima iz prvog dodira jer se ne zna postaviti.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 07 sep 2024, 23:05

Madal je napisao/la:
07 sep 2024, 23:00
RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 22:58
Danas ocajan, ali fakat zavaljen. Niti moze igrati ono sto mi hocemo da on igra, niti moze igrati na ovaj tip utakmice.
Ma ja. Benjo ko Busquets samo sto ga zavalimo. Da ne igra mozda spica a mi ga u vezni red zavalimo?

Slinava ojebina.
Evo da ti proban uprostit najbolje sto mogu. Nije destruktivni igrac i pikaj ga kao igraca manje u utakmicama kao veceras kad sansu cekamo iz tranzicije. Koristiti ga u utakmicama gdje dominiras posjedom.
Jel sad malo jasnije?
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 sep 2024, 23:07

RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 23:05
Evo da ti proban uprostit najbolje sto mogu. Nije destruktivni igrac i pikaj ga kao igraca manje u utakmicama kao veceras kad sansu cekamo iz tranzicije. Koristiti ga u utakmicama gdje dominiras posjedom.
Jel sad malo jasnije?
Nista, cuvamo ga za San Marina. Benjo ko Busquets sto ti rece, a loptu ko Kross ima kao sto neko napisa skoro. Protiv San Marina i ja mogu igrati da je lilam naprijed pa cu ubosti jednu. Ili ne moram nijednu, ko ga ****, San Marino je svakako.
-Beogradski sindikat

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 07 sep 2024, 23:15

Madal je napisao/la:
07 sep 2024, 23:07
RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 23:05
Jel sad malo jasnije?
Nista, cuvamo ga za San Marina. Benjo ko Busquets sto ti rece, a loptu ko Kross ima kao sto neko napisa skoro. Protiv San Marina i ja mogu igrati da je lilam naprijed pa cu ubosti jednu. Ili ne moram nijednu, ko ga ****, San Marino je svakako.
Rekao sam da je na slicnom energetskom nivou i da ima slican stil igre kao Busquets. Ne mislis valjda da ih usporedjujem po igrackoj kvaliteti? Za ekipe protiv kojih imas dovoljno posjeda za kreaciju tipa Island, Finska, Ukrajina, Grcka i slicnog esalona ili slabije, Tahirovic je igrac koji moze biti od velike koristi, ako ga se postavi kako treba.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 07 sep 2024, 23:17

Nista losiji od recimo Krunića.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 sep 2024, 23:19

RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 23:15
Rekao sam da je na slicnom energetskom nivou i da ima slican stil igre kao Busquets. Ne mislis valjda da ih usporedjujem po igrackoj kvaliteti? Za ekipe protiv kojih imas dovoljno posjeda za kreaciju tipa Island, Finska, Ukrajina, Grcka i slicnog esalona ili slabije, Tahirovic je igrac koji moze biti od velike koristi, ako ga se postavi kako treba.
Moze ga se iskoristiti ako nema defanizivnih zadataka, plejmejkerskih i da samo napadamo u utakmici. Ima dugu loptu solidnu i to je to. Imam i ja prijatelja ima dobru dugu loptu i nista vise. Eno ga u Njemackoj na bausteli.
-Beogradski sindikat

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 07 sep 2024, 23:29

Madal je napisao/la:
07 sep 2024, 23:19
RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 23:15
Moze ga se iskoristiti ako nema defanizivnih zadataka, plejmejkerskih i da samo napadamo u utakmici. Ima dugu loptu solidnu i to je to. Imam i ja prijatelja ima dobru dugu loptu i nista vise. Eno ga u Njemackoj na bausteli.
Benjo i ja smo igrali skupa u FKS, te zbog toga nastojim da ispratim skoro svaku utakmicu koju igra. Ako hoces da vidis njegove kvalitete i mane, savjetujem ti da pogledas bar dvije utakmice ili bar highlightse iz prosle sezone u kojima je Ajax imao posjed i stvarao sanse, pa ces vidjeti da ono o cemu pisem ima itekako smisla.

I takodjer, mislim da nema potrebe za ironijom u diskusiji dva ozbiljna forumasa i covjeka. Razmjena misljenja je uvijek pozitivna i dobrodosla.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 sep 2024, 23:36

RajvoSA03 je napisao/la:
07 sep 2024, 23:29
Benjo i ja smo igrali skupa u FKS, te zbog toga nastojim da ispratim skoro svaku utakmicu koju igra. Ako hoces da vidis njegove kvalitete i mane, savjetujem ti da pogledas bar dvije utakmice ili bar highlightse iz prosle sezone u kojima je Ajax imao posjed i stvarao sanse, pa ces vidjeti da ono o cemu pisem ima itekako smisla.

I takodjer, mislim da nema potrebe za ironijom u diskusiji dva ozbiljna forumasa i covjeka. Razmjena misljenja je uvijek pozitivna i dobrodosla.
Odgledao sam par i sve mi je jasno.
Od nase zadnje diskusije prebacen je u Ajax B i veceras pruzio amatersku predstavu gdje je zamijenjen u 45oj od Barbareza koji ga ocito gotivi iz nekog razloga.
Pratimo i dalje.
-Beogradski sindikat

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 07 sep 2024, 23:48

Oj Tito dragi na pres konferenciji je lupio da će ovaj biti nosilac igre reprezentacije.
Glory Glory Man United

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2024, 23:49

Daduli je napisao/la:
07 sep 2024, 23:48
Oj Tito dragi na pres konferenciji je lupio da će ovaj biti nosilac igre reprezentacije.
Ako ovako nastavi, moze samo nositi flasice i lopte pred zagrijavanje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 sep 2024, 23:52

Nazalost nema od njega nista i ne znam u cemu svi treneri u njemu vide to nesto. Neka nadje neki klub gdje ce biti standardan, gdje ce igrati sve utakmice i neka se dozove psihicki jer sigurno mu je tezak period pred njim

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 sep 2024, 01:17

Strmoglav pad fakat, on u reprezentaciji jos zivi od onog debija kod Hadzije. Da nije tad odigrao tako, garantujem da se sada ne bi dovodio u pricu oko repke uopce jer je svaki naredni mec bio tesko smece.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 08 sep 2024, 07:33

Momak jeste odigrao losu utakmicu (sto su naravno neki jedva docekali) ali nista losiju od recimo Krunića.

Za gol za koji ga se krivi najveci krivac je Barisic koji uopste nije bio na svojoj poziciji. Ostvaio rupu u odbrani. Al ne, ide se srat po Tahirovicu.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 sep 2024, 09:30

h1a2s3o4 je napisao/la:
08 sep 2024, 07:33
Momak jeste odigrao losu utakmicu (sto su naravno neki jedva docekali) ali nista losiju od recimo Krunića.

Za gol za koji ga se krivi najveci krivac je Barisic koji uopste nije bio na svojoj poziciji. Ostvaio rupu u odbrani. Al ne, ide se srat po Tahirovicu.
Ma naravno, nije ni za to kriv. Ma kad malo bolje skontam odlicnu je utakmicu odigrao, zamijenjen je na poluvremenu da ga Barbarez sakrije od Madjara.
-Beogradski sindikat

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 08 sep 2024, 09:36

Madal je napisao/la:
08 sep 2024, 09:30
h1a2s3o4 je napisao/la:
08 sep 2024, 07:33

Ma naravno, nije ni za to kriv. Ma kad malo bolje skontam odlicnu je utakmicu odigrao, zamijenjen je na poluvremenu da ga Barbarez sakrije od Madjara.
Los ti je pokusaj da budes ironican. Je li to Barisic nije ostavio ogromnu rupu u odbrani? Ako nije onda ok.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 sep 2024, 09:40

h1a2s3o4 je napisao/la:
08 sep 2024, 09:36

Los ti je pokusaj da budes ironican. Je li to Barisic nije ostavio ogromnu rupu u odbrani? Ako nije onda ok.
Jeste. Kao i Tahirovic koji prvi treba pokriti tu prostor i igraca, usporiti ga, preusmjeriti i stvorio bi vrijeme da se odbrana postavi. Niko ne ocekuje da onako lako prodje igrac do njih.

Tahirovic je sinoc licio na poluprofesionalnog igraca. Doduse ne znam ni kakvi sve igraju u Ajax B, mozda bas takvi.
-Beogradski sindikat

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 08 sep 2024, 09:44

Madal je napisao/la:
08 sep 2024, 09:40
h1a2s3o4 je napisao/la:
08 sep 2024, 09:36

Jeste. Kao i Tahirovic koji prvi treba pokriti tu prostor i igraca, usporiti ga, preusmjeriti i stvorio bi vrijeme da se odbrana postavi. Niko ne ocekuje da onako lako prodje igrac do njih.

Tahirovic je sinoc licio na poluprofesionalnog igraca. Doduse ne znam ni kakvi sve igraju u Ajax B, mozda bas takvi.
Da je izgledao kriminalno jeste. Imas pravo. Ali samo njega kriviti za gol nije fer. Barišić definitivno veći krivac od njega. Kao i za onu prečku.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 sep 2024, 09:46

h1a2s3o4 je napisao/la:
08 sep 2024, 09:44
Da je izgledao kriminalno jeste. Imas pravo. Ali samo njega kriviti za gol nije fer. Barišić definitivno veći krivac od njega. Kao i za onu prečku.
Meni je tu Tahirovic prvi krivac je je cuvao zrak i uzasno se postavio. A nije ni odbrana tu briljirala.
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 15 gostiju.