najbolja stvar večeras

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
najbolja stvar večeras
Kakav Pjanke buraz ni slični nisu po igri. Malac brz i okretan. Pjanic klasični dizelas sa top tehnikom, brzina mu strani pojam bila.
Madal je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:43Pa dobro jbg ako nauci lekcije iz ovog svega imamo se cemu nadati:
-Dedic desno a Gazibegovic lijevo i nikako obrnuto
-ozbiljnije racunati na Sarica i Bajrakterevica
-meni u odbrani Katic i Barisic nisu uopste lose na momente izgledali, jbg nemaju sta raditi kad su na vjetrometini cijelu utakmicu
-Vasilj out ovo je ocajno bilo
-ne dizati karijeru Tahirovicu preko reprezentacije jer je ocajan
Naredni ispit vec protiv Madjarske pa cemo vidjeti jel sta naucio. Ako nastavi po istom najebali smo dugorocno.
Pa baš ti je Barišić najviše kriv kod drugog gola za kojeg kriviš Tahirovića. Nije bio na svom mjestu u odbrani, ostavio rupu mogao si vikendicu sa bazenom napraviti.Madal je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:43Pa dobro jbg ako nauci lekcije iz ovog svega imamo se cemu nadati:
-Dedic desno a Gazibegovic lijevo i nikako obrnuto
-ozbiljnije racunati na Sarica i Bajrakterevica
-meni u odbrani Katic i Barisic nisu uopste lose na momente izgledali, jbg nemaju sta raditi kad su na vjetrometini cijelu utakmicu
-Vasilj out ovo je ocajno bilo
-ne dizati karijeru Tahirovicu preko reprezentacije jer je ocajan
Naredni ispit vec protiv Madjarske pa cemo vidjeti jel sta naucio. Ako nastavi po istom najebali smo dugorocno.
Barba nikad neće biti dobar trener.Virtu4l je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:38Vico Zeljković je najveći mangup koji se pojavio u našem fudbalu. Majstorski nam je podvalio Barbareza, sebi kupio mir i sad lagano radi neke druge stvari (lobira za novi mandat).
Da bilo ko drugi radi ovo što radi Sergej, imali bi ludilo, spominjao bi se savez svakih pet minuta i to je Vicina najveća pobjeda.
Jedino što ću mu priznati je to da je igrao protiv velikih protivnika, ali ponovo, potezi koje radi u pripremi utakmica, pozicije na kojima igraju igrači, to se kosi sa zdravim razumom.
Vidjećemo ga protiv Mađara, to je na papiru nešto lakši protivnik i ako tu budemo izgledali kao večeras... ne znam...
Samo jednu stvar Vico nije računao a to je da mi, inače, ne poštujemo legende. Ako misli da ćemo mi šutiti Barbarezu prevario se.Virtu4l je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:38Vico Zeljković je najveći mangup koji se pojavio u našem fudbalu. Majstorski nam je podvalio Barbareza, sebi kupio mir i sad lagano radi neke druge stvari (lobira za novi mandat).
Da bilo ko drugi radi ovo što radi Sergej, imali bi ludilo, spominjao bi se savez svakih pet minuta i to je Vicina najveća pobjeda.
Jedino što ću mu priznati je to da je igrao protiv velikih protivnika, ali ponovo, potezi koje radi u pripremi utakmica, pozicije na kojima igraju igrači, to se kosi sa zdravim razumom.
Vidjećemo ga protiv Mađara, to je na papiru nešto lakši protivnik i ako tu budemo izgledali kao večeras... ne znam...
Napisao si vise negativnih recenica vezano za Barbareza, sa primarnim ciljem da ga pljujes. Mislim nije me uopste iznenadilo, ali je problematicno sto fakticki nista konkretno nisi napisao sta pogresno radi. Btw ne moze se lahko zaboraviti Uefin analiticar, 0-5 protiv Portugala u Zenici, i bitno navesti, to sa igracima koji su igrali dosta vise utakmica zajedno.Virtu4l je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:38Vico Zeljković je najveći mangup koji se pojavio u našem fudbalu. Majstorski nam je podvalio Barbareza, sebi kupio mir i sad lagano radi neke druge stvari (lobira za novi mandat).
Win-win situacija za Vickastog.Virtu4l je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:38Vico Zeljković je najveći mangup koji se pojavio u našem fudbalu. Majstorski nam je podvalio Barbareza, sebi kupio mir i sad lagano radi neke druge stvari (lobira za novi mandat).
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.