ima da puni i neke druge stvari osim mreza
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Esmir Bajraktarević
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Nadam se da vec u zimskom prelaznom roku dolazi u Evropu. Rekao sam vise puta i jos uvijek stojim iza toga da je MLS liga sa jako puno kvalitetnih igraca ali jednostavno on treba da bude okosnica nase ekipe a nije bas pozeljno da putuje po 20 sati na svako okupljanje. I u ligi mu je svaka gostujuca tekma nekoliko sati avionom. Jednostavno to nije dobro po zdravlje igraca, iscrpi previse. Uz sve, on je jos uvijek dijete. Tako da aBd, neka evropska avantura krene vec od zime.
P.S. njegova godisnja plata je pisljivih 110 000$. Dat ce mu neko u Evropi za 1. Ugovor barem 4-5 puta vise
P.S. njegova godisnja plata je pisljivih 110 000$. Dat ce mu neko u Evropi za 1. Ugovor barem 4-5 puta vise
-
- Kontakt:
Mene je strah svamog naseg talenta. Uvijek se nadje neko da pecu utakmicu odigra vrh i onda ga svi dizemo u nebesa, a ispadne da je cisti prosjek.
Momak je usao svjez, pun zelje neke, ali se bojim da ce ga par okupljanja pokvariti i da ce se uklopiti u naše sivilo
Ima talent, tehniku , brzinu, centarsut, vidjeli smo sve za 10minuta . Nadam se da ce naci dobar klub, da ga vidiml u Europi.
Protiv madjara je zasluzio barem poluvrijeme, a volio bih ga vidjeti od pocetka
Momak je usao svjez, pun zelje neke, ali se bojim da ce ga par okupljanja pokvariti i da ce se uklopiti u naše sivilo
Ima talent, tehniku , brzinu, centarsut, vidjeli smo sve za 10minuta . Nadam se da ce naci dobar klub, da ga vidiml u Europi.
Ovo je dijete jbt. Ali sviđa mi se šta radi Barba i ekipa. Iz svake utakmice izađe neki novi klinac koji bi mogao biti potencijalni veliki talenat i nosilac igre za narednih 10 godina. 

Uvijek je tesko procijeniti hoce li neki novi klinjo izrasti u dobrog igraca ili makar solidnog. Desetine su nas iznevjerile, ali onakva maestralna asistencija na debiju je dokaz muda i šlifa.
Samo da ne ode u Hrvatsku ili Tursku... Oni nam svaki put uniste igrace
Tek sad vidim ovu izjavu. Bravo Demire, nabijmo media-training i politicku korektnost na neku stvar.
On treba sad da igra samo da ne ode negdije pa sjedi na klupi ko Tahirovic I Tahirovic je odigro prvu utakmicu dobro
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Samo bez prevelike euforije! Starija raja ce se sjetiti kako se pisalo o Muhamedu Besicu prve dvije godine na ovom forumu (moze se to garant i naci negdje u arhivi, haman u ravni sa Makelele-om) i u sta se sve na kraju pretvorilo..
Momku zelim svakako sve najbolje!
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerovatno, neznam dali sam ovako nesto vidio do sada u reprezentaciji. Lik je bas radio sta je htjeo. Trebace mu jos utakmica da potvrdi, da ovo nije bio slucaj, ali ta brzina u kombinaciji sa tehnikom, jednostavno se vidi da ce ovo biti jedan drugi nivo igraca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- RollingPaper
- Kontakt:
Hajduk vec odavno pokusava dovest ovog naseg malog, bar tako kazu navijaci Hajduka.
Bas tako. Ove stvari ne mozes nauciti, sa njima se rodis ili ne. Cisti talenat.Principatus je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:39Nevjerovatno, neznam dali sam ovako nesto vidio do sada u reprezentaciji. Lik je bas radio sta je htjeo. Trebace mu jos utakmica da potvrdi, da ovo nije bio slucaj, ali ta brzina u kombinaciji sa tehnikom, jednostavno se vidi da ce ovo biti jedan drugi nivo igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mali zaludio si cijelu drzavu. Sjedim u kaficu 10 stolova prica o tebi. 
ne daj BozeRollingPaper je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:54Hajduk vec odavno pokusava dovest ovog naseg malog, bar tako kazu navijaci Hajduka.
Imao bi Besic zavidnu karijeru sigurno, da nije bilo one povrede. Od te povrede mu je krenulo samo nizbrdo, kasnije utjecalo i na psihu i dobili smo sta smo dobili.AlphonseKauders je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:34Samo bez prevelike euforije! Starija raja ce se sjetiti kako se pisalo o Muhamedu Besicu prve dvije godine na ovom forumu (moze se to garant i naci negdje u arhivi, haman u ravni sa Makelele-om) i u sta se sve na kraju pretvorilo..
Pa lik je jednog Messija tad na SP, kad je ovaj bio u naponu svoje karijere čuvao perfektno.
Uz to je imao retardiranog oca. Koliko puta ga je Muhamed izvukao iz zatvora radi njegovih sranja.Lavcina je napisao/la: ↑08 sep 2024, 10:54Imao bi Besic zavidnu karijeru sigurno, da nije bilo one povrede. Od te povrede mu je krenulo samo nizbrdo, kasnije utjecalo i na psihu i dobili smo sta smo dobili.AlphonseKauders je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:34Samo bez prevelike euforije! Starija raja ce se sjetiti kako se pisalo o Muhamedu Besicu prve dvije godine na ovom forumu (moze se to garant i naci negdje u arhivi, haman u ravni sa Makelele-om) i u sta se sve na kraju pretvorilo..
Pa lik je jednog Messija tad na SP, kad je ovaj bio u naponu svoje karijere čuvao perfektno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Lagano s minutazom,ok sad 19 god nije kao nekad gdje se bas moze reci da je igrac mlad..Mlad jest ali nije neka novina da vidimo igrace s tim godinama u ekipi..nebeskasila je napisao/la: ↑08 sep 2024, 03:21Mene je strah svamog naseg talenta. Uvijek se nadje neko da pecu utakmicu odigra vrh i onda ga svi dizemo u nebesa, a ispadne da je cisti prosjek.
Opet kazem,nadam se da ce struka znat procijenit koliko ce igrat..
Nema sumnje da je tip pokazao kvalitet,bas raduje..
Nesto je Hajrovic imao slicno,medjutim Esmir pp svemu sudeci je dosta iznad..Al ok,treba to sve pokazat..
Dzeko urgira Sergeju da pocne protiv Madjara
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada, nebeskasila i 8 gostiju.