FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

betrezengorbachev
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la betrezengorbachev » 08 sep 2024, 13:12

Da li bi se mogla pokrenuti neka inicijativa da se stolice na kosevu ofarbaju u bordo, a slova bijela. Vjerujem da bi dosta i mi navijači mogli učestvovati i pomoći finansijski. Nije to nesto skup projekat, samo dogovoriti sa općinom i vidjeti da li je izvodivo. Dobar je vakat pred izbore traziti nesto takvo.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 08 sep 2024, 13:29

betrezengorbachev je napisao/la:
08 sep 2024, 13:12
Da li bi se mogla pokrenuti neka inicijativa da se stolice na kosevu ofarbaju u bordo, a slova bijela. Vjerujem da bi dosta i mi navijači mogli učestvovati i pomoći finansijski. Nije to nesto skup projekat, samo dogovoriti sa općinom i vidjeti da li je izvodivo. Dobar je vakat pred izbore traziti nesto takvo.
Kasno je sad dok se to orgsnizuje, prodjose izbori. Ta ideja postoji odavno, i super je ideja, ne znam zasto se do sada nije realizovala.

Kad bi se Horde organizovale i predlozili to klubu, a mi kroz HZ udruzenje svi ucestvovali, to je pravi put. Bas bi bilo efektno to vidjeti na Zapadu recimo uh..
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 08 sep 2024, 13:41

Ko je, uopšte, i iz kojeg razloga, ofarbao stolice u zeleno? :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 08 sep 2024, 13:41

Pendulum je napisao/la:
08 sep 2024, 13:41
Ah tebe, ko je bio na vlasti zadnjih 30 godina?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 sep 2024, 13:44

pjankesarajevo je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
Mislis na muslimane pa kao zelena boje.Pjanke samo se provaljujes
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 sep 2024, 13:46

Ne mogu se farbati stolice
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 08 sep 2024, 14:05

mma_hz je napisao/la:
08 sep 2024, 13:44
Pendulum je napisao/la:
Mislis na muslimane pa kao zelena boje.Pjanke samo se provaljujes
Ocito si mlad pa zakljucujes gluposti. Kao i puno djece ovdje.

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 08 sep 2024, 14:06

JavierBosnia je napisao/la:
08 sep 2024, 13:46
Razlog?

Bilo bi lijepo to pokrenuti prije izgradnje/dogradnje istoka da se sve to lijepo ukomponuje i ubaci u projekat na vakat. Ne vidim razlog zasto nije moguce promjeniti boju stolica.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 sep 2024, 14:10

slika
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 08 sep 2024, 14:13

Surreal je napisao/la:
08 sep 2024, 14:10
slika
Ovo mreža za komarce?

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 08 sep 2024, 14:16

08 sep 2024, 14:06
08 sep 2024, 13:46
Razlog?

Bilo bi lijepo to pokrenuti prije izgradnje/dogradnje istoka da se sve to lijepo ukomponuje i ubaci u projekat na vakat. Ne vidim razlog zasto nije moguce promjeniti boju stolica.
Stadion nije u tvom vlasnistvu.
Za svaki projekat u i oko stadiona trebas imati vecinu ruku da bi se usvojilo. Svaka ruka ima svoju cijenu i protuuslugu.
I za ovo natkrivanje istoka trebalo ti je brdo para i da ih svaki dan vuces za rukav.
Sad zamisli da zelis ukloniti zelene stolice, pa to bi bio udar na drzavu.

I to sve radi stadiona na koji aca lukas, desingerica i zeljo mogu iznajmiti kad hoce i ti opet nemas nista od toga.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 08 sep 2024, 14:19

Lecler je napisao/la:
08 sep 2024, 10:32
Ono nisu naši kontejneri nego od CSR.
I loža je od CSR pa su je sredili ybg.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 sep 2024, 14:34

Razlog?

Moguce je promjeniti, nije moguce farbati jer se boja brzo oguli i onda jako ruzno izgleda. Imamo licni primjer iz kampa gdje su se ofarbale stolice i onda ogulile.
A zamjena je skupa trenutno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 08 sep 2024, 14:36

Pantelija je napisao/la:
08 sep 2024, 12:21
Jadnimi je napisao/la:
08 sep 2024, 11:59
Pantelija je napisao/la:
08 sep 2024, 00:51

Jeste gledali u21? Igrao je celik...
Ona kroz noge na početku
Ma nebitno je to... Lopta tamo vamo, Van dajku se desavaju greske

zasluzio tu gdje jeste, a onda mu se natovare strucnjaci na ledja i pisu da treba u seniorsku reprezentaciju, da treba za 5-7-9 miliona ici i slicno a to je kontraefekat i dusmanin je samo onaj ko govori nidalu da je sve super i da igra perfektno.
U akademiji nemas desnog stopera sem nidala, barem ne po kvaliteti. . Kada najbolje odigra, treba mu ukazati na greske koje pravi, da ih ispravi jer ovdje ima 18 i to mu se nece uzeti za zlo, otici ce negdje kao Niho pa ce mu se gledati svaki pas i svaka odluka... I tu ce onda da svako ko ima imalo mozga reci, vidis, nije mi taj i taj bio dusmanin nego mi je ukazivao na to i to, a ni ovaj prijatelj jer je govorio nisi ti kriv, nije do tebe, ti si najbolji i onda...
Podsjetnika radi akademija jos nije napravila igraca koji je napravio nesto na evropskoj sceni, Kovacevic je golman i tu ne bih pravio komparaciju sa igracima u polju. Negdje problem mora da lezi, a ja garantujem da je sijelom i psihološki, u vidu, najbolji si brudaaa alllaaaaaam, niko jaci do tebe i onda kad upadne u masineriju 22 igraca slicnih ili boljih kvaliteta, kad nema vise oko sebe nerealne podrske ode psiha, ode sve nizbrdo. Djecu treba Celiciti, i ja aam aiguran da kod Zekica ce nidal napredovati, ali utakmica sa austrijom je pokkazala da ima tu jos mnogo rada i truda, ali da je na dobrom putu, jeste.
Sro se tice nase ekipe, Nidal i soldo su tu negdje što je velika stvar za nidala, jer je rame uz dame sa igracem kao Soldo sa 18 godina, sada je na njemu da li ce se sici iznad toga nivoa a nas klub treba da sto prije dovede stopera veceg kvaliteta da bi se nidal razvijao lakse i bez pritiska sa nosi odbranu.
Nidal valjda ima u svom okruženju nekoga ko če mu ukazati da se ne obazire na takve gluposti ako ništa tu je Zekić i mislim da neće dozvoliti da upadne u tu zamku.
Još jedna bitna stvar kod Nidala jeste što ke odbrambeni igrač i tu se greške gledaju po stotinu puta većom pažnjom i onda je sa svakom utakmicom "krampa" ili "Van Dajk" naročito od ljudi koje veze sa nogometom nemaju.
Ako uzmemo primjer onog Vukovića iz Borca koji je sa nekoliko dobrih poteza u napadu proglašen za vunderkinda a očajne partije kojih je bilo 80% niko i ne pamti niti piše dok se evo Nidalu spočitava jedna lopa utakmica sa repkom.
Isto tako ako kiksa kod nas i primimo gol iz njegove greške ili izgubimo navijači i mediji če ga samljeti i ni jedan njegov dobar potez niti utakmica ga neče spasiti.
Što se tiče njegove igre kod nas u poređenju sa ovom u reprezentaciji očitu mu treba neko iskusniji da ga usmjerava, mi ne možemo čuti koliko Soldo ili Đuričković komuniciraju sa njim ali očito imaju uticaja i da se mnogo oslanja na njih.
Momak je mlad i ima dosta vremena ispred sebe da napreduje, nije sad svjetski talenat ali ima osnova da bude vrhunski stoper sad da li če završiti u bundesligi i turskoj to je najviše do njega a Klub i trener mu omogučavaju da napravi dobru karijeru.
Što se tiče Akademije i proizvodnje igrača koji če igrati na Europskom nivou za to ti treba puno veča baza i puno bolji uslovi koje češ da nudiš.
Mi smo trenutno u najboljem slučaju u drugom krugu izbora jer naše područje uveliko je pokrio Dinamo i sa njima se ne možeš boriti jer ta njihova mašinerija guta godišnje na milione Eura dok mi se pokrivamo koliko smo dugi i zadovoljavamo onim što imamo i opet mislim da se izvlači maksimum.
Da isto se slažem da kroz ove godine je bilo loših odluka i riješenja za Akademiju ali to je tako jednostavno koliko para toliko muzike.
Akademija postoji i jedan do dva igrača koja če izlaziti i biti u prvom timu je sasvim dovoljno i maksimum jer sve preko toga je hiperprodkucija koja bi zrozavala kvalitet i reputaciju koju ima.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 sep 2024, 14:38

08 sep 2024, 14:34

Razlog?

Moguce je promjeniti, nije moguce farbati jer se boja brzo oguli i onda jako ruzno izgleda. Imamo licni primjer iz kampa gdje su se ofarbale stolice i onda ogulile.
A zamjena je skupa trenutno
Nek nam Bekto iz Goražda pošalje ponudu za one svoje stolice, koje se ne mogu polomiti. E onda se fino napravi akcija jedan navijač-jedna stolica. :beba:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 08 sep 2024, 14:43

Po meni je najbolje da Sarajevo sebi pravi novi stadion. Rekonstrukcija Koševa će koštati skuplje a i to će trajati i trajati. Kada je Velež mogao od nule krenuti, može sigurno i Sarajevo. Od Koševa neka prave nacionalni stadion pa kad se završi.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 08 sep 2024, 14:57

Pendulum je napisao/la:
Opcina Centar je imala dugogodisnju vlast SDPa pa jedan mandat SDA i sada NS. Kantonalna vlast koja nema veze sa stafionom je šarala isto tako i vecinom je bila sa lijeve strane. Sada ti odgovori kakve veze to ima sa zelenim stolicama.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 sep 2024, 15:05

yebo stolice
ja cu sebi i sinu po siljte i na beton
samo nek igraju dobro yebe nam se i za stolice i za boju

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2024, 15:06

Prije rata koje boje su bile stolice na Kosevu?
Sarajevo je koliko znam i tada osvajalo trofeje i nisu marili za gluposti..

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 sep 2024, 15:12

Pendulum je napisao/la:
Pa nije ih niko ofarbao vazda su bile zelene.

:D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”