Pa ko da imaju vise pjesama. Svaku utakmicu isti repertoar: "Bosna je sampion oooo", "ko ne skace mrzi Bosnu" i "Bosnom behar probeharao".PjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:49Ne vidim svrhu zasto postoje, papan neki vodi navijanje, bas mrtvi papan, 2 pjesme vrtio 60-70minuta.. NISU SAMO BHF NAVIJACI BOSNE, bilo je i sa lijeve strane nasih bruku , desno pored takodjer .. POVEDI ONO STO SVI ZNAJU PAPANEEEDanijelTZ je napisao/la: ↑08 sep 2024, 03:33Kad primimo gol, pocnu skandirati " Savez napolje! " .... seljaklukPjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:42BHF bruka od navijaca? Ko vodi naviianje ono? Kakav papan majko moja , fuj fuj fuj
Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Protiv Mađarske: Pirić - Dedić, Hadžikadunić, Katić, Gazibegović - Šarić (Huseinbašić), Burnić, Krunić - Bašić - Demirović , Džeko.
U drugo poluvrijeme ili promjena formacije u 4-5-1 pa Bajraktarevića na krilo, neka lijevo igra Demirović , ili ostaviti 4-3-1-2 pa umjesto Bašića Bajraktarević (da vidimo kakav je na toj poziciji). Đakovca umjesto Krunića i Huseinbašića umjesto Šarića. Tahirović, Barišić i Mujakić ni pod razno, Gigović zna igrati ali nije još spreman za ovog nivoa jer nije igrao često u Kielu.
Za oktobarske utakmice još jednog zadnjeg veznog zvati. Ja bi do daljnjeg ipak Hadžiahmetovića. To je ključna pozicija u timu i dok smo imali Rahimića bili smo dobri (kasnije nešto malo i Bešića). Trenutno od igrača koje imamo na raspolaganju samo Burnić i Hadžiahmetović su zadnji vezni, Tahirović, Krunić to igraju ali nisu za te pozicije po meni, to su i pokazali u reprezentaciji. Oni su za centralne vezne, da povežu odbranu i zadnjeg veznog sa napadom i pomognu zadnjem veznom i odbrani.
Ubuduće Dedić više nikako na lijevog beka, samo desni. Ja bi ipak Kolašinca na beka, neka Ahmedhodžića , Hadžikadunića i Katića na štoperima. Ako se ikako mogu zbaviti Husić, Jašić i da vidimo Karića kakav je.
U drugo poluvrijeme ili promjena formacije u 4-5-1 pa Bajraktarevića na krilo, neka lijevo igra Demirović , ili ostaviti 4-3-1-2 pa umjesto Bašića Bajraktarević (da vidimo kakav je na toj poziciji). Đakovca umjesto Krunića i Huseinbašića umjesto Šarića. Tahirović, Barišić i Mujakić ni pod razno, Gigović zna igrati ali nije još spreman za ovog nivoa jer nije igrao često u Kielu.
Za oktobarske utakmice još jednog zadnjeg veznog zvati. Ja bi do daljnjeg ipak Hadžiahmetovića. To je ključna pozicija u timu i dok smo imali Rahimića bili smo dobri (kasnije nešto malo i Bešića). Trenutno od igrača koje imamo na raspolaganju samo Burnić i Hadžiahmetović su zadnji vezni, Tahirović, Krunić to igraju ali nisu za te pozicije po meni, to su i pokazali u reprezentaciji. Oni su za centralne vezne, da povežu odbranu i zadnjeg veznog sa napadom i pomognu zadnjem veznom i odbrani.
Ubuduće Dedić više nikako na lijevog beka, samo desni. Ja bi ipak Kolašinca na beka, neka Ahmedhodžića , Hadžikadunića i Katića na štoperima. Ako se ikako mogu zbaviti Husić, Jašić i da vidimo Karića kakav je.
Zadnja izmjena: Daduli, dana/u 08 sep 2024, 15:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Glory Glory Man United
Daduli je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:10Protiv Mađarske: Pirić - Dedić, Hadžikadunić, Katić, Gazibegović - Šarić (Huseinbašić) , Burnić, Krunić - Bašić - Demirović , Džeko.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hadžiahmetovića samo zvati ukoliko se izbori za mjesto u Rizesporu. On na vrhuncu i u životnoj formi nije bio dobar a kamoli sad, ali eto na toj poziciji smo tanki. Ne bi bilo loše možda nekog od štopera probati (Katić?)
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja sam aspolutno za za Katića na zadnjem veznom, pisao sam to već nekoliko puta. Čovjek je tu poziciju već igrao u karijeri.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:17Hadžiahmetovića samo zvati ukoliko se izbori za mjesto u Rizesporu. On na vrhuncu i u životnoj formi nije bio dobar a kamoli sad, ali eto na toj poziciji smo tanki. Ne bi bilo loše možda nekog od štopera probati (Katić?)
Glory Glory Man United
Nemoj bgt Husica, dosta Svicarske lige za narednih 10 godina. Nije ni standardan u klubu za razliku od Katica i Barisica koji ne zna gdje udara. Katic je bolji, ali i to bgm dosta nestabilnoDamirT je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:11Daduli je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:10Protiv Mađarske: Pirić - Dedić, Hadžikadunić, Katić, Gazibegović - Šarić (Huseinbašić) , Burnić, Krunić - Bašić - Demirović , Džeko.
Ubuduće Dedić više nikako na lijevog beka, samo desni. Ja bi ipak Kolašinca na beka, neka Ahmedhodžića , Hadžikadunića i Katića na štoperima. Ako se ikako mogu zbaviti Husić, Jašić i da vidimo Karića kakav je.![]()
Ma ovo stavio za formaciju, bilo mi mrsko boldiratifanatik19 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:20Nemoj bgt Husica, dosta Svicarske lige za narednih 10 godina. Nije ni standardan u klubu za razliku od Katica i Barisica koji ne zna gdje udara. Katic je bolji, ali i to bgm dosta nestabilnoDamirT je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:11Daduli je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:10Protiv Mađarske: Pirić - Dedić, Hadžikadunić, Katić, Gazibegović - Šarić (Huseinbašić) , Burnić, Krunić - Bašić - Demirović , Džeko.
Ubuduće Dedić više nikako na lijevog beka, samo desni. Ja bi ipak Kolašinca na beka, neka Ahmedhodžića , Hadžikadunića i Katića na štoperima. Ako se ikako mogu zbaviti Husić, Jašić i da vidimo Karića kakav je.![]()

A dobro i da ga dovedemo, od viska glava ne boli. Isprobati ga, pod uslovom da bude redovan u klubu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ima li gdje da se vide golovi.
Ako neko ima nek pošalje
Ako neko ima nek pošalje
MOCTAP У СРЦУ
fejsbukas ili forumas, u kojem epitetu si se pronasao?Varg je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:41evo ga sa nacionalnim kljucem u prvih 11taurunum je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:32Ponovo glupi mediji nakon primljenih 5 (pet) golova uzdizu pojedine igrace i prave zvijezde od kojekakve djece iz rekreativnih liga.
Nakon svih poraza u A grupi ce biti opet razocarenje.
Jedno dijete poslije 10 godina centrira kako treba za reprezentaciju, te negdje na sredini terena proturi nekom kroz noge i odmah je messi.
Veoma slicno i sa olimpijskim timom i (ne)rezultatima. Uz par paradrzava jedini nemamo medalje, a na sva zvona se kuju u zvijezde.
U tom medijskom paradoksu ih redovno prate i fejsbukasi, forumasi te desetine hiljada lajkova sto se odrazava na tribine i sveukupni pogresni dojam o utakmici te generalno reprezentaciji.
Reprezentacija koju napuste 3 igraca tokom okupljanja, najbolji (od trenutnih) stoper se posalje na tribine je sve samo ne ozbiljna.
Da ne spominjem nacionalni kljuc prvih 11 i onih koji su usli u igru.koliko teoreticar zavjere moras biti da vjerujes u to.
hadzikadunic je poslan na tribine jer je morao igrati mujakic koji je bosnjak al je u srpskom klubu pa se racuna kao srbin, a isto tako jer je bosnjak mogao je konkurisati za prvih 11 u odbrani sa 2 hrvata, tako da mujakic je zadovoljio nacionalni kljuc
- JohnCleese
- Kontakt:
Prvo reprezentacija Srbije je nivo Madjarske i uopste ih ne smatram mnogo boljim od nas sto im rezultati i pokazuju. Dakle tek malkice bolji.Varg je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:42a srbija i hrvatska su za nas jelte švicarskaJohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2024, 10:56Realna slika na terenu i realan rezultat.TheClown je napisao/la: ↑08 sep 2024, 10:2029% lopte ( San Marino bi imao vise ) 170 uspjesnih pasova u citavoj utakmici.
3 sutra na gol, od tog 2 gola to je jedino pozitivno.
30 tak suteva prema nasem golu, defenziva poluamateri.
10 u okvir gola, 5 primljenih golova, golman poluamater.
I neki tu pricaju, "nije realan rezultat" "biće to dobro"
Otovori oci Bosnjo!
![]()
Ipak smo mi Bosna jedna od najsiromasnijih, najkorumpiranijih drzava koja nema zakona o sportu i samim tim se nedovoljno ulaze u sport, ima jednu od kvalitetom najlosijih liga, ima sve manje zainteresovane djece koja bi trenirala bilo koji sport vec ih roditelji od malih nogu usmjeravaju ka inostranstvu ili politici.
Ima najdebilnije stanovnistvo na starom kontinentu koje sve to nerealno prati, ne znam dal' kretenskije razmisljaju ovi iznad 50e godine ili ovi ispod.
Pola ekipe bazirano na "krađi" igraca osrednje kvalitete ali makar iz uređenih sistema razvoja.
Ostaje nada da se postenim radom strucnog staba iz ove mlade generacije stvori tim koji bi mozda mogao igrati taj prvi euro u historiji drzave.ti najkretenskije razmišljaš. sta je to srbija (sj.koreja evrope) kojoj drzavu vodi lik kakav je vucic,narod koji ima najzaostalije razmišljanje na planeti zemlji, a i lige izuzmemo li dinamo i zvezdu im ništa od nase nisu jace sto rezultati u evropi dokazuju
Ali opet cinjenica je da njihove cetvrte i pete ekipe sampionata (TSC, Vojvodina, Čuka, Radnicki) prave igrace koji se za milione prodaju u lige petice.
Cinjenica je takodjer da obje te banana drzave imaju bolje reprezentacije i u rukometu, kosarci, odbojci, vaterpolu, futsalu, bolje pojedince u tenisu, atletici itd.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
nijedan, ima mnogo drugih razloga zasto pljuvati ekipu koja bi morala imati rezultate kao slovenija rumunija gruzija, ali nacionalni kljuc u prvih 11 to nije.taurunum je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:49fejsbukas ili forumas, u kojem epitetu si se pronasao?Varg je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:41evo ga sa nacionalnim kljucem u prvih 11taurunum je napisao/la: ↑08 sep 2024, 14:32Ponovo glupi mediji nakon primljenih 5 (pet) golova uzdizu pojedine igrace i prave zvijezde od kojekakve djece iz rekreativnih liga.
Nakon svih poraza u A grupi ce biti opet razocarenje.
Jedno dijete poslije 10 godina centrira kako treba za reprezentaciju, te negdje na sredini terena proturi nekom kroz noge i odmah je messi.
Veoma slicno i sa olimpijskim timom i (ne)rezultatima. Uz par paradrzava jedini nemamo medalje, a na sva zvona se kuju u zvijezde.
U tom medijskom paradoksu ih redovno prate i fejsbukasi, forumasi te desetine hiljada lajkova sto se odrazava na tribine i sveukupni pogresni dojam o utakmici te generalno reprezentaciji.
Reprezentacija koju napuste 3 igraca tokom okupljanja, najbolji (od trenutnih) stoper se posalje na tribine je sve samo ne ozbiljna.
Da ne spominjem nacionalni kljuc prvih 11 i onih koji su usli u igru.koliko teoreticar zavjere moras biti da vjerujes u to.
hadzikadunic je poslan na tribine jer je morao igrati mujakic koji je bosnjak al je u srpskom klubu pa se racuna kao srbin, a isto tako jer je bosnjak mogao je konkurisati za prvih 11 u odbrani sa 2 hrvata, tako da mujakic je zadovoljio nacionalni kljuc
ti si ovdje najmanje o sportu pričao nego o cjelokupnoj situaciji u tim državama a stvarna i jedina razlika između nas i njih je ta da su oni jednonacionalne države sa identičnim problemima i genetikom kao miJohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:56Prvo reprezentacija Srbije je nivo Madjarske i uopste ih ne smatram mnogo boljim od nas sto im rezultati i pokazuju. Dakle tek malkice bolji.Varg je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:42a srbija i hrvatska su za nas jelte švicarskaJohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2024, 10:56
Realna slika na terenu i realan rezultat.
Ipak smo mi Bosna jedna od najsiromasnijih, najkorumpiranijih drzava koja nema zakona o sportu i samim tim se nedovoljno ulaze u sport, ima jednu od kvalitetom najlosijih liga, ima sve manje zainteresovane djece koja bi trenirala bilo koji sport vec ih roditelji od malih nogu usmjeravaju ka inostranstvu ili politici.
Ima najdebilnije stanovnistvo na starom kontinentu koje sve to nerealno prati, ne znam dal' kretenskije razmisljaju ovi iznad 50e godine ili ovi ispod.
Pola ekipe bazirano na "krađi" igraca osrednje kvalitete ali makar iz uređenih sistema razvoja.
Ostaje nada da se postenim radom strucnog staba iz ove mlade generacije stvori tim koji bi mozda mogao igrati taj prvi euro u historiji drzave.ti najkretenskije razmišljaš. sta je to srbija (sj.koreja evrope) kojoj drzavu vodi lik kakav je vucic,narod koji ima najzaostalije razmišljanje na planeti zemlji, a i lige izuzmemo li dinamo i zvezdu im ništa od nase nisu jace sto rezultati u evropi dokazuju
Ali opet cinjenica je da njihove cetvrte i pete ekipe sampionata (TSC, Vojvodina, Čuka, Radnicki) prave igrace koji se za milione prodaju u lige petice.
Cinjenica je takodjer da obje te banana drzave imaju bolje reprezentacije i u rukometu, kosarci, odbojci, vaterpolu, futsalu, bolje pojedince u tenisu, atletici itd.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa to je jedan od razloga definitivno.Varg je napisao/la: ↑08 sep 2024, 17:30ti si ovdje najmanje o sportu pričao nego o cjelokupnoj situaciji u tim državama a stvarna i jedina razlika između nas i njih je ta da su oni jednonacionalne države sa identičnim problemima i genetikom kao miJohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2024, 15:56Prvo reprezentacija Srbije je nivo Madjarske i uopste ih ne smatram mnogo boljim od nas sto im rezultati i pokazuju. Dakle tek malkice bolji.Varg je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:42
a srbija i hrvatska su za nas jelte švicarskati najkretenskije razmišljaš. sta je to srbija (sj.koreja evrope) kojoj drzavu vodi lik kakav je vucic,narod koji ima najzaostalije razmišljanje na planeti zemlji, a i lige izuzmemo li dinamo i zvezdu im ništa od nase nisu jace sto rezultati u evropi dokazuju
Nije razlog sigurno sto oni imaju redom bolje selektore, izbornike i trenere u svim nabrojanim reprezentacijama.
Sad nam dosao prvi put covjek koji se izjasnjava kao Bosanac (a ne ovan iz jednog od tri stada ili jos gore jugosaurus) i trebao bi da kao takav rusi taj tronozac i da izgradi nesto, a tebe vec poslije trece tekme i 13 treninga sa razlicitim igracima nervira zelis da mu vidis ledja
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Čitam ove postove i razmišljam koliko je ovom narodu potrebna psihološka pomoć.Sav jad i beznađe pokušava da kompenzuje u sportu a kada to ne ide onda ide šizofrenija o tome kako je nešto dobro što u stvari nije. Ljudi,zadnjih sedam utakmica smo izgubili.Od jednog mladića i njegovih 20 minuta sa jednim centriranjem za gol i jednom proturenom loptom kroz noge pravimo Mesiju.Kada ponekad dođemo sebi odmah bježimo u iluziju kako nam eto komšije i susjedi pokradoše igrače.A pola naše reprezentacije je rođeno i postalo igračima u drugim zemljama.Pa i dječko kojeg proglašavamo Mesijom jedva zna naš jezik.
Ne znam na koju foru ljudi koji ovoliko nemaju pojma o fudbalu imaju ovoliko volje i vremena za pisati na fudbalskim temama...
Ovi sto nam ih komsije pokradose, igraju za komsije zbog krstenice, a ovi koji igraju za BiH, a rodjeni su vani, rodjeni su tamo zato sto su im roditelji protjerani. Je li to isto?Mercedes1 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 18:02Čitam ove postove i razmišljam koliko je ovom narodu potrebna psihološka pomoć.Sav jad i beznađe pokušava da kompenzuje u sportu a kada to ne ide onda ide šizofrenija o tome kako je nešto dobro što u stvari nije. Ljudi,zadnjih sedam utakmica smo izgubili.Od jednog mladića i njegovih 20 minuta sa jednim centriranjem za gol i jednom proturenom loptom kroz noge pravimo Mesiju.Kada ponekad dođemo sebi odmah bježimo u iluziju kako nam eto komšije i susjedi pokradoše igrače.A pola naše reprezentacije je rođeno i postalo igračima u drugim zemljama.Pa i dječko kojeg proglašavamo Mesijom jedva zna naš jezik.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako ćemo sa 3 štopera protiv Mađarske, Bajraktarevića na 10ku iza Džeke i Demirovića.
Ako ćemo sa 2 onda na desno krilo, a Demirovića lijevo zavaliti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Piricbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 18:24Ako ćemo sa 3 štopera protiv Mađarske, Bajraktarevića na 10ku iza Džeke i Demirovića.
Dedic-Katic-Radeljic-Gazibegovic
Huseinbasic-Burnic
Bajrakterevic-Saric-Demirovic
Dzeko

[/quote]
Ovi sto nam ih komsije pokradose, igraju za komsije zbog krstenice, a ovi koji igraju za BiH, a rodjeni su vani, rodjeni su tamo zato sto su im roditelji protjerani. Je li to isto?
[/quote]
Sa stanovišta Amerikanaca,Austrijanaca,Švicaraca,jeste.Oni su uložili u te igrače.I vrijeme i novac i mjesto koje je mali Bajraktarević uzeo nekom drugom dječku.Njih ono što se desilo u Bosni ne interesuje.Oni ove igrače smatraju za propalu investiciju.Propalu jer im je neko uzeo ono za šta smatraju da je njihovo jer su potrošili resurse.Osjećaju se kao kolonija
Ovi sto nam ih komsije pokradose, igraju za komsije zbog krstenice, a ovi koji igraju za BiH, a rodjeni su vani, rodjeni su tamo zato sto su im roditelji protjerani. Je li to isto?
[/quote]
Sa stanovišta Amerikanaca,Austrijanaca,Švicaraca,jeste.Oni su uložili u te igrače.I vrijeme i novac i mjesto koje je mali Bajraktarević uzeo nekom drugom dječku.Njih ono što se desilo u Bosni ne interesuje.Oni ove igrače smatraju za propalu investiciju.Propalu jer im je neko uzeo ono za šta smatraju da je njihovo jer su potrošili resurse.Osjećaju se kao kolonija
Ako se minutaža i forma Gigovića i Tahirovića ne popravi, za naredne utakmice treba Kolašinca (ako bude zdrav
), planirati za DM poziciju i možda preći na 4-4-2, jer ovo ovako teško da će ići.
Nije u pitanju rezultat, nego nepostojanje bilo kakve igre i naznaka da će je biti.
Ako se onaj bolesni vrati u reprezentaciju,
....................Vasilj..................
Dedić.......Anel(?)......Katić.....Jusuf
.............Kolašinac.....???????................
.....Esmir........................Denis......
...........Džeko......Demirović..........

Nije u pitanju rezultat, nego nepostojanje bilo kakve igre i naznaka da će je biti.
Ako se onaj bolesni vrati u reprezentaciju,
....................Vasilj..................
Dedić.......Anel(?)......Katić.....Jusuf
.............Kolašinac.....???????................
.....Esmir........................Denis......
...........Džeko......Demirović..........
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Normus90 i 22 gosta.