Ako bude kiša u subotu, zaboravi na 15 hiljada. Plafon 8 ili eventualno 10 hiljada.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:05Ja mislim da je vakat da i mi ispostujemo dolazak na Koševo , evo uprava je ispostovala Zekica , igraci su ispostavili nas sa rezultatitma ... zasluzili su momci makar 10-15k u Subotu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nema šanse da bude preko 10000. Ne znam do čega je ali to samo evropa i derbi mogu donijeti. Malo su nam ubili posjetu s ovim terminima. I ne kontam zasto u subotu ovaj termin jer vec je pola septembra, mogli su staviti u 18. Pozelio sam tako neki termin malo raniji.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:05Ja mislim da je vakat da i mi ispostujemo dolazak na Koševo , evo uprava je ispostovala Zekica , igraci su ispostavili nas sa rezultatitma ... zasluzili su momci makar 10-15k u Subotu
Mi nikada odustati necemo...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
a i to je okej samo da bude fina brojka ****Pendulum je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:11Ako bude kiša u subotu, zaboravi na 15 hiljada. Plafon 8 ili eventualno 10 hiljada.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:05Ja mislim da je vakat da i mi ispostujemo dolazak na Koševo , evo uprava je ispostovala Zekica , igraci su ispostavili nas sa rezultatitma ... zasluzili su momci makar 10-15k u Subotu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma u subotu se ocekuje 12c.
Odmah odbij par hiljada ljudi zbog toga. Jer su moguce i padavine.
Bas nas nevjerovatno je.be cinjenica da nema ni jedna natkrivena tribina.
Odmah odbij par hiljada ljudi zbog toga. Jer su moguce i padavine.
Bas nas nevjerovatno je.be cinjenica da nema ni jedna natkrivena tribina.
- FKS -
-
- Kontakt:
E vala ako ne mozemo dovesti nekoga od ovih, onda treba ugasiti klub
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Depay nije slobodan vise, steta a dobro bi nam dosaopjankesarajevo je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:54E vala ako ne mozemo dovesti nekoga od ovih, onda treba ugasiti klub
Ugasi ti sebe kralju sa ovim komentarompjankesarajevo je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:54E vala ako ne mozemo dovesti nekoga od ovih, onda treba ugasiti klub
Ja sam samo htio reci ako ekipa vrijedi i 15 m€ zar ti igraci vrijede da uzimaju 6-7 m€ godisnje (ako je to cifra koju bacamo na njih)
Treba imat na umu da imamo 1-3 juniora iz nase skole i 3-4 igraca iz igmana goska veleza zelja i takvi ojebinski klubova koji koji rade za koru hljeba pola case jogurta
Treba imat na umu da imamo 1-3 juniora iz nase skole i 3-4 igraca iz igmana goska veleza zelja i takvi ojebinski klubova koji koji rade za koru hljeba pola case jogurta
- PeppermintSA
- Kontakt:
smori ova reprezentativna pauza
Niko nije dovoljno dobar za nas.pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:54E vala ako ne mozemo dovesti nekoga od ovih, onda treba ugasiti klub

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Rainy,cold,Saturday night against Posusje

Mislim da ni kisa nije problem ako lagano pada ali poznavajuci nas ide cetvrtak petak sunce,subota oblacno do 20h onda se nebo otvara.Meni nista ne predstavlja problem i mislim da nikome mojih godina to ne bi trebalo predstavljati problem ali potpuno razumijem starije ljude i djecu koju to sprijecava.Toliko uprava i uprava proslo sve ove godine,razni demagoga koji su pricali kako ce zvijezde sa neba spustiti a niko nije uspio eto pola istoka da natkrije 3000-3500 mjesta,stvarno nevjerovatno.Mislim da ne trazimo puno,eto platiti cu i duplo kartu nije mi problem nista za Sarajevo pa ni 15 maraka jednom u dvije sedmice to mi je jedan izlazak manje ali ako ista mrzim to je drzati onaj yebeni kisobran 90+minuta.
Nasa posjeta ove sezone u svakom slucaju za izucavanja.Imas 3/3 ne mozes prebaciti 6k...Vrijeme top,termin sve...Ja ne znam gdje se 20k izgubi.Eto nek je pola dijaspora,sta je sa ostali 10k??Sarajevo igra i mimo derbija/evrope.Daj aktivirajte se malo ljudi sta vam je ba.Nemojte da nas ovi pisaju sa skoro duplo vecom posjetom svako kolo,imamo rezultate sta je problem sad?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Picici udbaski.
Sta ce oni, da valjaju nasli bi dosad klub...pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:54E vala ako ne mozemo dovesti nekoga od ovih, onda treba ugasiti klub
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Fali dobar stoper, insajderi nisu pogodili niti jednog igrača, što znači da niko pojma nema.
Sta kazete kad bi vratili Adnana Kovacevica? Slobodan je od 6.9. 
Fali nama taj 1 iskusan stoper. Moze to biti Kovacevic, Gojkovic Arslanagic ili neko drugi.
Dobre odbrana je 80% titule u ovoj ligi.

Fali nama taj 1 iskusan stoper. Moze to biti Kovacevic, Gojkovic Arslanagic ili neko drugi.
Dobre odbrana je 80% titule u ovoj ligi.
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑08 sep 2024, 21:01Ugasi ti sebe kralju sa ovim komentarompjankesarajevo je napisao/la: ↑08 sep 2024, 20:54E vala ako ne mozemo dovesti nekoga od ovih, onda treba ugasiti klub

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Možemo dovest Perišića i još neke, ali šta će nam. Imamo dovoljno igrača. Nismo htjeli ni Prcić-a, nismo htjeli ni Ramosa. Gojaka smo odbili. Odbili smo i još 2-3 imena, ali ne bih o njima.
Kako nam je promaklo da je i Jajalo slobodan. 
- feniksptica
- Kontakt:
Dosta.... možda još nešto ali vjerovatno je to ... to.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Inspiracija i 69 gostiju.