FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 03 apr 2011, 17:40

Nail for Real je napisao/la:@t-mac, ali opet :roll: tolika antipatija pa se ne moze izvest' dobar zakljucak nego osudjivat' svaki Realov potez je nezdrava :? .
pa sad..sta god da napises,nesto protiv kluba nekog to je osudzivanje...nema vise korektne kritike..sta ces,sad je real na meti raznih novinara..ali opet sam real je za to kriv,moras se sloziti da i previse miliona skoro ''baceno''..ovde ne mislim na ekonomsku situaciju,sam ronaldo je sa svojim dresovima to mozda vratio..ali ipak ljudi ne zele da gledaju kako neki ronaldo prodaje dresove,ljudi hoce reala,koji pobjedzuje i koji osvaja trofeje..zele lijepu igru i ostalo..
a ovaj perez(jel on u pitanju :mrgreen: )nista od toga nije ponudio..i ovaj prolazak u cetvrfinale nece nista pomoci ako real opet ostane na 0 trofeja.. :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 17:43

Ima istine u tome, da je Real pokvario ugled kod mnogih ljudi ali ovo je mrznja prema Realu koja nicim ne treba da bude izazvana i ovo sto rade novinari u Evropi i na kraju krajeva na Balkanu je sramotno. Al' odosmo mi predaleko, ipak tema nije Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2011, 17:59

Faraon iz Visokog je napisao/la: mi posteno vi ciganski,gdje je tu veza :lol: :lol: :lol:
Pošteno...u dvije tekme s vama sudija više ošteti Barcu nego vas i ti mi pričaš o poštenju i sudijama.Jedi hape i pure jer djeca ti se smiju. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 apr 2011, 19:26

Sajoni je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la: mi posteno vi ciganski,gdje je tu veza :lol: :lol: :lol:
Pošteno...u dvije tekme s vama sudija više ošteti Barcu nego vas i ti mi pričaš o poštenju i sudijama.Jedi hape i pure jer djeca ti se smiju. ;)
evo mene briga ko mi se smije :mrgreen: :mrgreen: padavicari :)
Rođen s tobom da budem

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2011, 19:49

Faraon iz Visokog je napisao/la: evo mene briga ko mi se smije :mrgreen: :mrgreen: padavicari :)
Ko obraza nema ni guzice se ne stidi! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 apr 2011, 19:56

Sajoni je napisao/la:
Znaci Faraonu se smiju sajoni i sajonijeva raja :mrgreen:
Dio Arsenala

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2011, 20:12

-Paja je napisao/la: Znaci Faraonu se smiju sajoni i sajonijeva raja :mrgreen:
a Paji i Faraonu se smiju svi ostali + Sajoni i njegova raja! :D :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 apr 2011, 20:38

pa nisu svi djeca.
Dio Arsenala

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 03 apr 2011, 21:34

Pozdrav svima posjetiocima imam potrebu da komentarisem troselje madrida na transvere ili barem da iznesem svoje misljenje. Real je potrosio 95 mil za ronalda a da li neko zna koliko je prodano njegovih derova (racunat cemo samo dresove) pa recimo jedan dres kosta 80 eura a koliko je realovih navijaca. Prvo se kaupova dres sa brojem 9 pa od ove godine sa brojem 7 i tako je bilo sa svim igracima figo, bekam, zidan, ronaldo(pravi) i mnogi drugi. Uprava reala je jako pametna kada su u pitanje pare al to nikome ne govore niti objavljuju al et. I svi ti transveri jednin zidan im je donio ono zašto je bio doveden a ovo ostalo je sve pranje para toliko za sad pozz

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2011, 21:36

-Paja je napisao/la:pa nisu svi djeca.
O tome ti i pričam...Svi Vam se smiju od 7. do 77. godina ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 21:36

Koji zakljucak jbt :shock: :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 03 apr 2011, 21:38

Sajoni je napisao/la:
-Paja je napisao/la:pa nisu svi djeca.
O tome ti i pričam...Svi Vam se smiju od 7. do 77. godina ;)
ma pusti ih neka se brinu o blackburnu :mrgreen: :mrgreen:
.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 03 apr 2011, 21:42

Sempre Cules je napisao/la:Cao svima,ja sam ovde novi, veliki sam Fan Barcelone i nadam se lijepom druzenju na ovom forumu.
Sinoc ikao sam ocekivao kiks Barce a pobjedu Reala desilo se obrnuto na moju srecu,gledao sam oba meca.De las Cuevas :D
Sto se tice nas solidna igra i naravno Sakira :D :D Valdes nas je spasio u nekoliko navrata sjajan je bio sinoc.Ono ciscenje kartona pametno :D
Dobro doso.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 03 apr 2011, 21:50

slika
slika
slika
slika
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2011, 02:37

Portillo je napisao/la:

Nevjerovatno, ovo je normalno kada to urade igraci Barce, mislim valjda je ok jer je isto napravio i Jozo, a on je to napravio jer je kao sto je poznato "canalla". Sjajno, iskopirali nam igru (iz one Buitre generacije), evo sad i ovo :roll:

btw. Sajoni naucio napisat nesto da ne sadrzi u recenici "Zubizarretu i Raula te Spanske legende", kralj :geek:

Gledam sinoc onog Thiaga, kako je sinoc odigrao, imam neki osjecaj da bi mogao biti bolji od Xavija, rano je jos mislim, vidjelo se da je jos "mlohav", gubio se, odnosili su ga lagano, ali eto, obzirom da su ga gurnuli u ovakvoj utakmici, fantastican, bice nesto od njega.
LOPATA je napisao/la:Bola frankovci kako vas nije stid, izgubite 5-0 i mislite da možete Barci uzet titulu. Pa to je glupo da budete ispred nas a da ste od nas gubili 5 razlike. To nema ni u BiH bola :D
Aj da vidim ko je to od "frankovaca" nakon sinocnjeg debakl protiv Gijona rekao da mozemo uzeti titulu, ako to negdje nadjes, poseri mi se u po usta.
Trazio si da nadzem. Portiljo nemoj tako drsko ... Da imam ... sad bi ....prsko. Danas sam jeo neki tezak grah prebranac i stomak mi nije dobro vario pa bi sad srao .... kako ti kazes i gdje hoces .... Eno ti 1115 stranica dole Nail doduse stidljivo ali jos se nada tituli i pise....
"Svaka cast, pobijediti bez glavnih igraca je za respect ;) .
al' jos niste osvojili :evil: :lol:

slika

Sto si trazio to si dobio i psssssssssst suti ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 04 apr 2011, 10:52

Iniesta je postao otac jucer,kcerka mu se zove Valerija :D

Sve najbolje Iniesta... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2011, 12:50

DAVID VILLA je napisao/la:Iniesta je postao otac jucer,kcerka mu se zove Valerija :D

Sve najbolje Iniesta... ;)
Drugi put bolji krevet da bolje zapne i da nam se rodi novi Iniesta.... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 04 apr 2011, 15:34

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 04 apr 2011, 16:07

Jel zna itko kad se vraća puyol????

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 04 apr 2011, 16:41

[youtube][/youtube]
slika
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.