Znaci Faraonu se smiju sajoni i sajonijeva rajaSajoni je napisao/la:Pošteno...u dvije tekme s vama sudija više ošteti Barcu nego vas i ti mi pričaš o poštenju i sudijama.Jedi hape i pure jer djeca ti se smiju.Faraon iz Visokog je napisao/la: mi posteno vi ciganski,gdje je tu veza![]()
![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- -Paja
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dio Arsenala
a Paji i Faraonu se smiju svi ostali + Sajoni i njegova raja!-Paja je napisao/la: Znaci Faraonu se smiju sajoni i sajonijeva raja
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Pozdrav svima posjetiocima imam potrebu da komentarisem troselje madrida na transvere ili barem da iznesem svoje misljenje. Real je potrosio 95 mil za ronalda a da li neko zna koliko je prodano njegovih derova (racunat cemo samo dresove) pa recimo jedan dres kosta 80 eura a koliko je realovih navijaca. Prvo se kaupova dres sa brojem 9 pa od ove godine sa brojem 7 i tako je bilo sa svim igracima figo, bekam, zidan, ronaldo(pravi) i mnogi drugi. Uprava reala je jako pametna kada su u pitanje pare al to nikome ne govore niti objavljuju al et. I svi ti transveri jednin zidan im je donio ono zašto je bio doveden a ovo ostalo je sve pranje para toliko za sad pozz
O tome ti i pričam...Svi Vam se smiju od 7. do 77. godina-Paja je napisao/la:pa nisu svi djeca.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Nail for Real
- Kontakt:
Koji zakljucak jbt
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ma pusti ih neka se brinu o blackburnuSajoni je napisao/la:O tome ti i pričam...Svi Vam se smiju od 7. do 77. godina-Paja je napisao/la:pa nisu svi djeca.
.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Dobro doso.Sempre Cules je napisao/la:Cao svima,ja sam ovde novi, veliki sam Fan Barcelone i nadam se lijepom druzenju na ovom forumu.
Sinoc ikao sam ocekivao kiks Barce a pobjedu Reala desilo se obrnuto na moju srecu,gledao sam oba meca.De las Cuevas![]()
Sto se tice nas solidna igra i naravno Sakira![]()
Valdes nas je spasio u nekoliko navrata sjajan je bio sinoc.Ono ciscenje kartona pametno
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trazio si da nadzem. Portiljo nemoj tako drsko ... Da imam ... sad bi ....prsko. Danas sam jeo neki tezak grah prebranac i stomak mi nije dobro vario pa bi sad srao .... kako ti kazes i gdje hoces .... Eno ti 1115 stranica dole Nail doduse stidljivo ali jos se nada tituli i pise....Portillo je napisao/la:
Nevjerovatno, ovo je normalno kada to urade igraci Barce, mislim valjda je ok jer je isto napravio i Jozo, a on je to napravio jer je kao sto je poznato "canalla". Sjajno, iskopirali nam igru (iz one Buitre generacije), evo sad i ovo![]()
btw. Sajoni naucio napisat nesto da ne sadrzi u recenici "Zubizarretu i Raula te Spanske legende", kralj![]()
Gledam sinoc onog Thiaga, kako je sinoc odigrao, imam neki osjecaj da bi mogao biti bolji od Xavija, rano je jos mislim, vidjelo se da je jos "mlohav", gubio se, odnosili su ga lagano, ali eto, obzirom da su ga gurnuli u ovakvoj utakmici, fantastican, bice nesto od njega.
Aj da vidim ko je to od "frankovaca" nakon sinocnjeg debakl protiv Gijona rekao da mozemo uzeti titulu, ako to negdje nadjes, poseri mi se u po usta.LOPATA je napisao/la:Bola frankovci kako vas nije stid, izgubite 5-0 i mislite da možete Barci uzet titulu. Pa to je glupo da budete ispred nas a da ste od nas gubili 5 razlike. To nema ni u BiH bola
"Svaka cast, pobijediti bez glavnih igraca je za respect
al' jos niste osvojili

Sto si trazio to si dobio i psssssssssst suti ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Iniesta je postao otac jucer,kcerka mu se zove Valerija
Sve najbolje Iniesta...
Sve najbolje Iniesta...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Drugi put bolji krevet da bolje zapne i da nam se rodi novi Iniesta....DAVID VILLA je napisao/la:Iniesta je postao otac jucer,kcerka mu se zove Valerija![]()
Sve najbolje Iniesta...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
Jel zna itko kad se vraća puyol????
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Barcelona-
- Kontakt:
Svaka cast za ovo momcimaDAVID VILLA 7' je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo i jedna pjesma posvecena Messiu
[youtube][/youtube]
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
evo jedan video o bojanu. nadam se da ce explodirati pred kraj sezone, kao i prosle, i nadam se da ce prenjeti tu formu i na narednu sezonu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ma on je davno puko - treba njega na posudbu .... 
Za 2je godine najbolji spic svijeta !!!kivi je napisao/la:evo jedan video o bojanu. nadam se da ce explodirati pred kraj sezone, kao i prosle, i nadam se da ce prenjeti tu formu i na narednu sezonu.
[youtube][/youtube]
Previse ga kaljate, a momak ni neigra.Kad igra igra vise nego solidno.
On jebuducnost i fantastican igrac.
Ni jedan napadac nije sazrio sa 20.On iako je zreo u ovakvoj ekipi ipak nije dovoljan za prvih 11 sto je i shvatljivo...
Njegovo vrijeme dolazi a za koju godinu kad pocne resetat sve redom sjetit cete se ovoga.
U svojoj je redovitoj tjednoj kolumni za El Periodico de Catalunya legendarni nizozemski nogometaš i trener Barcelone, Johan Cruyff (63), izjavio da nije siguran u pobjedu Katalonaca nad Šahtarom...
"Nisam baš siguran da će se Real Madrid i Barcelona sastati u polufinalu Lige prvaka", napisao je Nizozemac dan uoči sraza Real Madrida i Tottenhama, odnosno dva dana prije sudara Barcelone i Šahtara.
"Ne mislim pritom da će Tottenham eliminirati Real Madrid. Dapače, prilično sam siguran da će Madriđani biti ti koji će proći u polufinale."
"Brinem se za Barcelonu. Uistinu ne znam što se može očekivati od Šahtara. Dok će Tottenhamov stil zapravo savršeno odgovarati Realu, Šahtar je sasvim drukčija, daleko opasnija momčad."
-------------------------------------
Cruyff sa razlogom poziva na maximalni oprez jer ekipa koja je glatko izbacila Romu iz LP se mora ozbiljno shvatiti.
Šahtar je ubjedljivo najjaca ekipa Ukrajine, 12 bodova bježe drugoplasiranom Dynamu Kiev, imaju dosta veoma kvalitetnih brazilaca koji su im nosioci igre (Fernandinho,Jadson,Willian,Costa,Luiz Adriano) uz standardne Chygrynskog,Srnu,Rata itd.
Nemojte da se zavaravamo da ce sa njima biti lak posao jer nece sigurno, ali i njima ce biti još teži definitivno jer moraju tražiti prolaz protiv Barcelone koja je favorit protiv bilo kojeg tima na svijetu.
"Nisam baš siguran da će se Real Madrid i Barcelona sastati u polufinalu Lige prvaka", napisao je Nizozemac dan uoči sraza Real Madrida i Tottenhama, odnosno dva dana prije sudara Barcelone i Šahtara.
"Ne mislim pritom da će Tottenham eliminirati Real Madrid. Dapače, prilično sam siguran da će Madriđani biti ti koji će proći u polufinale."
"Brinem se za Barcelonu. Uistinu ne znam što se može očekivati od Šahtara. Dok će Tottenhamov stil zapravo savršeno odgovarati Realu, Šahtar je sasvim drukčija, daleko opasnija momčad."
-------------------------------------
Cruyff sa razlogom poziva na maximalni oprez jer ekipa koja je glatko izbacila Romu iz LP se mora ozbiljno shvatiti.
Šahtar je ubjedljivo najjaca ekipa Ukrajine, 12 bodova bježe drugoplasiranom Dynamu Kiev, imaju dosta veoma kvalitetnih brazilaca koji su im nosioci igre (Fernandinho,Jadson,Willian,Costa,Luiz Adriano) uz standardne Chygrynskog,Srnu,Rata itd.
Nemojte da se zavaravamo da ce sa njima biti lak posao jer nece sigurno, ali i njima ce biti još teži definitivno jer moraju tražiti prolaz protiv Barcelone koja je favorit protiv bilo kojeg tima na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.