Pena je napisao/la: ↑08 sep 2024, 23:40
bvsic je napisao/la: ↑08 sep 2024, 19:49
pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 sep 2024, 19:42
Mi smo za izucavanje kako nas malo dolazi to je nevjerovatno.
Da imamo natkrivene tribine sigurno bi bilo vise raje sa djecom.
Nije mi jasno kako dodjemo od europe i 27k na 6k i kako bar 10k nema od ovih 27. Nevjerovatno stvarno
Imamo rezultat, igru, pobjede, trenera, pojacanja sve zivo i dodje 7k na utakmicu
Zato sto bude 10 milja dijaspore
pa i sa 10 milja dijaspore treba nas 17k biti protiv posusja onda.
Dosta puta prepricana prica. Ja sam generalno prezadovoljan, od jula je na kosevu bilo vise ljudi nego u svim kolima na svim stadionima do sad zajedno.
Jedina 3 faktora su mentalitet, momentum i rezultati.
- Mentalitet vjerovatno najjadniji u evropi, govorim za citavu naciju.
- Momentum treba iskoristiti i protiv spartaka smo to i uradili. Evropa, euforija, dijaspora, ljetna evropska noc, dobar prethodni rezultat, dobar marketing (onaj progress bar sa 5 polja do 30k), cure sa ulaznicama po citavom gradu, pojacanja itd.
Momentum je upravo ono od cega ovisi svaka igra kona protiv nas i zato nam nekad otkinu po koji bod na derbiju.
Pred derbi im je uvijek neka vanredna sjednica, skupstina ili se dizu iz pepela i ostala lazna sranja kako bi rasprodali ulaznice te igracima dali dodatni motiv da udaranjem i agresivnoscu otklone nekvalitet koji imaju.
- Rezultati - sve vam je jasno. Nismo engleska, sasvim je razumljivo da zbog losih rezultata ide i manja posjeta.
od 2021 do danas nizemo samo neuspjehe. Ove 4 uvezane pobjede nisu uspjeh ni za ovu sezonu, a kamoli za zadnje 3 sezone.