Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bas tako. citav prelazni se priziva jedan igrac. da hoce potpisat, pa makar i za neki drugi klub, samo da prestanu ova naglabanja vise.
Smorila je priča za njega realno,ali za sva naša krila unazad pa mozda i 10 godina,osim M.Stevanovića i Zakarića je Vinicius iskreno ...
nije momak ni bio u sarajevu. to su ljudi zakljucili na osnovu slika starih preko godinu dana koje je neko postavio na drustvene mreze. na osnovu iskljucivo toga su ovdje glumili insajdere.
ma kakav spor, to bombu neko bacio, covjek previse para trazi i to ti je istina, a tvoje je hoces li mi vjerovatsvemalim1 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:03nije momak ni bio u sarajevu. to su ljudi zakljucili na osnovu slika starih preko godinu dana koje je neko postavio na drustvene mreze. na osnovu iskljucivo toga su ovdje glumili insajdere.
jedina istina je da je sa njim sve dogovoreno i da je problem papirologija jer ima spor sa ovim kipranima. pitanje je kako i da li ce to biti rijeseno. santos je dao rijec da ce ovdje ako se rijesi, ali samo budala moze bilo kojeg igraca drzati za rijec.
zato ja kazem, neka on potpise, pa makar i za beijing guoan, samo da dodje kraj raznim pricama i navodima.
Jasta je, licno Mircevski rekao da ga ne treba dovoditi jer se nije javljao i sto je otisao...TeaM87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:23
ma kakav spor, to bombu neko bacio, covjek previse para trazi i to ti je istina, a tvoje je hoces li mi vjerovat![]()
a nisu vala ni igraci nesto sretni bili time sto je trebao doci, kazu supacki je otisao, nikom se nije javljao i odgovarao na pozive, a sad bi kao da se vrati i sve ok sa ljudske strane
interesantno, pises da igraci nisu bili sretni za njegov povratak, ali ja stvarno ne znam sa koliko je igraca i igrao a koji su i danas tu. na prvu da me pitas, muftic, krpic, galic.TeaM87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:23ma kakav spor, to bombu neko bacio, covjek previse para trazi i to ti je istina, a tvoje je hoces li mi vjerovatsvemalim1 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:03nije momak ni bio u sarajevu. to su ljudi zakljucili na osnovu slika starih preko godinu dana koje je neko postavio na drustvene mreze. na osnovu iskljucivo toga su ovdje glumili insajdere.
jedina istina je da je sa njim sve dogovoreno i da je problem papirologija jer ima spor sa ovim kipranima. pitanje je kako i da li ce to biti rijeseno. santos je dao rijec da ce ovdje ako se rijesi, ali samo budala moze bilo kojeg igraca drzati za rijec.
zato ja kazem, neka on potpise, pa makar i za beijing guoan, samo da dodje kraj raznim pricama i navodima.![]()
a nisu vala ni igraci nesto sretni bili time sto je trebao doci, kazu supacki je otisao, nikom se nije javljao i odgovarao na pozive, a sad bi kao da se vrati i sve ok sa ljudske strane
tebe je neko bas dobro nalagao.TeaM87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:23ma kakav spor, to bombu neko bacio, covjek previse para trazi i to ti je istina, a tvoje je hoces li mi vjerovatsvemalim1 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:03nije momak ni bio u sarajevu. to su ljudi zakljucili na osnovu slika starih preko godinu dana koje je neko postavio na drustvene mreze. na osnovu iskljucivo toga su ovdje glumili insajdere.
zato ja kazem, neka on potpise, pa makar i za beijing guoan, samo da dodje kraj raznim pricama i navodima.![]()
e upravo njih trojica se najvise i pitaju u svlacionici19vendetta87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:28Jasta je, licno Mircevski rekao da ga ne treba dovoditi jer se nije javljao i sto je otisao...TeaM87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:23
ma kakav spor, to bombu neko bacio, covjek previse para trazi i to ti je istina, a tvoje je hoces li mi vjerovat![]()
Bog ti dao, jedino Krpic, Galic i Muftic bili u klubu kad je Santos igrao za nas
a dobro, ne moras vjerovatsvemalim1 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:35tebe je neko bas dobro nalagao.TeaM87 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:23ma kakav spor, to bombu neko bacio, covjek previse para trazi i to ti je istina, a tvoje je hoces li mi vjerovatsvemalim1 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:03
nije momak ni bio u sarajevu. to su ljudi zakljucili na osnovu slika starih preko godinu dana koje je neko postavio na drustvene mreze. na osnovu iskljucivo toga su ovdje glumili insajdere.
ovo sto sam ja napisao je istina i dosta raje vec zna. raspitaj se. nisam pogledao video, ali mislim da je cak i nedo turkovic javno potvrdio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.