Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Fazon je sto bolje manijaci vode navijace Zeljeznicara nego Bhf nase
Manijaci objave javno unaprijed kupi tu i tu kartu, bice svima po plavo/bijeli najloni, dignite ga tad i tad
Ovako nikakve sloge vise nema svako na svoju stranu i bolje je vodio navijanje BhF onaj navijac Zeljeznicara celavi nego ovi sad
Sjecam se protiv Italije i tako tih utakmica prije godinu dvije
Svi zajedno i u koreteu i na stadionu
Navijanje bilo za 10
Ljudi povedu i svi su blizu i cuju i pjevaju
Ovako lupam bhf na jugu ostali razbacani do sjevera i nema tu sloznog dzemata
Ovaj lik sto je vodio sad ili se tek uci ili nema pojma
Manijaci objave javno unaprijed kupi tu i tu kartu, bice svima po plavo/bijeli najloni, dignite ga tad i tad
Ovako nikakve sloge vise nema svako na svoju stranu i bolje je vodio navijanje BhF onaj navijac Zeljeznicara celavi nego ovi sad
Navijanje bilo za 10
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 sep 2024, 12:35, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Maroon1946
- Kontakt:
Nakon Demirovica igrac koji najviše trci. Uz to ima zavidnu tehniku, pas i sut.
Činjenica je da je trenutno medju 5 najboljih veznjaka koje imamo.
Tastatura ratnici i navijaci bi da vode navijanje iz topli Domova 

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sto se trcanja tice tu se apsolutno slazem, momak ostavi srce na terenu svaki put. Sto se tice ostalog, ne uskracujem ti pravo na misljenje ali stvarno ne znam u sta ti gledas. Najbolji asistent turske lige koji se 4-5 na svakoj utakmici muci sa obicnim prijemom lopte, da mi je sad nekako vratit utakmicu protiv Ukrajine i napravit hajlajt njegovih poteza ugasio bi ga covjek od muke poslije 20 sekundi. Nisam ja jos vidio taj pas, ne pamtim da smo dali neki gol poslije njegovog proigravanja izuzev tekme protiv Slovacke gdje je Hamulic uradio 80% posla. ALi ok, postujem tvoj stav iako ja mislim da on moze biti samo rezerva i nikako ispred Bajraktarevica koji sad najvise pretenduje na tu poziciju
Nadam se da nece biti u prvih 11 sutra. Mada ce vjerovatno biti on, Gigovic i Krunic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ni ja nesto nisam za Hajradinovica, ima odlican sut sa distance i to mu je neki adut. Jednostavno cijelokupno nije to taj profil igraca. Nazalost smo spali na to da on ima neko iskustvo sa 30 godina, a fakticki nija nista znacajnije napravio ako poredimo sa ranijim generacijama igraca. Nema se ni alternativa, a on ima neki kontinuitet zadnjih utakmica. Mislim da je Saric zasluzio priliku, dobro se pokazao protiv Holandije, i dosta radi na sredini terena. Evt bih volio da Ivan Basic dobije minutazu koji igra istu poziciju kao Hajradinovic i ima potencijala, ali sada je takva atmosfera stvorena da ne smijes ni napisati da neki novi igrac treba dobiti minutazu jer selektor vec treba da ima definisanu formaciju, igrace itd.
Ima jos jedna vazna cinjenica, mi nikad nismo pobijedili Madjarsku
Šarić u 10 minuta pokazao više nego svi ostali..e sada hoće li to Sergeju biti dovoljno..pitanje je,vjerovatno neće.Ja imam osjećaj da svi selektori nikada nisu pogledali repku..pa kada dođu svi opet nanovo,pa dok nadođu prošao voz.Svi koji iole pratimo repku,Dedić na svoju stranu,Tahir i Krunić vanka..ubaci ove paripe koji mogu trčati,malog Amerikanca odmah u vatru..ee kod nas će sad svi psiholozi,te premlad,te progrjet će,te dozirati..i meni se odmah se smuči..
Madjari su nas vec potcijenili sto je dobro, a na nama da je udjemo ozbiljno kao da igramo s Holandijom i Bice dobro
Mislim da sastav treba biti slican i da ne treba puno mijenjati i eksperimentisati Saric, Bajraktarevic i Hadzikadunic trebaju u prvih 11
Mislim da sastav treba biti slican i da ne treba puno mijenjati i eksperimentisati Saric, Bajraktarevic i Hadzikadunic trebaju u prvih 11
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
1,80 trenutno poklon na Madjare, jos ako bude 2,00 u top ponudi dobre pare se mogu uzeti
Po nekom zakonu brojeva moramo i mi nekoga dobiti 

Samo da nam petardu ne uvale
-
- Kontakt:
Szoboszlaieva desna noga > cijeli nas vezni red
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Madjari nemaju napadaca najbolji im igra sa nasom legendom civicem ako od njih prime vise od 2 komada trebaju se svi penzionisati
-
- Kontakt:
Nemas ti pojma i dalje na tu temu komentarises a dao sam ti sve argumente ...NoDi80 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:31Fazon je sto bolje manijaci vode navijace Zeljeznicara nego Bhf nase
Navijanje bilo za 10
Bravo @Rodjeni81
Idealan protivnik da se izvagamo gdje smo. Mislim da je ovo neka prolazna kapija i nakon tri teška meča da se ne može opet reći bit će dobro, tim je u nastajanju. Obrisi tog nastajanja moraju se vidjeti. Mađari jesu favoriti, najviše zbog kontinuiteta, ali daleko od toga da su protivnik pred kojim treba strahovati.
Apsolutno. Prilika da se vidi naznaka sta ocekivati od reprezentacije gdje se objektivno ne bi trebali samo braniti. Ako i sutra izadju u bunker, pisaj ovo.jasta je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:40Idealan protivnik da se izvagamo gdje smo. Mislim da je ovo neka prolazna kapija i nakon tri teška meča da se ne može opet reći bit će dobro, tim je u nastajanju. Obrisi tog nastajanja moraju se vidjeti. Mađari jesu favoriti, najviše zbog kontinuiteta, ali daleko od toga da su protivnik pred kojim treba strahovati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U prenosu protiv Holandije sam čuo da je Mađarska baš loša. Ne znam koliko ima istine u tome.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Madjarska reprezentacija ima kontinuitet. Selektor im je vec tu od 2018. godine, i nastupali su na zadnja dva Evropska Prvenstva. Sjecam se da su proslo Prvenstvo odigrali dosta kvalitetno u teskoj grupi, dok ovo zadnje slabije, i vidi se tu neki pad forme. Reprezentacija koja je ipak individualnim kvalitetom blize nama nego ove dvije druge iz grupe. Imaju dobrog i pouzdanog golmana, jednu zvijezdu, i par kvalitetnih internacionalaca, ali im je igra zasnovana na kolektivu. U proslim kvalifikacijama su dva puta pobjedili Srbiju, iako je Srbija bila bolja. Imaju taj kolektiv. Nama bi nerijesen rezultat bio uspjeh, ali prije svega bitno da odigramo kvalitetnu utakmicu, da vidimo sta mozemo protiv reprezentacije koja bi trebala da bude ravnopravnija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.