killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 15:53
nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 15:49
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 sep 2024, 08:49
Ima ovaj portal dobru vezu sa nekim u klubu nije ovo suplja. Mozda samo u klubu ispipavaju reakciju. **** odmah u startu i pomisao da nam se onaj hinjo i seoski filozof poveze sa klubom a ne da sjedne na klupu. Njegovo ponasanje i lice koje je pokazao se kosi sa
casnom ideologijom Veleza. Moze u Zelji trener biti kod nas jok
Casna ideologija:
Kad već čitaš temu, šta misliš kakvo mišljenje imamo o Kevelju zbog ovoga, kad smo skontali da nas laže i petlja? Bukvalno je zbog toga otjeran.
Dok kod vas vidim Bašić uživa fin status, nije vas se nešto puno počešalo što je govorio bušit ću lopte, pa ih nije htio bušit kad je direktno krađom ušao u Evropu. To je ideologija koju ja ne bih da moj klub slijedi, i naravno da se kosi i Kevelj i ovaj majmun s tom ideologijom. No, Bože moj, svakakvih likova je prošlo kroz klub i umalo se nismo ugasili, zato smo i alergični na ovakve.
Čim napišeš da je Bašić dvolična seljačina, ja ću vjerovati da i ti imaš iste ideale. A možemo se vratiti i kad je RA bojkotovao tadašnju prodanu utakmicu Gošku, dok su neki likovali sa prodanom utakmicom Leotaru.
Kevalja ste otjerali (ili je sam otisao) prvenstveno zbog rezultata, da je casna ideologija ne bi ni dopustili da vam predsjednik bude osoba koja je pokusala kupiti laznu diplomu ili bi bio otjeran odma nakon toga, ili nakon cirkusa sa kiselinom. Dok su rezultati bili dobri tad niste obracali paznju na to kakav je Kevelj, mozda ti jesi, al 99% drugih nije, kad su rezultati postali losi tad su svi protivnici Kevelja i njegovih necasnih radnji. Da su rezultati dobri on bi i dalje bio predsjednik.
Sto se tice Basica, prosjecan trener, dvolican jeste ispao, seljacina nije. Vrijedanje razuma je usporedjivati Basica i Kevelja, ako je najveci problem sto je neko dvolican u dvije izjave blago nama. Ljudi kao kevelj su kancer ovog drustva, i Basica je za njega olicenje postenja, kad ih vec poredite.
Balorda je napisao/la: ↑09 sep 2024, 16:06
Kad imamo nečasne ljude u klubu,
mi ih trkom otjeramo. Oni kada imaju nečasne ljude u klubu, dižu ih u nebesea i donose noževe da buše lopte zajedno.
Trkom otjeramo.