Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Yebo osimena, pa lukaku ce opet razvalit u italiji eto koliko mi znaci osimenova statistika
I to sto kazes,mi ne znamo da izvucemo ono najbolje iz igraca,ne znam sta igramo stvarno, nema bekova da utrcavaju,krila nesto se okrecu u mestu,palmer isfrustiran,enzo i kaisedo ne znaju sta rade,odbrana takodje spusti se kaisedo na stopera,fofana ode na desnog beka,mnogo je to komplikovanja i filozofiranja.
Šta vam je ljudi, početak sezone, bod kući jeste mali problem, ali nije tragedija, ako ćemo nešto reći da ne valja to treba da bude vezni red gdje treba da se dobijaju tekme, ja koliko vidim Enzo poslije presinga uvijek kasni da se vrati u pozicionu odbranu, dobili Wolvese, izgubili od Cityja što je očekivano i danas neriješeno, početak sezone ide pauza pa Bournemouth i West Ham u gostima, Brighton kući i Nottingham u gostima, pa reprezentativna opet, koliko bodova mislite da ćemo uzeti iz te 4 tekme
- Pensioner26
- Kontakt:
Morali bi 12, a uzeti ćemo maksimalno 8.IQ200 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:47Šta vam je ljudi, početak sezone, bod kući jeste mali problem, ali nije tragedija, ako ćemo nešto reći da ne valja to treba da bude vezni red gdje treba da se dobijaju tekme, ja koliko vidim Enzo poslije presinga uvijek kasni da se vrati u pozicionu odbranu, dobili Wolvese, izgubili od Cityja što je očekivano i danas neriješeno, početak sezone ide pauza pa Bournemouth i West Ham u gostima, Brighton kući i Nottingham u gostima, pa reprezentativna opet, koliko bodova mislite da ćemo uzeti iz te 4 tekme
Ne moze Enzo Kajsedo tandem u sredini funkcionisat al nikako
Ne znam,po meni poraz od Servettea i bod kuci protiv Palasa u par dana ima obrise tragikomedijeIQ200 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:47Šta vam je ljudi, početak sezone, bod kući jeste mali problem, ali nije tragedija, ako ćemo nešto reći da ne valja to treba da bude vezni red gdje treba da se dobijaju tekme, ja koliko vidim Enzo poslije presinga uvijek kasni da se vrati u pozicionu odbranu, dobili Wolvese, izgubili od Cityja što je očekivano i danas neriješeno, početak sezone ide pauza pa Bournemouth i West Ham u gostima, Brighton kući i Nottingham u gostima, pa reprezentativna opet, koliko bodova mislite da ćemo uzeti iz te 4 tekme
Par ovakvih "malih problema" i ubrzo se nadjes u borbi za deveto mjesto u aprilu.
Prošle sezone remi sa Liverpulom, pobjeda protiv Lutona, poraz od Vest Hema u prva tri kola, ove poraz od Sitija remi sa Palasom, pobjeda protiv Vulvsa. Sve smrdi na prošlu sezonu.
Nigerijsko smeće ode u Tursku gdje mu je i mjesto

Nigerijsko smeće ode u Tursku gdje mu je i mjesto
Ono što je zanimljivo cijelo ljeto on i njegov agent plakali imajte poštovanja nema šanse za pozajmicu i sad ode na istu u Galatasaray
Pa nece manju platu nego u Napoliju, Celzi nije toliko nudio nego kazu manju a Galata ce preuzeti pozajmicu i on pristati jer je ispusio od Celzija za platu i Napoli ga parkirao na tribine pa daj sta das
Mozda u prejakoj turskoj ligi prijedje 20 golova u sezoni
Mozda u prejakoj turskoj ligi prijedje 20 golova u sezoni
Neka ga penzionerskoj ligi i neka svaki dan sebi kaze da je glupa konjina.
Maresci ne treba gledat ovu sezonu, uzet konferencijsku da bi sljedece godine igrali europsku ligu bez obzira na rezultat u ligi. On je sam rekao da mu niko nije trazio top 4 i vjerujem da je Boehly rekao ova ti je sezona da uigras tim za sljedecu...
Maresci ne treba gledat ovu sezonu, uzet konferencijsku da bi sljedece godine igrali europsku ligu bez obzira na rezultat u ligi. On je sam rekao da mu niko nije trazio top 4 i vjerujem da je Boehly rekao ova ti je sezona da uigras tim za sljedecu...
- wadethegreat
- Kontakt:
Chelsea 0-2 City
xG: 1.01 - 0.77
Big chances: 1-1
Wolves 2-6 Chelsea
xG: 1.96 - 1.68
Big chances: 5-5
Chelsea 1-1 Crystal Palace
xG: 2.37 - 0.54
Big chances: 5-0
Wolves 2-6 Chelsea
Na toj drugoj utakmici vidis kakva je kurchevaca i totalna budalastina ta statistika xG.Cuj xG ni 2 ,a dali 6 golovawadethegreat je napisao/la: ↑04 sep 2024, 14:37Chelsea 0-2 City
Wolves 2-6 Chelsea
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma meni su big chances veci pokazatelj, sutevi posjed tilt te stvari nego XG.darker10 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 20:36Na toj drugoj utakmici vidis kakva je kurchevaca i totalna budalastina ta statistika xG.Cuj xG ni 2 ,a dali 6 golovawadethegreat je napisao/la: ↑04 sep 2024, 14:37Chelsea 0-2 City
Wolves 2-6 Chelsea
Big chances: 5-0![]()
XG se precudno racuna i raylicit na raylicitm stranicama.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
sta se desava
Vlasnici nam se kolju haha, i jedan i drugi žele kupiti dio drugog, a oba druga ne žele prodati, cirkus, a vidi se da nema logike u transferima šta se dešava jer vide različito klub
- wadethegreat
- Kontakt:
Dva razlicita razmisljanja kako voditi klub nista vise.
Bohleyu se ne svidja sto su se Eghbali i Clearlake toliko umijesali i donose odluke.
A logicno da niko nece da proda dionice.
Bohleyu se ne svidja sto su se Eghbali i Clearlake toliko umijesali i donose odluke.
A logicno da niko nece da proda dionice.
Kao da je to nesto normalno, imas dva različita nacina vidjenja vodjenje kluba, nek proda neko
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt: