FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@BigZlatan , šefe jesu ova dva u Cometu ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sasvim je moguće da Hamzić i Jatta zaigraju protiv Posušja. Ova nova dvojica neće sigurno.
Ovaj može samo ako se udebljao malo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- TurkishAirlines
Hvali se TM-om, a u tom periodu mi bolje od cetvrtog mjesta nismo dogurali.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa ako su im završeni papiri i ako odrade treninge tokom sedmice, ne vidim razlog, zašto ne bi mogli biti u konkurenciji za Posušje. Obojica dolaze iz trenažnog ritma, Lulić je čak odigrao nekih pola sata protiv Sampdorije prije osam dana
Ma nije problem ako nisu spremni za Posušje, ja se vise pribojavam Lijinih 37 kontakata s loptom od prve minute utakmiceGalileoGalilei je napisao/la: ↑09 sep 2024, 16:06I ja se pitam, nema ni predstavljanja, ni slika, obavještenja. Ne vjerujem da će biti dostupni za ovu utakmicu, ali bar da nas obavijeste.
Bukvalno, ovaj Lulic je spremniji od citave ekipe sigurno, ovih 4-5 dana da je s ekipom bar 20min ocekivati od njeg
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jesu li oni uopste doputovali?
-
- Kontakt:
Farbanje stolica je unaprijed usran pos‘o iz tehnickih razloga.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:55Cuj da se pita opstina, nije opstina privatna firma nit je kosevo vlasnistvo privatno, razumijem za krov i te stvari. Kupit farbu i ofarbat jedino ko bi se bunio jeste zeljka i mozda bakir tacnije sdabetrezengorbachev je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:12Da li bi se mogla pokrenuti neka inicijativa da se stolice na kosevu ofarbaju u bordo, a slova bijela. Vjerujem da bi dosta i mi navijači mogli učestvovati i pomoći finansijski. Nije to nesto skup projekat, samo dogovoriti sa općinom i vidjeti da li je izvodivo. Dobar je vakat pred izbore traziti nesto takvo.
Za dvije sezone bi imao bordo-zelene.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ovo sto su objavljivali juce i danas slika a treninga ,cini se da jos nisu tu.
Cuo sam da dolaze sutra tek.
Samim tim, jako su male sanse da konkurisu za subotu. Logicno.
Al nema veze, vec slijedeci mec ce biti u kombinaciji.
Samim tim, jako su male sanse da konkurisu za subotu. Logicno.
Al nema veze, vec slijedeci mec ce biti u kombinaciji.
- FKS -
Ako ide farbanje ono mora biti urađeno na profesional način inače to je bacanje para. Pro farbanje i nije tako jeftino, od 8 do 10 KM po stolici. Cijena nove stolice bi trebala biti između 20 i 30 KM,lpTrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 sep 2024, 17:46Farbanje stolica je unaprijed usran pos‘o iz tehnickih razloga.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:55Cuj da se pita opstina, nije opstina privatna firma nit je kosevo vlasnistvo privatno, razumijem za krov i te stvari. Kupit farbu i ofarbat jedino ko bi se bunio jeste zeljka i mozda bakir tacnije sdabetrezengorbachev je napisao/la: ↑08 sep 2024, 13:12Da li bi se mogla pokrenuti neka inicijativa da se stolice na kosevu ofarbaju u bordo, a slova bijela. Vjerujem da bi dosta i mi navijači mogli učestvovati i pomoći finansijski. Nije to nesto skup projekat, samo dogovoriti sa općinom i vidjeti da li je izvodivo. Dobar je vakat pred izbore traziti nesto takvo.
Za dvije sezone bi imao bordo-zelene.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti koliko istok prima i da su cijene materijala porasle. Skupili bi mnogo ali ne bi mogli sve sami, nema sanse.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:23Navijači su krivi što najveći bh. klub nema krov ni na jednoj tribini u 2024. Svašta.Pa ubijeđen sam da bi navijači skupili pare za pola godine da se napravi krov bar na istoku. Mjesto toga ja moram dolaziti na utakmicu i uvijek strepiti kakvo će vrijeme biti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Menalo ne može nigdje potpisati prije zime, treba to odmah kaparisati.
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To farbanje stolica bezz bacanje para i ne bitna stvar ,hajmo se mi malo vise angazovati oko posjete. Strasno mi smeta sto na grbavici bude 10 000 kod nas 6-7000 .
-
- Kontakt:
Ma pod moranje je natkriti jednu tribinu. Zamisli kao danas vrijeme i kisu. Ko ce doci osim hordi i najzescih pitara?!MortemHz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 18:26Nemoj zaboraviti koliko istok prima i da su cijene materijala porasle. Skupili bi mnogo ali ne bi mogli sve sami, nema sanse.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:23Navijači su krivi što najveći bh. klub nema krov ni na jednoj tribini u 2024. Svašta.Pa ubijeđen sam da bi navijači skupili pare za pola godine da se napravi krov bar na istoku. Mjesto toga ja moram dolaziti na utakmicu i uvijek strepiti kakvo će vrijeme biti..
Dok npr na Grbavici boli ih briga pada li ili ne pada jer imaju tri natkrivene tribine. Uskoro i cetvrtu. Mora se i nama barem jedna natkriti koliko god da kosta da mozemo povesti djecu kad je kisa.
Ja sam protiv Radnika vodio djecu na utakmicu a sad vjerovatno necu jer najavljuju kisu
- BordoBBoja
- Kontakt:
To jeste najgoreTatamata1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:16Ma pod moranje je natkriti jednu tribinu. Zamisli kao danas vrijeme i kisu. Ko ce doci osim hordi i najzescih pitara?!MortemHz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 18:26Nemoj zaboraviti koliko istok prima i da su cijene materijala porasle. Skupili bi mnogo ali ne bi mogli sve sami, nema sanse.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:23Navijači su krivi što najveći bh. klub nema krov ni na jednoj tribini u 2024. Svašta.Pa ubijeđen sam da bi navijači skupili pare za pola godine da se napravi krov bar na istoku. Mjesto toga ja moram dolaziti na utakmicu i uvijek strepiti kakvo će vrijeme biti..
Dok npr na Grbavici boli ih briga pada li ili ne pada jer imaju tri natkrivene tribine. Uskoro i cetvrtu. Mora se i nama barem jedna natkriti koliko god da kosta da mozemo povesti djecu kad je kisa.
Ja sam protiv Radnika vodio djecu na utakmicu a sad vjerovatno necu jer najavljuju kisu
Evo ja idem i kad je kisa, ali ne mogu djecu voditi da upalu pluca ne fasuju
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, pjankesarajevo, riki46, Sinfoc1986 i 85 gostiju.