Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoDi80
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la NoDi80 » 09 sep 2024, 19:38

Podrska Hadzikadunicu i Ahmedhodzicu
Gdje su Barbarez i Spahic bili 30 godina
Sutili su ko picke o problemima u bh fudbalu, a sad kad su dobili pozicije ,sve je dobro napredujemo, nema nikakvih problema…
Legende jesu na neke nacine i to se postuje, ali neces me **** s Mujakicem , Bicakcicem, Hadzikicem i ostalima
Nije nodi levat ko ovi forumasi sto se prave da nema panjeva na ovom spisku i Dzeko je picka isto
Najveci ali je picka samo takva
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 sep 2024, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 09 sep 2024, 19:41

To ce ga na kraju i kostati jer on nema trenerskog autoriteta da radi ove neke rezove koje radi. Vahid halilhodzic moze doci na press i reci igrac mi ne trenira dovoljno dobro, saljem ga na tribinu, ali on bez dana trenerskog iskustva tesko. Mislim naravno u ovom kontekstu javne price, privatno to itekako moze reci igracu ako procjeni tako.

Poenta je da ne treba igrace stavljati na stub srama bez obzira jel upravu ili nije jer vec izaziva domino efekat, a opet kazem nema dovoljno autoriteta ni iskustva kao trener da se nosi s tim. U krajnjem slucaju kazes igrac ima sitnu povredu, zato je na tribini, a privatno mu kazes sta mislis i cao.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 19:45

Kako Dalić oklijeva, pominjalo se da bi Katić mogao zaigrati za rodnu BiH, no njegovi prioriteti po pitanju toga su jasni...

"Nisam bio razočaran što nisam dobio poziv Dalića za utakmicu protiv Slovačke. Naravno da se nadam pozivu, da to želim i očekujem. To mi je san. Međutim, nije bilo realno očekivati poziv s obzirom na to da nisam igrao u posljednjih pet-šest utakmica. Samo trebam raditi i vjerujem da će jednog dana doći", kazao je Katić za Sportske novosti.

"Za reprezentaciju ce igrati najvece patriote" - Sergej Barbarez
Pljujte vi jos malo po Ahmedhodzicu, niste mu se zene odavno sjetili yebem vas usta dvolicna. Pljujete momka koji je dosao kod nas a mogao igrat 1. Postavu duplo jace reprezentacije od nas. Nikad u zivotu se zbog fudbala nisam obradovao kao kad je Barbarez dosao za selektora, ali cim sam vidio ko ce mu bit pomocnici ohladio sam. Zasto?
Zato sto ce svak probat uvalit nekog svog i dok se taj navikne selektor i stab ce biti bivsi a mi cemo opet pusit qrac i gledat mundijale bez nas!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 09 sep 2024, 19:47

Ja i? Došao igrati za nas i očekuje da će moći svoj seljakluk prosipati. Nosi ga u 3 pm.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 09 sep 2024, 19:48

Jesi li ti njegov advokat ili šta? Ako se frajer ne javlja i ne odgovara na pozive, ako vazda smišlja nekakve izgovore, ko ga yebe, ne mora igrati, nabit ga nogom u guzicu, taman da je Maldini!

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 sep 2024, 19:50

nisam bio oduševljen sergejem, ali ako je napokon odlucio da sasijece ovog malog seljacinu ima moju punu podršku!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 19:53

galia95 je napisao/la:
09 sep 2024, 19:48
Jesi li ti njegov advokat ili šta? Ako se frajer ne javlja i ne odgovara na pozive, ako vazda smišlja nekakve izgovore, ko ga yebe, ne mora igrati, nabit ga nogom u guzicu, taman da je Maldini!
Jesam, branicu covjeka koji sigurno ima razlog zbog kojeg ne dolazi igrat a isti ce nadam se uskoro izaci u javnost. Drazi mi je on i ovakav nego neki sto su dosli tu jer ne mogu gdje su kako kazu sanjali odigrat 5 utakmica da se prodaju i vjerovatno vise nece ni biti pozivani. Sjetite se samo sta je bilo sa Cipeticima i slicnim.
Uostalom, Anel i Esmir su se upoznali prije ovog okupljanja i prije nego sto je ova garda dosla na celo reprezentacije i Anel ga je prvi poceo nagovarat da zaigra za nas. Zasto bi to uradio ako ne zeli uspjeh svojoj zemlji ?

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 09 sep 2024, 19:54

Ako ima validan razlog nek ga kaže. Uvijek šuti kao picka. Niko nije veći od repke, pa ni ovaj seljak.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 09 sep 2024, 19:57

fanatik19 je napisao/la:
09 sep 2024, 19:53
galia95 je napisao/la:
Jesam, branicu covjeka koji sigurno ima razlog zbog kojeg ne dolazi igrat a isti ce nadam se uskoro izaci u javnost. Drazi mi je on i ovakav nego neki sto su dosli tu jer ne mogu gdje su kako kazu sanjali odigrat 5 utakmica da se prodaju i vjerovatno vise nece ni biti pozivani. Sjetite se samo sta je bilo sa Cipeticima i slicnim.
Uostalom, Anel i Esmir su se upoznali prije ovog okupljanja i prije nego sto je ova garda dosla na celo reprezentacije i Anel ga je prvi poceo nagovarat da zaigra za nas. Zasto bi to uradio ako ne zeli uspjeh svojoj zemlji ?
Niko nije rekao da Ahmedhodžić ne želi uspjeh svojoj zemlji i da nije patriota, nego da se ponaša kao ufurani razmaženi balavac i uvrijeđena mlada. Reprezentacija domovine je svetinja i tačka! Ako ne želiš da igraš jer ti se ne sviđaju saigrači, atmosfera u timu, kvalitet ekipe ili odluke selektora, onda lagano preko vrata i odyebaus iz Bosne i Hercegovine. 👍 :bih:
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 09 sep 2024, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.

adrenaline323
Kontakt:

Post Postao/la adrenaline323 » 09 sep 2024, 19:58

Ma nema logike nismo igrali protiv Farskih ostrva nego protiv Nizozemske sto ne bi anel htio igrati, valjda cemo sutra poslje utakmice saznati sta se stvarno desilo.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 sep 2024, 20:01

Podrzavao sam izbor Barbareza za selektora zbog zasluga koje je zaradio kao igrac, plus jedan od rijetkih u kojeg javnost ima povjerenje da ce raditi za interes :bih: . Ali za sad cisti promasaj,
takticki nepismen i ovo iznosenje bas svih detalja je jako nezrelo od njega, trebao bi biti pametniji.
embrace the chaos

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 20:02

galia95 je napisao/la:
09 sep 2024, 19:57
fanatik19 je napisao/la:
09 sep 2024, 19:53
galia95 je napisao/la:
Niko nije rekao da Ahmedhodžić ne želi uspjeh svojoj zemlji i da nije patriota, nego da se ponaša kao ufurani razmaženi balavac i uvrijeđena mlada. Reprezentacija domovine je svetinja i tačka! Ako ne želiš da igraš jer ti se ne sviđaju saigrači, kvalitet ekipe ili odluke selektora, onda lagano preko vrata i odyebaus iz Bosne i Hercegovine. 👍 :bih:
Recimo da je Barbarez odlucio da ga ostavi na klupi ili jos gore na tribinama(nagadjam ne kazem da je to a ispasce da jeste) kako da postuje odluku selektora kad je covjek zajedno sa kompletnom javnoscu svjestan da je najbolji stoper kojeg imamo? Kako da predje preko toga da bude rezerva u slabijoj reprezentacije od jace u kojoj je mogao biti starter? Ja igrom slucaja znam situaciju gdje je igrac presao iz slabije ekipe gdje je bio na tribinama i klupi u duplo jacu i igrao svaku utakmicu 1. Postavu. Ko kaze da to i ovdje nije bio slucaj? Kako bi ti presao preko toga da se nadjes u toj situaciji.
Nagadjam, ali nemojte mislit da su Sergej i ekipa nevinasca i iskreni u svemu ovome. Cim oni dopustaju Vici da dolazi drzat govore na trening jasno je da su se naguzili na neki nacin!!!

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 09 sep 2024, 20:05

Dijasporaši brane nepismenog Sergia. Ništa čudno :yawn:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 09 sep 2024, 20:07

Puna podrška selektoru, dosta je sprdnje sa nacionalnim grbom.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2024, 20:13

@fanatik19, ti si jos jedan od likova koji se više vodi emocijama nego razumom.
Valjda si i sam svjestan da Ahmedhodzic ne bi bio prvotimac Švedske.
Kakav je to argument da je Ahmedhodzic odmah izabrao reprezentaciju BiH a recimo Katicu je Bosna i Hercegovina bila rezervna?!
Taj Katic pogide za bh dres i na treningu i na utakmicama. Cak i Barisic gine više na terenu nego Ahmedhodzic i Hadzikadunic.
Zar to nije simptomatično?

Evo ja nemam sumnje da je u ovom trenutku Katic spremniji i u boljoj formi od Ahmedhodzica i svih ostalih stopera i zasluženo ima bolju ulogu nego i sam Ahmedhodzic.
Okači mačku o rep tu prošlost i patriotizam u jednom trenutku ako ga ne potvrdjujes u svakom sljedećem.

Nije ovo prvi ispad Ahmedhodzica pa da ga se tapsa po ramenima. Uspio je nadmasiti i Begovica.

Ako Barbarez odluci da ga vise ne zove, mora osjetiti podršku javnosti.
Red se napokon pokušava uspostaviti. Zar to nismo svi prizeljkivali?!

Spominješ Dalica..Zar nije Dalic "otjerao" Kalinica.
Spominješ Vahu...Zar nije Vaha otjerao najbolje igrače Maroka, Japana i da ne nabrajam.
I mali milion je situacija u svijetu fudbala sa sličnim scenariom.
Ništa novo

Podrška selektoru i stručnom štabu.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 20:27

hurem je napisao/la:
09 sep 2024, 20:13
@fanatik19, ti si jos jedan od likova koji se više vodi emocijama nego razumom.
Kakav je to argument da je Ahmedhodzic odmah izabrao reprezentaciju BiH a recimo Katicu je Bosna i Hercegovina bila rezervna?!
Taj Katic pogide za bh dres i na treningu i na utakmicama. Cak i Barisic gine više na terenu nego Ahmedhodzic i Hadzikadunic.
Zar to nije simptomatično?

Evo ja nemam sumnje da je u ovom trenutku Katic spremniji i u boljoj formi od Ahmedhodzica i svih ostalih stopera i zasluženo ima bolju ulogu nego i sam Ahmedhodzic.
Okači mačku o rep tu prošlost i patriotizam u jednom trenutku ako ga ne potvrdjujes u svakom sljedećem.

Nije ovo prvi ispad Ahmedhodzica pa da ga se tapsa po ramenima. Uspio je nadmasiti i Begovica.

Ako Barbarez odluci da ga vise ne zove, mora osjetiti podršku javnosti.
Red se napokon pokušava uspostaviti. Zar to nismo svi prizeljkivali?!

Spominješ Dalica..Zar nije Dalic "otjerao" Kalinica.
Spominješ Vahu...Zar nije Vaha otjerao najbolje igrače Maroka, Japana i da ne nabrajam.
I mali milion je situacija u svijetu fudbala sa sličnim scenariom.
Ništa novo

Podrška selektoru i stručnom štabu.
Kako moze biti bolji stoper covjek koji nije mogao igrat standardno u Hajduku i nakon toga zavrsi u Cirihu koji je u rangu Zrinjskog odigrao protiv istog protivnika tacnije izblamirao se na max.
Katic se bori, ne osporavam to sekunde, srcem igra svaku utakmicu ali takav je bio i Sanicanin pa gdje je sad? Jel shvatas ti da ove novajlije dolaze samo da se prodaju boli njih briga hocemo li mi nesto napraviti ili ne. Evo presao bih nekako preko toga da je doveden lik od 20 godina iz Ciriha i dobio prednost ali lik od 28 godina koji ce tu bit 2 3 ciklusa i otic nikako za razliku od Anela koji jos 10 god moze igrat. Katic nikada nece imat kvalitet da igra Englesku premier ligu a veoma tesko i lige petice, dok je Anel to vec ostvario i ponovit ce opet. Hahahahahahah i povrh svega si rekao da ne bi bio starter ? Pa on je imao 2 nezvanicna nastupa za Svedsku jos dok je igrao u Malmeu i imao 21 godinu. Pogledaj gdje igraju defanzivci Svedske a pogotovo njihov desni stoper u formaciji s 3 i onda probaj izvalit takvu glupost. Ovdje cu zavrsit jer si ocigledno jos jedan dvolicnjak koji ce sutra momka u nebo dizat ako se vrati i nakon eventualnog gola poljubi grb a danas ga pljuje kao da je najgori igrac repke ikad

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 sep 2024, 20:35

hurem je napisao/la:
Netačno. Švedska ima ogromnih problema, u većem su kanalu od nas, naročito u odbrani gdje to pokušavaju zakrpiti sa igračima Lecha i Pogona. Anel je za obojicu Jaap Stam lično.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 20:41

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 sep 2024, 20:35
hurem je napisao/la:
Netačno. Švedska ima ogromnih problema, u većem su kanalu od nas, naročito u odbrani gdje to pokušavaju zakrpiti sa igračima Lecha i Pogona. Anel je za obojicu Jaap Stam lično.
Dzaba to objasnjavas liku koji igraca sto nije zadovoljio kriterije Hajduka kojeg izbacuju Gzira, Ruzomberok i ostale kreme evropskog fudbala poredi sa kapitenom kluba u najjacoj ligi svijeta.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 09 sep 2024, 20:42

hurem je napisao/la:
Hien iz Atalante i Gudmundsson iz Lillea su ispred Mirsinog malog trenutno.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 09 sep 2024, 20:43

fanatik19 je napisao/la:
09 sep 2024, 20:41
hurem je napisao/la:
Dzaba to objasnjavas liku koji igraca sto nije zadovoljio kriterije Hajduka kojeg izbacuju Gzira, Ruzomberok i ostale kreme evropskog fudbala poredi sa kapitenom kluba u najjacoj ligi svijeta.
**** li te Anel u supak pa ga pet dana braniš kao da si mu licno PR?

Pa nije **** Maldini Bog te

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 10 gostiju.