Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Barba fakat misli, tako mi izgleda, da cemo ga trpiti svi cak i ako izgubimo 10 narednih tekmi!! Hebiga nismo San Marino.Vec 7 zaredom smo luzeri i mora nesto napraviti sutra, ili bar u Zenici.
Kocka se s losom odbranom i prevelikim fulama s Denisom i Anelom. Ode ovo, ako sutra opet izgubi.
Kocka se s losom odbranom i prevelikim fulama s Denisom i Anelom. Ode ovo, ako sutra opet izgubi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gudmundsson je lijevi bek a ne štoper

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Desni stoper im igra u Lechu ili Pogonu, pozicija ko servirana za Anela vec nekoliko godinaMogli je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:42Hien iz Atalante i Gudmundsson iz Lillea su ispred Mirsinog malog trenutno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:35Netačno. Švedska ima ogromnih problema, u većem su kanalu od nas, naročito u odbrani gdje to pokušavaju zakrpiti sa igračima Lecha i Pogona. Anel je za obojicu Jaap Stam lično.
Igra im stopera kao momciluk Seo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To ti valjda govori koliko nemaju kvaliteta i u kolikom su kanalu kada wingback mora igrati štopera, kao i neki anonimusi iz Lecha i Pogona.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Anel bi bez dileme bio starter u reprezentaciji Švedske trenutno, konkurencija su stoper iz poljske lige i stoper iz bugarske lige. Ljudi ovdje o njemu pričaju kao da je Mujakić.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Anel je bez dileme solidan igrac i debil istovremeno. Ili mu neko puni glavu necim ili je stvarno mnogo neinteligentan
-
- Kontakt:
Neznamo sta je bilo,idemo od toga da je povrijeden i da nemoze igrati. A sada mozemo teoretski uzeti tvoj primjer sta je se moglo desiti. Kao prvo siguran sam da Anel voli ovu repku i da je gleda svojom, ali da reaguje previse djetinjasto i nezrelo. Da je teoretski i poslat na klupu i tribine, sto je u timskom sportu normalno, jer svako moze imati los dan ili takticki izostati. Pitas kako to podnjeti? Pa sportski, jer uvijek moze biti neko bolji u datom trenutku, zbog forme , fizicke i psihicke spreme ili motivacije. Kako reagovati? Ovako kako je Anel sigurno ne, licna sujeta i ego se mora ostaviti po strani, a mislim da on kritiku ne podnosi lahko i da se onda inati i ljuti. Sta je lijek? Sabur, sabur i vjera u sebe da si bolji ako si stvarno bolji i onda posle te utakmice izaci na trening poderati sa svojim zalaganjem sve lopte i tako pokazati treneru da zasluzujes mjesto u prvi jedanaest i da je pogrijesio. Ovo sto oni trenutno uce su zivotne lekcije, a ne sportske, neznaju se sa njima nositi, jer im je prosto receno dosada u zivotu dosta toga islo glat, pa je sok kad im neko na prvu ne titra m.uda.fanatik19 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:02Recimo da je Barbarez odlucio da ga ostavi na klupi ili jos gore na tribinama(nagadjam ne kazem da je to a ispasce da jeste) kako da postuje odluku selektora kad je covjek zajedno sa kompletnom javnoscu svjestan da je najbolji stoper kojeg imamo? Kako da predje preko toga da bude rezerva u slabijoj reprezentacije od jace u kojoj je mogao biti starter? Ja igrom slucaja znam situaciju gdje je igrac presao iz slabije ekipe gdje je bio na tribinama i klupi u duplo jacu i igrao svaku utakmicu 1. Postavu. Ko kaze da to i ovdje nije bio slucaj? Kako bi ti presao preko toga da se nadjes u toj situaciji.galia95 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:57Niko nije rekao da Ahmedhodžić ne želi uspjeh svojoj zemlji i da nije patriota, nego da se ponaša kao ufurani razmaženi balavac i uvrijeđena mlada. Reprezentacija domovine je svetinja i tačka! Ako ne želiš da igraš jer ti se ne sviđaju saigrači, kvalitet ekipe ili odluke selektora, onda lagano preko vrata i odyebaus iz Bosne i Hercegovine.fanatik19 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:53
Jesam, branicu covjeka koji sigurno ima razlog zbog kojeg ne dolazi igrat a isti ce nadam se uskoro izaci u javnost. Drazi mi je on i ovakav nego neki sto su dosli tu jer ne mogu gdje su kako kazu sanjali odigrat 5 utakmica da se prodaju i vjerovatno vise nece ni biti pozivani. Sjetite se samo sta je bilo sa Cipeticima i slicnim.
Uostalom, Anel i Esmir su se upoznali prije ovog okupljanja i prije nego sto je ova garda dosla na celo reprezentacije i Anel ga je prvi poceo nagovarat da zaigra za nas. Zasto bi to uradio ako ne zeli uspjeh svojoj zemlji ?![]()
![]()
Nagadjam, ali nemojte mislit da su Sergej i ekipa nevinasca i iskreni u svemu ovome. Cim oni dopustaju Vici da dolazi drzat govore na trening jasno je da su se naguzili na neki nacin!!!
Da zakljucim, ako iko uspije obojicu dozvati i Anela i Brku to su Barbarez i Spahic, ali moras biti spreman i prihvatiti kritiku, to se nadam za nas, jer su nam obojica potrebni i trebaju biti tu.
Manje vise se slazem sve i imam jednu stvar da dodam. U nas je generalno veliki problem sto kad igrac prvi put dobije poziv u reprezentaciju ga se mora stavit da igra? Zasto? Jel im to neko zagarantuje da ce na osnovu toga sto je pozvan morat igrat? Konkretno primjer Barisic, covjek dodje i zavali nas na 2. Utakmici ko budale. Evo sad i Katic, okej, zahvalan igrac, nije pravio neke vece kikseve u ovih par tekma, ali ocigledno je da on mora igrati bez obzira jel najkvalitetniji ili nije. Dokazano je vec par puta da su Anel i Dennis odlican duo, a jos bolji kad im dodas Kolasinca kao protiv Ukrajine. U redu, nema Anela sada, ali bili su tu i on i Dennis protiv Engleske i Italije. Na osnovu cega je ovaj odjednom stekao status ispred Dennisa? Jel to cirih jaci klub od HSV-a ili generalno Svicarska liga od cvajte? Oba igraju standardno, to je svakako pozitivno. Ali moramo uzet u obzir cinjenicu da ova 2 vec navedena imaju vise nastupa za repki nego svi stoperi zajedno mimo njih koji su igrali za repku protekle 4 godine otkad su se pojavili. Zato ne smijemo ovo radit, pricali smo kad je Bajevic otisao da cemo radit smjenu generacija i sta smo dobili? Otjerali smo Peteva kad je to donekle bilo uradjeno i onda svaki novi selektor izmisli nekog svog mutanta i vracamo se na pocetnu tackuBrazzzoo123 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:06Neznamo sta je bilo,idemo od toga da je povrijeden i da nemoze igrati. A sada mozemo teoretski uzeti tvoj primjer sta je se moglo desiti. Kao prvo siguran sam da Anel voli ovu repku i da je gleda svojom, ali da reaguje previse djetinjasto i nezrelo. Da je teoretski i poslat na klupu i tribine, sto je u timskom sportu normalno, jer svako moze imati los dan ili takticki izostati. Pitas kako to podnjeti? Pa sportski, jer uvijek moze biti neko bolji u datom trenutku, zbog forme , fizicke i psihicke spreme ili motivacije. Kako reagovati? Ovako kako je Anel sigurno ne, licna sujeta i ego se mora ostaviti po strani, a mislim da on kritiku ne podnosi lahko i da se onda inati i ljuti. Sta je lijek? Sabur, sabur i vjera u sebe da si bolji ako si stvarno bolji i onda posle te utakmice izaci na trening poderati sa svojim zalaganjem sve lopte i tako pokazati treneru da zasluzujes mjesto u prvi jedanaest i da je pogrijesio. Ovo sto oni trenutno uce su zivotne lekcije, a ne sportske, neznaju se sa njima nositi, jer im je prosto receno dosada u zivotu dosta toga islo glat, pa je sok kad im neko na prvu ne titra m.uda.fanatik19 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:02Recimo da je Barbarez odlucio da ga ostavi na klupi ili jos gore na tribinama(nagadjam ne kazem da je to a ispasce da jeste) kako da postuje odluku selektora kad je covjek zajedno sa kompletnom javnoscu svjestan da je najbolji stoper kojeg imamo? Kako da predje preko toga da bude rezerva u slabijoj reprezentacije od jace u kojoj je mogao biti starter? Ja igrom slucaja znam situaciju gdje je igrac presao iz slabije ekipe gdje je bio na tribinama i klupi u duplo jacu i igrao svaku utakmicu 1. Postavu. Ko kaze da to i ovdje nije bio slucaj? Kako bi ti presao preko toga da se nadjes u toj situaciji.galia95 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 19:57
Niko nije rekao da Ahmedhodžić ne želi uspjeh svojoj zemlji i da nije patriota, nego da se ponaša kao ufurani razmaženi balavac i uvrijeđena mlada. Reprezentacija domovine je svetinja i tačka! Ako ne želiš da igraš jer ti se ne sviđaju saigrači, kvalitet ekipe ili odluke selektora, onda lagano preko vrata i odyebaus iz Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
Nagadjam, ali nemojte mislit da su Sergej i ekipa nevinasca i iskreni u svemu ovome. Cim oni dopustaju Vici da dolazi drzat govore na trening jasno je da su se naguzili na neki nacin!!!
Da zakljucim, ako iko uspije obojicu dozvati i Anela i Brku to su Barbarez i Spahic, ali moras biti spreman i prihvatiti kritiku, to se nadam za nas, jer su nam obojica potrebni i trebaju biti tu.
Bio bi starter u Svedskoj repki, ali bi mu smetalo sto IKEA pravi stolice sa tri noge i odmah bi napustio tu repku.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne bi, u Švedskoj bi se ponašao kao što se ponaša u klubu. Bio bi ozbiljan i radio šta mu se kaže.
Mi smo ga okovali u zvijezde, proglasili za Ramosa, on vidio da je došao u cirkus Kolorado i proradili svi balkanski marifetluci kojih mu izgleda ne fali.
Ovi mu počeli opraštati bezobrazluke, on vidio da se s navijačima i savezom može manipulisati i udri.
U suštini on i nije kriv, u ozbiljnom okruženju bi davno bio nogiran ili bi naučio da se ponaša kako treba.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Anel je jedna mala "pickica" sto bi rekli kod nas cim mu ne odgovara nesto povlaci se, uvrijeđen. A nasi to tolerisu, a do kad ce ne vjerujem da ce zadugo obzirom kakav je Barba.
Problem je sto ovo nije ozbiljno okruzenje, niti ce ikad biti. On je tu dosao 2024. Bas u ovom periodu, a Barbarez je 6. Selektor od tog okupljanja do danas. Pametnom dostaHoroz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:27Ne bi, u Švedskoj bi se ponašao kao što se ponaša u klubu. Bio bi ozbiljan i radio šta mu se kaže.
Mi smo ga okovali u zvijezde, proglasili za Ramosa, on vidio da je došao u cirkus Kolorado i proradili svi balkanski marifetluci kojih mu izgleda ne fali.
Ovi mu počeli opraštati bezobrazluke, on vidio da se s navijačima i savezom može manipulisati i udri.
U suštini on i nije kriv, u ozbiljnom okruženju bi davno bio nogiran ili bi naučio da se ponaša kako treba.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 09 sep 2024, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Horoz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:27Ne bi, u Švedskoj bi se ponašao kao što se ponaša u klubu. Bio bi ozbiljan i radio šta mu se kaže.

Ako bi i pokusao ovo kao kod nas, uradio bi jednom i ne bi vise nikad ni dobio poziv. Jbt lik se sa 4 selektora posvadjao, Savo ga jedva nagovorio da dodje za baraz i ima likova koji brane njega i govore da je sve do trenera

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, pametnom dosta. Svi drugi igrači uključujući Dedića, Demirovića, Kolašinca, koji su bolji i uspješniji od njega, ispadoše budale jer trpe 6 selektora?
Džeko i Bičakčić su budale što pod stare dane dolaze da se zajebavaju, a nemaju nikakav interes. Krunić kojeg boli k....za BiH, dolazi iz čiste korektnosti i dobrog odgoja.
svi su budale, samo je Ahmedhodžić u pravu što nas zajebava i pljuje po svima nama, pa se ne javlja na telefon.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ognjen Vranješ ja za Sergia Ramosa gospodin.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
1000% bi bio prvotimac.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:35Netačno. Švedska ima ogromnih problema, u većem su kanalu od nas, naročito u odbrani gdje to pokušavaju zakrpiti sa igračima Lecha i Pogona. Anel je za obojicu Jaap Stam lično.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.