To i ja mislim. Kod nje zreba lobirati da ga pusti da igra za repku. Ona vodi glavnu riječ i nosi pantole u porodici očito

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
To i ja mislim. Kod nje zreba lobirati da ga pusti da igra za repku. Ona vodi glavnu riječ i nosi pantole u porodici očito
Pa da se zna nebi forum nagadjao.
Je li realno da likovi koji se godinama vrte oko reprezentacije nemaju pojma ni gdje ni kako igraju bar ovi standardniji igraci? I onda mi ocekujemo od njih da postave neko konkretno pitanje na presicama.Hadžikadunić je, nažalost popustio sa formom i u mjesecima koji su iza nas nije uspio pronaći kontinuitet igranja utakmica, pa je razumljivo da priliku u reprezentaciji treba tražiti neko ko više igra u klubu. Nažalost, nakon posudbe u Mallorcu iz Rostova, Hadžikadunić je postao tek peta opcija u španskom klubu i nije imao ozbiljnu minutažu.
Strasno, covjek igrao na posudbi u Mallorci proljetni dio sezone 22/23, i zadnjih 10ak kola bio starter pa se povrijedio i propustio junski debakl od LuksemburgaGhuraba je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:16Iskace mi vijest s portala n1 pod naslovom: "Nekada bili stoperski par za budućnost, danas “Šveđana” nema u selekciji BiH". Otvorim clanak, u potpisu je 'superupuceni' sportski bh novinar Haris Mrkonja, a u tekstu stoji sljedece:
Je li realno da likovi koji se godinama vrte oko reprezentacije nemaju pojma ni gdje ni kako igraju bar ovi standardniji igraci? I onda mi ocekujemo od njih da postave neko konkretno pitanje na presicama.Hadžikadunić je, nažalost popustio sa formom i u mjesecima koji su iza nas nije uspio pronaći kontinuitet igranja utakmica, pa je razumljivo da priliku u reprezentaciji treba tražiti neko ko više igra u klubu. Nažalost, nakon posudbe u Mallorcu iz Rostova, Hadžikadunić je postao tek peta opcija u španskom klubu i nije imao ozbiljnu minutažu.![]()
Taj lik je sve samo ne sportski novinar. Operisan od sporta.Ghuraba je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:16Iskace mi vijest s portala n1 pod naslovom: "Nekada bili stoperski par za budućnost, danas “Šveđana” nema u selekciji BiH". Otvorim clanak, u potpisu je 'superupuceni' sportski bh novinar Haris Mrkonja, a u tekstu stoji sljedece:
Je li realno da likovi koji se godinama vrte oko reprezentacije nemaju pojma ni gdje ni kako igraju bar ovi standardniji igraci? I onda mi ocekujemo od njih da postave neko konkretno pitanje na presicama.Hadžikadunić je, nažalost popustio sa formom i u mjesecima koji su iza nas nije uspio pronaći kontinuitet igranja utakmica, pa je razumljivo da priliku u reprezentaciji treba tražiti neko ko više igra u klubu. Nažalost, nakon posudbe u Mallorcu iz Rostova, Hadžikadunić je postao tek peta opcija u španskom klubu i nije imao ozbiljnu minutažu.![]()
To nisam znao da ga je zvao Spaha. Nego otvorim zadnju stranicu i vidim komentare tipa "znao sam da je ona kriva, i ona je ogranicila komentare" i sl. pa sam zato pomislio da se nesto detaljnije zna.
Ma eto ja gore sto sam napisao je sve oficijalno sto je rečeno od strane selektora. Sve ostalo mi naganjamo i tražimo hodzuBeduin je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:39To nisam znao da ga je zvao Spaha. Nego otvorim zadnju stranicu i vidim komentare tipa "znao sam da je ona kriva, i ona je ogranicila komentare" i sl. pa sam zato pomislio da se nesto detaljnije zna.![]()
Vazda sam se ibretio ko je njega progurao na ovu N1 da glumi "sportskog" novinaraarelinho je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:31Taj lik je sve samo ne sportski novinar. Operisan od sporta.Ghuraba je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:16Iskace mi vijest s portala n1 pod naslovom: "Nekada bili stoperski par za budućnost, danas “Šveđana” nema u selekciji BiH". Otvorim clanak, u potpisu je 'superupuceni' sportski bh novinar Haris Mrkonja, a u tekstu stoji sljedece:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.