Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma nabijem ih obojicu na racku, da Bog da vise nikad ne zaigrao za repku, gofno i los covjek
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ispade da se Džeko ipak na kraju dobro oženio...
cuj slusa ženu i punicu a babu u kraj sklonio
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Izgleda da su sihre, tako Mirso kaze. Šteta, kad se toga rijesi vec ce biti prestar, posvetice se vjeri i bice ljudina na babu.
- Shategabri
- Kontakt:
Drama Queen.
Odyebat. Nek se kofrči u Ch'shipu.
Vazda mu neki qrc smeta.
Odyebat. Nek se kofrči u Ch'shipu.
Vazda mu neki qrc smeta.
Koševo Zapad
Pa Dzeko je drugačija osoba očito. Ja samo kažem Anel sad kad se nećka jedno dok je tu, kad ih bude dvoje situacija će biti još gora. Dzeko preko 10 godina na svako okupljanje uredno dolazi. Sad u Amsterdamu je na tekmi bila i Amra sa dvoje djece pa odma otišla sa djecom kući . Nemam pojma imaju li dadilje il nemaju, njihova stvar.nebeskasila je napisao/la: ↑10 sep 2024, 07:12Pa Dzeko ima 5. Djece znaci da ne bi trebao igrati za nas vec nekih 6-7 godina. Ne cuvaju sami djecu, imaju sve moguce olaksice u zivotu. Jel mu toliki problem odigrari za klub i ostaviti zenu i djecu?soccerfan je napisao/la: ↑10 sep 2024, 03:15Izgleda da ne19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 01:07Radi li ovaj ista drugo u zivotu osim sto prci Marijanu Ceciliju? Nisam ni znao da je opet trudna![]()
Zamisli znaci uskoro će imati dvoje djece ispod dvije godine ( mali mu je nedavno 1 rodjendan proslavio ) . Tek kad se drugo dijete rodi neće dolaziti jer je realno jako teško za jednog roditelja da čuva 2 malo djece nekoliko dana sam/sama. Znam iz iskustva.
Namjerno mu to i radi, sa djecom ce se osigurati, a on poglup. Al hajde da je momak ziv i zdrav sa svojom djecom, repku nek zaboravi i sve super. Kad mu sjebe pare naumpasce mu sve
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nije to poenta naravno da ima. Samo kažem, posto je već drugo dijete na putu, čim ovako eskivira dok je samo jedno tu, kad ih bude dvoje tek će eskivirati. Drugo je Edin koji ni djetetu za rodjendan nije tu kako bi i dalje igrao za reprezentaciju. Daniju je juce bio rodjendan,proslavice naknadno naravno ali samo iznosim činjenice. On repku voli i preko 10 godina na svako okupljanje medju prvima stiže.samobih je napisao/la: ↑10 sep 2024, 08:20Pa valjda ima para da plati neku ženu koja će pomoći. Džeko to isto radisoccerfan je napisao/la: ↑10 sep 2024, 03:15Izgleda da ne19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 01:07Radi li ovaj ista drugo u zivotu osim sto prci Marijanu Ceciliju? Nisam ni znao da je opet trudna![]()
Zamisli znaci uskoro će imati dvoje djece ispod dvije godine ( mali mu je nedavno 1 rodjendan proslavio ) . Tek kad se drugo dijete rodi neće dolaziti jer je realno jako teško za jednog roditelja da čuva 2 malo djece nekoliko dana sam/sama. Znam iz iskustva.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
[email protected]
Eto, pitati znaju li nekog ko skida sihre, pa staviti zapis u vodu i kraj kućnog praga.
Eto, pitati znaju li nekog ko skida sihre, pa staviti zapis u vodu i kraj kućnog praga.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja pričati bosanski dobro, volim te bosno oooooo
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
soccerfan je napisao/la: ↑10 sep 2024, 11:19Nije to poenta naravno da ima. Samo kažem, posto je već drugo dijete na putu, čim ovako eskivira dok je samo jedno tu, kad ih bude dvoje tek će eskivirati. Drugo je Edin koji ni djetetu za rodjendan nije tu kako bi i dalje igrao za reprezentaciju. Daniju je juce bio rodjendan,proslavice naknadno naravno ali samo iznosim činjenice. On repku voli i preko 10 godina na svako okupljanje medju prvima stiže.samobih je napisao/la: ↑10 sep 2024, 08:20Pa valjda ima para da plati neku ženu koja će pomoći. Džeko to isto radisoccerfan je napisao/la: ↑10 sep 2024, 03:15
Izgleda da ne![]()
Edin Dzeko je kralj

Svaka njemu čast

Nemaš ti pojma! Neko ti je velike komplekse iz dijaspore napravio !
De mi reci jel ti Majka skuhala rucak i oprala gaće , pretpostavljam da si preko 30 a još živiš u kući sa roditeljima!!
Jesul ti dali malo džeparca da odeš na kahvu ? Hahahaha
Misliš napravio ili nabio mi komplekse?

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Treba neki IQ test prilikom registracije postaviti da ne moramo trpiti ove baustelce.Judd je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:26Misliš napravio ili nabio mi komplekse?
![]()

- BenjooJutub
- Kontakt:
Kako možeš nekog sa kojim dijeliš istu naciju, voliš istu državu, nazivati bauštelcem?
Jaoooo Srbijo, što te Amerika zaustavi. Kakva **** od ljudi smo.
Mirso ugasio profil na fb
- bavariapivo
- Kontakt:
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/mi ... e-moj-sin/
Sve je otkriveno, znaci da je iskljucivo zbog njega i da decku stvarno treba pomoc pa kad se ustanovi da je ponovo na zemlji i psihicki stabilan tek onda razmislit o vracanju u repku. Dobro ce bit ako i u klubu ne napravi neko sranje zbog ovoga
Sve je otkriveno, znaci da je iskljucivo zbog njega i da decku stvarno treba pomoc pa kad se ustanovi da je ponovo na zemlji i psihicki stabilan tek onda razmislit o vracanju u repku. Dobro ce bit ako i u klubu ne napravi neko sranje zbog ovoga
Ne bi se trebao niko ismijavati zbog grešaka u pisanju, a pogotovo ne ljudi koji su odrasli i žive vani. Nekada su postojali sportski forumi kroz koje su naši ljudi iz dijaspore jako dobro unaprijedili jezik jer su imali podršku od ostalih da pišu slobodno ne obazirući se na greške.
fanatik19 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 13:53https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/mi ... e-moj-sin/
Sve je otkriveno

-
- Kontakt:
Mirso gazijo nasa, izdrzi!
Izvucicemo Anela iz cigancićinih ralja, nece ni njen zulum vjecno trajati.
Izvucicemo Anela iz cigancićinih ralja, nece ni njen zulum vjecno trajati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.