Bolje u Betis,Isco s jedne strane,a Bajraktar s druge

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bolje u Betis,Isco s jedne strane,a Bajraktar s druge
Rukfas je legenda, Hamula se naljutio sto nije pozvan i Hadzija ga zovnu sljedece okupljanje skoro bez utakmice u nogama. Jes dobro imat takvog trenera yebote, da ih ima vise u seniorskom fudbalu dosta nas sa foruma bi se bavilo fudbalom
+1Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:57Volio bih da oni naši "stručnjaci"" daju momku da odigra cijelu utakmicu da pokušamo bar sekundu sačuvati loptu ili bar koju smišljenu akciju napraviti i da skontaju da momak od 19 godina nije vise mlad i da nema vremena vec odmah u vatru. A ujedno da se i dijete nametne skautima u evropi da se proda ili ga bar nastave pratiti.
Jer ovo sto igramo zadnjih godina čemereno i jadno je.
Nisam gledao tog kikanovica, vidim da je zvanicno najcesce igrao lijevo krilo sto nam je deficitarna pozicija. Ali ono sto mi je totalno nejasno je cinjenica da je igrao i kao spic jedno vrijeme u klubu i zavrsio na kraju na beku. Kakav je to prebacaj da spica prebacis na beka?
Možda je brzi od lopte bioDeeWa je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:40Nisam gledao tog kikanovica, vidim da je zvanicno najcesce igrao lijevo krilo sto nam je deficitarna pozicija. Ali ono sto mi je totalno nejasno je cinjenica da je igrao i kao spic jedno vrijeme u klubu i zavrsio na kraju na beku. Kakav je to prebacaj da spica prebacis na beka?
Nije Tahirovica pritisak pojeo vec nedostatak kvalitetafanatik19 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 11:51Esmirov otac izjavio da ima nekih upita vec za njega, najvise iz Holandije. Mislim da je holandska liga idealna za njega i to po mogucnosti neka ekipa kao Twente ili AZ Alkmaar, da ga ne pojede pritisak kao Tahirovica u Ajaxu. Tu se igra fudbal kakav apsolutno odgovara njegovim karakteristikama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.